Şimdi Ara

PSU seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben imzamdaki sistemde 350w psu kullanıyorum ve overlock yaptığım halde şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım. ne ses, ne ısınma nede pc kilitlenmesi yada kapanması olmadı...
    benim sistem özelliklerinde sistemler için önerilern psu lara bakıyorumda en az 550w önerilmiş genelde,,, şimdi benim sistemim göz önüne alındığında psu yu yükseltmem şartmı?

sistemimde ayrıca 2 tane 12mm fan mevcut soğutma için + hardisklerde Hdd soğutucusu mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_firtin -- 19 Temmuz 2009; 4:27:56 >

• PSU'un sağlammış dostum 9800GT çok çeken bi kart değil zaten ancak diğer bileşenlerine baktığımda iyi dayanıyor demek geliyor içimden oyunlarda vs. kasma-donma sorunu yaşamıyorsan sorun yok demektir (bunu ısınma,kitlenme,resetleme yok dediğine bakarak sölüyorum)
  • Bende bu sisteme 390 watt kullanıyorum daha yeni bakalım nolacak yarın bilgisayarcıya konuşmaya gideceğim yeter mi diye.

Amd Phenom II X3 720
    HIS HD4850
    KINGSTON 4 GB RAM
    320 GB SAMSUNG HDD
    ASUS M4N78
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creed160

PSU'un sağlammış dostum 9800GT çok çeken bi kart değil zaten ancak diğer bileşenlerine baktığımda iyi dayanıyor demek geliyor içimden oyunlarda vs. kasma-donma sorunu yaşamıyorsan sorun yok demektir (bunu ısınma,kitlenme,resetleme yok dediğine bakarak sölüyorum)

eyvallah hocam. yok ya en ufak bi donma yaşamıyorum oyunlarda. oyunlar keyif veriyor
  • Güzel böyle devam o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.