sistemi yenileme amaçlı saphire vapor-x atı 5750 1gb ddr 5 ve seagata 1tb hdd aldım psu yu değiştirecem sizce hangisini almalıyım ya da önerisi olan var mı?
High Power Element 500w modeli fazlasıyla işinizi görecektir.
Sistem yenilemek için toplam bütceniz nedir? Sistem çok eski fazla gereksiz harcama yapmayın. Ekran kartı HDD yenilemeden önce diğer parçaların değişmesi çok daha önem arz ediyor sisteminize bakınca.
ekran kartıyla hdd yi aldım işlemci şimdilik götürür beni 5750 de psu kurtarmaz diye alıyorum ...
işlemciyle anakartı yenilemem lazım ama bütçe kısıtlı 500 tl ye ekran kartı ile hdd yi aldım 130 140 tl ye kadar power supply ye verebilirim high yetr li mi ki
bi de bunu buldum en iyisi hangisiyse onu alayım high sanki gerçek 500 vermez gibi
High Power 500w 12v kanalından 400w güce sahip, Seasonic 408w, FSP 408w, emsalleri hep bu değerlere sahip, yani High Power güç değerleri olarak normal düzeyde ve indirimde olduğu için rakipleri yerine tercih edilmelidir kesinlikle.
Bütceniz olduğu zaman tekrar sistem tavsiyesi alırsınız, şu an bile yaklaşıp 307TL gibi bir fiyata anakart/ram/işlemci güncellemesi yapılabiliyor bu piyasada, aklınızda olsun.
bu önerdiklerin iyiymiş valla site nasıl ama sağlam mı ki bi de o ilemci yerine amd phenom x4 iyi olmaz mı
high power alalım o zaman
onları da bi kaç ay sonra değiştiririz ilemci anakart falan
Phenom x4 alırsanız birde yanına 100TL civarında işlemci soğutucu almak zorunda kalırsınız o yüzden daha düşük bütceli bir sistem hazırladım. Düşük bütceli kişilere bu tarz sistem kurduğumuzda bile rahatlıkla COD Black Ops, Assasins Creed Series, Crysis gibi serileri rahatlıkla oynayabiliyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme