Şimdi Ara

Psu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem panelimdeki bileşenlerim ve yeni alacağım Hd4870 ekran kartım için kaliteli bir Psu almak istiyorum. Bunun için ayırdığım 250 Ytl kadar bir bütçem var. Bu parayıda açıkçası gözden çıkardım. Bu paraya alabileceğimin en iyisini almak istiyorum. Sizden tavsiye bekliyorum arkadaşlar. Ben bakarken gözüm THERMALTAKE W0116R Toughpower 750W Cable Management Crossfire PSU ya takıldı. Ürünün linki:http://www.sanalmarketim.com/urun/61a4c9080e229d3d5cb497eec3194214/THERMALTAKE-W0116R-Toughpower-750W-Cable-Management-Crossfire-PSU Siz nedersiniz. Bütçe olarak biraz daha zorlayıp daha farklı bir şey mi almak lazım. Alacağım Psu nunda artık sistemi emekli etmesinide istiyorum bu arada. Aslında ben çok şey istiyorum ama gönül bu istiyor ne yapalım.

• KASA - PSU THERMALTAKE W0117 TOUGHPOWER 750W 159 $
    TOPLAM : 159 $
    KDV : 28,62 $
    TOPLAM FİYAT - PEŞİN : 187,62 $
    NAKİT / HAVALE : 229,83 YTL

dediğin gibi 750W
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayaer07

KASA - PSU THERMALTAKE W0117 TOUGHPOWER 750W 159 $
    TOPLAM : 159 $
    KDV : 28,62 $
    TOPLAM FİYAT - PEŞİN : 187,62 $
    NAKİT / HAVALE : 229,83 YTL

dediğin gibi 750W

Bu konuda yeterli bilgiye haiz değilim ama arkadaşın önerdiği Psu ile benim linkini yazdığım Psu arasındaki fark nedir acaba öğrenebilirmiyim. Modüler ne demek ayrıca?
  • Up!!
  • tak çıkar kablolu olmasını kastediyor. fakat kaliteli bir sisteme sahip olmak istiyorsan kasana tt marka hiçbir ürün sokmamaya gayret et.
    diğer linkteki ocz tt i 3le çarpar, 5e böler, s......., memleketine gönderir.

edit: başka bir topicte (http://forum.donanimhaber.com/m_25085469/tm.htm ) kullanan arkadaş deneyimlerini paylaşmış

quote:

Orjinalden alıntı: metinolampx

Thermaltake TP 750w kullanıyorum geçen yaz almıştım temmuzda ,aralıkta bozuldu pc kapandı birden başka sisteme taktım güç kaynağını çalışmayınca garantiye verdim 2 -3 hafta sonra yeni sıfır kutu verdiler o da 1-2 ay sonra patladı servise verdim oda 2- 3 hafta sonra tamir edilip verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin -- 27 Temmuz 2008; 17:13:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: metin

tak çıkar kablolu olmasını kastediyor. fakat kaliteli bir sisteme sahip olmak istiyorsan kasana tt marka hiçbir ürün sokmamaya gayret et.
    diğer linkteki ocz tt i 3le çarpar, 5e böler, s......., memleketine gönderir.

edit: başka bir topicte (http://forum.donanimhaber.com/m_25085469/tm.htm ) kullanan arkadaş deneyimlerini paylaşmış

quote:

Orjinalden alıntı: metinolampx

Thermaltake TP 750w kullanıyorum geçen yaz almıştım temmuzda ,aralıkta bozuldu pc kapandı birden başka sisteme taktım güç kaynağını çalışmayınca garantiye verdim 2 -3 hafta sonra yeni sıfır kutu verdiler o da 1-2 ay sonra patladı servise verdim oda 2- 3 hafta sonra tamir edilip verildi

Verdiğin linkteki konuyta dair görüş ve yorumları okudum da ensonda arkadaşın biri direk bozuldu gitti değişti geldi sonra da patladı demiş. Bak şimdi kurt düştü içime.

• tt sadece çok iyi reklam yapıp göz boyuyor, ürünleri göze hoş geliyor fakat kaliteden eser yok. ben çok memnunum tt çok kaliteli diyenlerde emin ol daha kalitelisini kullanmadıkları içindir. forumda haberini yaza yaza adam ettiler bu markayı. almayın paranızı çöpe atmayın yazık
  • Hımm ben bu konudan haberdar değildim öğrendiğim iyi oldu. Sen şimdi illede bu fiyata alabileceğinin en iyisi Ocz diyosun yani.
  • arkadaşlar benim de psuya ihtiyacım 450-550 watt fiyat performan psu sizce hangisi var.?

sistem =pd 915
    2 gb ram
    1950 ekran kartı

bütçem 100ytl civarı
  • hayır öyle demiyorum, sadece iki seçenek içinde ocz daha mantıklıydı diyorum.
    bütçene göre farklı marka modellerde psu lar mevcut, gözüne kestirdiğin modellerle ilgili araştırma yapıp eleyerek en makul fiyata senin ihtiyaçlarına tam olarak cvp veren psu hangisiyse onu almalısın.
    kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: yildize

arkadaşlar benim de psuya ihtiyacım 450-550 watt fiyat performan psu sizce hangisi var.?

sistem =pd 915
    2 gb ram
    1950 ekran kartı

bütçem 100ytl civarı

RECOM Power Engine 550Watt Güç Kaynağı Kullanıcı İncelemesi
    mavibilgisayarda 86ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin -- 27 Temmuz 2008; 21:56:42 >

• lc powerdan 500W bir psu isini görecektir dostum cebini de fazla yakmaz 750W bir psu bosuna alıp da para yatırmana gerek yok 500W ve üzeri bir psu sistem icin yeterli olucaktır
  • bence o arkadaşın TT psu larındaki sorun tesadüf gibi çünkü başka hiç duymadım öyle bi problem ve gerçekten sorunlar warsa bu marka piyasada tutunamazdı değil mi. ama görüyoruz ki önde gelen markalardan
  • eyvallah arkadaşlar (@metin &@hovardaa)

bu arada Lc-Power 550W PSU 120MM Sessiz Fanlı V 2.0 PCI-EX << Geri
    fireballda 125 e satılıyor millet çok övüyor ama stokta hiç kalmamış
  • O sisteme 250 milyonluk güç kaynağı yazık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

bence o arkadaşın TT psu larındaki sorun tesadüf gibi çünkü başka hiç duymadım öyle bi problem ve gerçekten sorunlar warsa bu marka piyasada tutunamazdı değil mi. ama görüyoruz ki önde gelen markalardan

benim için rezilliğin daniskası
    bakış açısı, memnuniyet standardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin -- 27 Temmuz 2008; 23:32:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

lc powerdan 500W bir psu isini görecektir dostum cebini de fazla yakmaz 750W bir psu bosuna alıp da para yatırmana gerek yok 500W ve üzeri bir psu sistem icin yeterli olucaktır

Söylemeye çalıştığım aslında tam olarak Psu almak istiyorum. Bunun içinde 250 Ytl yi gözden çıkardım. Bu fiyata en iyi neyi alabilirim diye değerlendiriyorum. Tabiki şu anda 500W Psu benim işimi rahatlıkla görebilir ama sistem bileşenlerinin güç gereksinimleri her geçen gün artıyor. Şimdi 500W alıp altı ay kadar sonra bir daha 750W falan Psu almak zorunda kalmiim istiyorum. Durum bu yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.