Şimdi Ara

PSU Öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle DH e yeni üye olduğumu ve aranızda bulunmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.. İlk mesajımdaki sorum imzamdaki pc de ASUS 300W PSU nun donanımıma göre yetersiz olduğunu düşünüyorum.. Bu Asus PSU ASUS un TA serisi kasasında alma PSU dur.. Piyasada 400w gibi markası belli olmayan çok PSU gördüm açıkcası ASUS un net güç değerinde olacağını düşünerek taktım.. Sizce bu sisteme yeterlimi yoksa değiştirmem lazımmı? PSU yetersiz olduğunu nerden anlarım ne gibi sorun veya problemler yapar.. Açıklama ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum...

• Buradan bi test ediniz bakalım..

Sistem Güç Hesaplayıcı
    http://www.aryazilim.com/guckaynagi.asp

Bu da size tavsiyem
    Asus A-45GA (450 Watt)
    http://www.pcfiyat.com/urundetay.asp?ProductID=16276

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 24 Haziran 2007; 14:11:33 >

• Test ettiğimde 415 W çıktı.. Peki ben 300w kullandığımda eksi olarak ne olur.. yani pc yi tam performansta kullanamıyormuyum.. yada örneğin ekran kartında tam performance alamama gibi problemler ortaya çıkarmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataybahtiyar

Test ettiğimde 415 W çıktı.. Peki ben 300w kullandığımda eksi olarak ne olur.. yani pc yi tam performansta kullanamıyormuyum.. yada örneğin ekran kartında tam performance alamama gibi problemler ortaya çıkarmı ?

Bu tip PSU yetersizliklerinde sistem kararsızlaşır, stabilite bozulur. Mesela durduk yere reset atma, kilitlenme..vs sorunlarına neden olur. Yukarıda tavsiye ettiğim ürün gereçekten iyi. Forum içinde incelemesi de mevcut.
  • şu zamana kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım ama önerinizdeki ürünü inceleyeceğim.. çok teşekküğr ederim ayrıca..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psu tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Acil PSU Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.