Şimdi Ara

PSU Tavsiyesi Lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumun hepsini dolaştım genel olarak sonuca ulaşamadım ve benim alabileceğim yerlerde Enermax,silverstone gibi markalar yok. Almayı düşündüğüm 600watt lık modeller arasında Tagan, FSP Epsilon, Hiper veya OCZ var ve ben karar veremedim kimisi OCZ için çok sesli deniyor, fsp son zamanlarda sorun çıkarmaya başlamış,Tagan modelleri çok dayanaklı değilmiş yanıyomuş:), Hiper hakkın da da fazla bi bilgim yok.
    Benim için sessiz ve kaliteli olması önemli şekil şemal o kadar önemli değil ve sistemin aşağıdaki gibidir;
    AMD 64 x2 5200+, 2*1 gb 667 ddr2ram, Ekran kartı ATi 4850 almayı düşünüyorum, Anakart Asus m2npv-mx, Sound Blaster X-fi xtreme gamer ses kartı, Asus TA 951 kasa
    Ayrıca bu power supplyların boyutları benim kasaya uyumlumu yani standartmı bu supplylar.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

• Powerların hepsi ucayaktır merak etme.
    Aralarından FSP Epsilon tercihim olurdu.400W olanını kullanıyorum şöyle söyleyebilirim ilk taktığımda pc çalışmadı sanmıştım monitöre görüntü geldiğinde farkettim pc nin açıldığını.Düşün yani o kadar sessiz :)
  • Sessizlik ve kalite istiyorsan high power öneririm...
  • Bir önceki psu konusuna da bu markayı tavsiye ettim 600W civarı arıyorsanızhttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RC-PE600CF bu markayı öneriyorum ben 550W olanını aldım.. yeşil fanlı olanı... süper sessiz!!! bu 600W modelinde tamamen tak-çıar kablo yapısı mevcut ve harcadığın gücü eş zamanlı görebileceğin bir gösterge var.. 550W olanından çok ama çok memnunum sanırım bu modeli de aynıdır..fiyat konusunda da çok iyi olduğunu düşünüyorum

• FSP Epsilon 600 modelinde yoğunlaştım galiba bu fiyat aralığındaki ürünlerin geneli aynı gibi duruyor önemli olan sessiz olanını ve kabloları daha uygun olanları bulmak
  • High Power modellerine bak.
  • High Power da aklımda ama de şu nasıl sizce Pc Power&Cooling silencer serisi 610watt lık olanı Vatanda gördüm yarım saat kadar önce fena değil gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASA TOPLAMA YARDIM LÜTFEN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.016.4589.0001
    supply bu fakat fanının 12 değilde 8cm lik olması ne kadar önemli?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.