Şimdi Ara

** PSU'sunda CIZZzzzzz !!!diye ses olanlar BURAYA!!! ** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merak ediyorum acaba kaliteli bir U.PS kullanıpta bu garip gurup caz cuz sesleri alan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TA2DF

Arkadaşım... Türkiye'deki kanunlar gereği "Verilmiş Haklar Geri Alınamaz!". Türk Ticaret Kanunu'na göre; zorunlu garanti süresi, en az 24 ay (2 yıl) olmak zorundadır. Bu alt sınırı tarif eder. Üretici/Satıcı bu süreden az olmamak kaydı ile dilediği garanti süresini verebilir. Senin ürünü satın aldığın sırada sana verilen 36 aylık garanti süresi, sana verilmiş bir haktır ve süresi dolana kadar geri alınamaz.

Bazı kendini bilmez satıcılar, sakız gibi ağızlarına doladıkları bu söylemleri ile, garanti kapsamındaki müşteri portföylerini eritmeye çalışıyorlar (kurtardıkları kar hesabı).

Seni içine düşürdükleri durumu, "Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü, Tüketici Hakları İl Hakem Heyeti" ne ibraz edeceğini söyle... Umursamazlar ise bunu gerçekten yap ve zaten sana ait olan haklarını geri al.

4822 Sayılı Kanun ile Değişik 4077 sayılı TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
    http://www.sanayi.gov.tr/webedit/gozlem.aspx?sayfano=952

T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Online Tüketici Şikayet Formu
    http://www.sanayi.gov.tr/TRK/TukSikayetsektordis_.aspx?menuSec=234

dostum ben de zorunlu derken zorunlu alt sınır demek istemiştim.. dün gittim yine tagan marka bir psu aldım. İçine distribütör, dijital trend, bir kağıt koymuş ve garanti süresi 24 aydır diyor. dijital centerden aldığım önceki ürünümün kutusu içinde böyle bir ibare bulamadım. 3 yıl garantili olduğunu üretici belirtmiş ambalaj üzerinde. öncekinde de 3 yıl yazıyordu yeni aldığımda da 3 yıl yazıyor. Sorun distribütörün üreticinin vermiş olduğu kadar garanti süresini desteklememesi hem de bunu yasalardaki minimum garanti süresini öne sürerek yapmasıdır. Bence Tagan firmasının Dijital trend ile görüşerek bu dürümü düzeltmesi, ya da firmanın distribütörlüğünü iptal ederek, ürünlerinin tam olarak arkasında durabilecek başka bir firmaya distribütörlük vermesi gerekiyor. Kanımca Türkiye'de Tagan firmasının distribütörlüğünü yapmak isteyecek olan onlarca firma sıraya girecektir. Bulunmaz hint kumaşı mı bu dijital trend ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 3 Temmuz 2007; 14:38:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

Merak ediyorum acaba kaliteli bir U.PS kullanıpta bu garip gurup caz cuz sesleri alan var mı?

bende merak ediyorum. bazı arkadaşların dediği gibi şebekeden kaynaklanıyorsa ups bu cızıltıyı kesmeli... enermax 650infinity kullanan ups ile kullanan bir arkadaşa pm attım .ups çıkarıp test edecek bakalım...

başka ups i olan arkadaşlarda deneyip paylaşımda bulunursa daha sağlıklı bilgi olur..
  • Bende LC-Power 420Watt lık bir psu var ki bende de ara sıra bu ses oluyor ki peder kaynak makinesiyle birşeyleri kaynaklarken bu ses daha bi kuvvetleniyor.Sonra durunca ses neredeyse kesiliyordu.Bende kaynak makinesini alt kata bağlamasını söylediğimde bu ses kesildi.Zira aynı şekilde bizim ile aynı direkten elektrik alan karşıda bir atölye var.Atölyede büyük makineler çalışmaya başlayınca bu ses artıyor.Bunca olaydan sonra şu kanıya varıyorum ki:Bu ses voltajı dengeleyen zabazingodan geliyor.İyi bir ups bu sesi çözer.
  • uğraşmayın boşuna arkadaşlar o ses kesilmiyo ben her yolu denedim zamanında. tek çözüm çok rahatsız oluyosanız satmak ve şansınıza ses yapmayan bir şeyin denk gelmesini için dua etmek. ben tt 750 aldım modüler ses falan yok süper....
  • Ben FSP 700 W Epsilon var, ses bilgisayar kapatıldıktan sonra geliyor. Ama ancak ve ancak kulağınızı dayadığınızda. Kasam UPS ye bağlı, blacknight mıdır nedir. Doğrudan elektrik hattına bağlamama rağmen ses kesilmedi... Demek ki neymiş... boşverin sesi, çekinizi fişi
  • Bremar 800W var cız mız yok
  • arkadaşlar firebal ile yazışmalarım sonucu psu'um için anakart bağlantı yerine bir ara kablo gönderdiler. artık ses falan kalmadı kurtuldum gıcık sesten.bununla ilgili çok şikayet duymuştum bence S.S firması bu aparatı kutu içeriğine dahil etmeli. neyse firebal sağolsun ücretsiz gönderdi.
    herkese saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.