Şimdi Ara

PSU Tavsiyeleri(PSU list) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.160
Cevap
5
Favori
136.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son dönemlerdeki yoğun özel işlerim sebebiyle bir süredir forumu takip edemiyorum kafam rahatlayınca güncellenmiş bir listeyle geri döneceğiz.yoğun işlerime ek olarak yukarıda bahsi geçen soğuma durumlarınında etkisi tartışılmaz..pm atan arkadaşların bir çoğuna geçte olsa cevap yazdım.

xilence psular hakkında bilgim yok elime bir sample ulaşırsa hakkında blinmesi gereken herşeyi yazabilirim.Evren limited yetkilisine açık çek ürününe güveniyorsa yollasın bakalım hepberaber iyiyse önerelim değilse yerden yere vuralım .Acak bir arkadaş levicom sitesinde bir bilgivermiş.Levicom hakkında güzel şeyler söylemek mümkün değil.Enermax infiniti için şüpheli olan bir kaç arkadaşım olmuş elimden 650w infiniti geçti herkese öneririm şu an trde bulabileceğiniz açık ara en iyi psu.(Galaxy dışarıda kalırsa)

İyi forumlar..

• Çizgi Elektronik konu ile ilgili geniş çaplı bir araştırmaya başlamış...

http://forum.donanimhaber.com/m_14418664/tm.htm
  • Selamlar,

Almayı düşündüğüm sisteme Silverstone güç kaynağı ile güç vermek istiyorum.

Düşündüğüm parçalar, 500W ve 560W modeller için hız aşırtma uygulansa da hiçbir sorun çıkarmayacak durumda (sistem bileşenleri için kullanıcı bilgilerime bakabilirsiniz).

Almışken biraz yüksek değerli olsun diye düşündüğüm için 560W olan sürüme mantıklı bakıyorum. Fakat, kafama takılan bir nokta var:

ST50EF Plus olarak geçen 500W model ile ST56F isimli 560W modelin farkları nedir?

Firebal'ın sitesine baktığımda ST50EF Plus için ATX 12V 2.2 standardından bahsetmiş. 2.2 sürümünün işlevi nedir? ST56F'deki ATX 12V 2.01 standardı bir zayıflık oluşturur mu? Oluşturursa hangi durumlarda?

E harfi neyi temsil ediyor? Element ve Strider model ayrımıyla bir ilgisi var mı?

ST56F:

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SST-ST56F

ST50EF Plus:

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SST-ST50EFPlus

(Amper değerlerinde de bir fark söz konusu sanırım. 36 - 38A meselesi)

(ST56F'de EPS güç kanalı beslemesi varmış. Önemli midir?)

İlgilenirseniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Mayıs 2007; 23:34:07 >

• OCZ GAMEXSTREAM 600W SLI POWERSUPPLY OCZ600GXSSLI-EU

arkadaşlar bende power alacağım ama ocz ramlerim var sevdim ocz i bu powersuply hoşuma gitti bu nasıldır ocz oluşu düşnmeden al dior bana ama yinede sessizlik çok önemli benim için. şimdiki aopen motor gibi müzik sesinden çok onun sesi geliyor walla birde bu fiyata daha ii bir model varsa marka olarak yani onuda yazarsanız sevinirim.

kısacası bunu almalımıyım bilgisi olup paylaşanlara şimdiden tşk

link:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100219&productid=bd71054

• youtube da '3dGameMan' diye aratınız. video incelemesi mevcut
  • C2DUO E6300 1.86GHz+ASUSTEK P5WDH-DLX WF + SUPPLY TAGAN 530W EASYCON+ MSI - NX8800GTS-T2D320E-HD OC + 400 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB + 320 SEAGATE NCQ + 250 SEAGATE NCQ +GEIL ULTRA SERİSİ 2*1 GB DUAL 800 DDR2 CAS 4-4-4-12

bu sisteme handi psu gider

suan kullanmış oldugum power dan memnun degilim .

TG530-U15 kullanıyorum .

10 kere açmaya çalışıyorum 1 tanesinde acılıyor anca
  • silversone 560 da olabilir veya thermaltake toughpower 750

enermax 650 infinit

zeus 750 de olabilir
  • Slm arkadaşlar sistemimi yeni kurdum fakat psu yetersiz kaldı özellikle işlemciyi aldıktan sonra.Sürekli olarak asus probe voltaj uyarısı veriyo.Bunun psudan kaynaklandığını düşünüyorum.Şimdi de psu'yu değiştirmek istiyorum.Aklımda Silverstone 500W var.Yeterli olur mu?Sizin görüşlerinizi de alırsam sevinirim.
  • arkadaşlar 8800gts @ , e4300 @3000+ , geil 2 gb ramlik oyun sistemine 60-70 ytl lik ii psu var mı? siz ne tavsiye edersiniz? (fiyatı/performansda en ideal nedir alınabilecek?) mesela fsp epsilon 110 doların üstünde çok pahalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as_hasan -- 1 Haziran 2007; 19:12:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: as_hasan

arkadaşlar 8800gts @ , e4300 @3000+ , geil 2 gb ramlik oyun sistemine 60-70 ytl lik ii psu var mı? siz ne tavsiye edersiniz? (fiyatı/performansda en ideal nedir alınabilecek?) mesela fsp epsilon 110 doların üstünde çok pahalı bence.

bende 8800gts kullanıyorum tagan 480watt da sorunsuz
    3tane 12cm fan 1tane 8cm fan ve cpu 2130mhzdan 3600mhz kullanıyorum şuan anakart p5 delux sorunsuz..

8800gts kullanıcak arkadaşlar 12v çıkışa 26amper verebilen psu ihtiyaçları var buda gerçek 400watt demekdir
    8800gtx de ise 12v çıkışa 30 amper üreten psu almalı oda enaz 450watt demekdir o yüzden bu vga ları kullananlar bunları göze alarak iyi psu aslınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_emre

Slm arkadaşlar sistemimi yeni kurdum fakat psu yetersiz kaldı özellikle işlemciyi aldıktan sonra.Sürekli olarak asus probe voltaj uyarısı veriyo.Bunun psudan kaynaklandığını düşünüyorum.Şimdi de psu'yu değiştirmek istiyorum.Aklımda Silverstone 500W var.Yeterli olur mu?Sizin görüşlerinizi de alırsam sevinirim.

elindeki sistem için yeterli bence fakat kaç fan kullanıyorsun bilmiyorum.
  • QUAKE LPE2 DİYE BİR MODEL NASILDIR...ACİL CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM SERVİS TAKMIŞ OLMAZSA GERİ VERECĞİM...
  • fonemenhaa PAŞAM senin önerdiğin bir marka ver bixe de aydınlanalım lütfen.madem bu konuda pirimizsin alalım tavsiyeni
  • imzamdaki sistemde 500 Watt Thermaltake kullanıyorum,daha önceki sistemim Pentium 4 3.0 Ghz,İntel 915 GV,2*512 DDR kingston( gerisi imzadaki ile aynıydı yine),imzamdaki yeni sistem dahamı az enerji harcar dahamı cok harcar bilgisi olan varsa psu hakkında Yardım pls..sisteme overclock uygulamıyorum.
  • xilence inventusun listesinde de var ve fiyatı da diğerlerine göre çok uygun. xilencetan sonra fsp geliyor fiyat olarak. ama yine de pahalı. bluestorm 2 80 küsür bluestorm da 70 küsür dolar. hiç kullanan yok mu ya şu xilencetan?
  • 100 ytlye power önerebilecek olan varmı?

aklımda antec480 veya asus a45ga 450 watt var, bu ikisi arasında kaldım, antec piyasada yok gibi, önerbileceğiniz power varsa yardım edin lüfen...
  • asus en uygun gene o fiyata 10-20 daha katarsan fsp bluestorm alabilirsin 500w.
  • Bende Allah izin verirse 2-3 gün içinde silverstone element 500watt alacam.2. sınıf olarak gözüküyor burdada.
  • asus 450waat a-45ga çok hesaplı ve çok kaliteli

kendim de bi inceleme yaptım linki burda bakabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_15182599/tm.htm
  • Merhaba;

Aşağıdaki link' ten özellik ve fiyat bilgisi edinebilirsiniz.

http://www.aktaselektronik.com/main/products.asp?cat_ID=6&sub_cat_ID=30
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.