Şimdi Ara

PSU TAVSİYE 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200 tl bütcem var +550 watt +80 verimli güç kaynağı işimi görücek güçte. Yalnız psu hakkında çok bilgim yok. Bana önerebileceğiniz markalar nelerdir? Psu alırken nelere dikkat edilmeli ? Hangi özellikleri Psu ları diğer Psu lardan ayırır ? Makale okumak değilde kullanıcı yorumları almak için açtım konuyu. Forumda var böyle konular yalnız eski oldukları için tekrar açma gereği duydum. Bu konuda bilgili arkadaşlar beni aydınlatıp ve öneride bulunabilirler mi? Şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rbby

200 tl bütcem var +550 watt +80 verimli güç kaynağı işimi görücek güçte. Yalnız psu hakkında çok bilgim yok. Bana önerebileceğiniz markalar nelerdir? Psu alırken nelere dikkat edilmeli ? Hangi özellikleri Psu ları diğer Psu lardan ayırır ? Makale okumak değilde kullanıcı yorumları almak için açtım konuyu. Forumda var böyle konular yalnız eski oldukları için tekrar açma gereği duydum. Bu konuda bilgili arkadaşlar beni aydınlatıp ve öneride bulunabilirler mi? Şimdiden teşekkür ederim

aydınlatamam artık çok uzun bilgiler yazmıyorum anca çok ciddiyse durum vs.

ama araştırmalarını makalesini herşeyini araştırmış bütün markaları gözden geçirmiş biri olarak direk alacağını söylerim sıkıntıda yaşamassın

MODXSTREAM PRO SERİSİ 80PLUS 600W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
    200 TL olur %30 indirimle

modüler olmasıda cabası

• @bjk__murat

Sizin bahsettiğiniz ürün bu sanırımhttp://www.n11.com/ocz-modxstream-pro-serisi-80plus-600w-moduler-guc-kaynagi-P17872400

@ghost recon advanced

İki ürün arasında kaldım açıkcası ocz de sağlam marka diye okudum ve modüler olması çok iyi avantaj corsaire göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5632

+1 kesinlik ile bu
  • ocz iflas etmiş bir firmadır corsair garanti olarak 1 yıl daha fazla veriyor bunuda göz önünde bulundurun corsairden şaşmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rbby

@bjk__murat

Sizin bahsettiğiniz ürün bu sanırımhttp://www.n11.com/ocz-modxstream-pro-serisi-80plus-600w-moduler-guc-kaynagi-P17872400

@ghost recon advanced

İki ürün arasında kaldım açıkcası ocz de sağlam marka diye okudum ve modüler olması çok iyi avantaj corsaire göre

+1 ocz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garanti kesinlikle psuda en önemli şeydir psu pc komplarının içinde en çok bozulan parçalardan biridir. nekadar garanti okadar aş . OCZ Yİ BİR MARKA FAKAT SERVİSİ TRDE BİTMİŞ DURUMDA TAVSİYE EDİLMEZ O YÜZDEN.

CORSAİR VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI 80 PLUS DEĞİL AMA İŞİNİ GÖRÜR 3 YIL GARANTİLİ. 550 W 80 PLUS PSU LARDAN ÇOK DAHA İYİ BESLER.
  • Arkadaşlar ben de psu arıyorum siparişini bugün vereceğim ocz'yi mi önerirsiniz yoksa corsair'in vs550 modelini mi?
  • Rbby kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/ocz-zs550w-eu-zs-series-550w-80-bronze-psu-guc-kaynagi-P16889392 OCZ markası iyi duymuştum ve şirket iflas etmiş diyorlar yorumlarda ucuza satıyorlar OCZ alın derim Memnun Olursunuz İleride Cf yada SLI yapacaksanız n11'de ocz Markasının 750 watt psuları var 170 Tl civarı. gerçekten çok uygun
  • Çok kararsız kaldım şuanda. Benim tercihim ocz den yana yalnız garanti bu kadar önemlim duymuştum şirketin iflas ettiğini ama genede ürünler garantili vede sıkıntı olmuyo diye biliyorum
  • http://www.vatanbilgisayar.com/tauro-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi.html

Benim kullandıgım en iyi ve çok performans aldıgım bir üründür.. Aklına gelebilicek olan herşeyin korumasını almış durumdadır kısa devre aşırı güç veya az giden elektrik gibi.. kasanı uzun ömürlü tutar . hem 600w hem 80 plus bronze ve aktif PFC ve 140mm fanı var içeriyi buz gibi tutar. Daha ne olsun yeter sana bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duffster -- 27 Mart 2014; 13:21:17 >
  • Rbby kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Corsair ürünlerinde herhangi bir sorun yaşarsanız yenisiyle birebir değişim imkanınız mevcut. Garanti konusunda şüpheniz olmasın.
  • Esenlik dilerim,
    İşlemci INTEL Core i5-4690 3.50GHz, 6MB L3, çift kanal DDR3, 22nm, LGA1150

Bellek CORSAIR CML8GX3M2A1600C9 VENGEANCE LP DDR3-1600Mhz CL9 8GB (2x4GB)

Dahili sabitdisk WESTERNDIGITAL WD10EZEX Caviar Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA 6.0Gb/s

DVD yazıcı ASUS DRW-24F1ST 24X Siyah Kutusuz

SSD sabitdisk SAMSUNG MZ-7TE120BW 120GB 840 EVO 2.5 120GB SSD

Ekran kartı GIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970, PCI-E16 3.0, 4GB/256bit GDDR5,

LCD ekran AOC G2460PQU 24 LCD, 1920x1080, 144hz 1ms, Full HD,

Bu sistem için kasa ve güç kaynağı tavsiyelerinizi öğrenmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacro08 -- 6 Aralık 2014; 14:14:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.