Şimdi Ara

psu watt degeri nasıl ölçülür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde feel 460w güç kaynagı var şu anki sistemime yetiyor ama sistemimi upgarade etmek istiyorum ve yeni sisteme yeteceginden şüpheliyim güç kaynagı içinde şu an için bütçe ayırmak istemiyorum
    sözün özü ben elimdeki psunun tam olarak kaç watt oldugunu nasıl anlarım voltmetre ampermetre gibi bi cihazla mümkünmü? ölçümü nasıl ve hangi kablolardan yapıcam?
    birde gerçek 550w uygun fiyatlı bi psu önerebilirmisiniz?
    teşekkürler

• çizgi elektroniğin sahibi niyazi bey bu testi yaptı aratırsanız bulursunuz. olmadı çizginin kendi sitesinde vardır. hatırladığım kadarıyla 285 watt veriyordu feel 450ler.
    siz ölçemezsiniz bahalı ekipmanlar kullanmak lazım. pcye parça ekleme ve wattmetre ile yapılabilir bu iş ama sisteme zarar verme olasılığı yüksek.
    bulabildiğiniz butun parçaları psuya takarsınız bir yandanda wattmetreyle okuma yaparsınız. berlirli bir yükten sonra psu su koyuverecektir. işte o sırada wattmetredeki değer, maximun vereceği değer olarak kabul edebilirsiniz. ama dediğim gibi butun parçaları yakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikci -- 22 Nisan 2008; 18:36:57 >
  • bi alet vardı forumdada konusu yayınlandı aleti pirize takıyosun bilgisayarınıda alete bağlıyosun ne kadar güç geçişi olduğunu yazıyor ekranda ama deymez kullanmaya o paraya high power 560 wat psu alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus arda
    o paraya high power 560 wat psu alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:MsT:. -- 22 Nisan 2008; 19:03:22 >
  • yok o alet 24,9 ytl idi. bu paraya high power zor. tabi sağlam bir psu alınacaksa high power tercih edilebilir.
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
    şu an için almayı düşündügüm psu bu ürün hakkında yorumlarını bekliyorum lütfen

http://www.mavibilgisayar.com/ud/2501
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyto66

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar

aynısını kullanıyorum sonderece sabit boltaj değerlerine sahip yanlız fanın sesi duyuluyor az da olsa yani alınabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    Nedir bu volt-amper ilişkisi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar

aynısını kullanıyorum sonderece sabit boltaj değerlerine sahip yanlız fanın sesi duyuluyor az da olsa yani alınabilir

cvp için tşkler kullanan birini bulmak benim için çok ii oldu
    çeşitli yerlerde ses seviyesiyle ilgili degişik söylemler yer almış kimisi aşırı ses yapıyo derken kimiside sessiz demiş sizse katlanılabilir seviyede diyosunuz şu anda sistemim oldukça sesli yeni sistemimin mümkün oldugunca sessiz olmasını istiyorum size göre ses seviyesi 100$ altı psulara göre idelmi ve gece yatarken pcyi açık bırakdıgımda sorun oluşturacak seviyedemi ?
    birde ürün hakkında pek detaylı bilgi bulamadım voltaj koruması düşük yükde fan çalışmaması gibi özellikleri varmı?

• fan kesinlikle hiç bizaman durmuyor malesef gece yatamazsın tabi bu konuda titizsen ancak bu ürünün tranus modeli var o inanılmaz derecede sessizmiş fiberal de gömüştüm
  • ya benim anlamadıgım fireballda bu psu için sessiz denmiş hadi onu geçdim aynı ürün mavide kdv dahil 100 lira fireballda ise yaklaşık 140 lira senin dedigin taurus modeli ise 145 lira ve stokda yok
    taunus daha sessiz diye bi ibarede göremedim :S

bana max 75$ seviyesinde kaliteli 550w ve mümkün oldugunca sessiz psu önerebilirmisiniz?
  • quote:

ya benim anlamadıgım fireballda bu psu için sessiz denmiş hadi onu geçdim aynı ürün mavide kdv dahil 100 lira fireballda ise yaklaşık 140 lira senin dedigin taurus modeli ise 145 lira ve stokda yok
    taunus daha sessiz diye bi ibarede göremedim :S

bana max 75$ seviyesinde kaliteli 550w ve mümkün oldugunca sessiz psu önerebilirmisiniz?

valla 75$ a bulabileceğin en iyi ürün bu yapıcak bişey yok bütceni artdırırsan hıgh power 560 wat al güç göstergeleri de mevcut sistemin an ve an kaç wat güç çekdiğinide gösteriyor
  • fireballda okudugum bi yoruma göre işlemci stok fanından fazla degilmiş sesi sence bu yorum dogrumu eger öyleyse benim açımdan çok sorun olmaz sonuçda bu fiyata kaliteli 550w bulmuşum daha ne istiim
    birde aklım bu taunus modellerine takıldı fazla bi fiyat farkı yok eger daha üstün özellikleri varsa ondan alım gerçi stokda yok diyo ama alacam ürüne net bi şekilde karar verimde gerisi kolay
  • quote:

fireballda okudugum bi yoruma göre işlemci stok fanından fazla degilmiş sesi sence bu yorum dogrumu eger öyleyse benim açımdan çok sorun olmaz sonuçda bu fiyata kaliteli 550w bulmuşum daha ne istiim
    birde aklım bu taunus modellerine takıldı fazla bi fiyat farkı yok eger daha üstün özellikleri varsa ondan alım gerçi stokda yok diyo ama alacam ürüne net bi şekilde karar verimde gerisi kolay

tranus un sesini duymanın imkansız olduğunu söylüyolar dh yöneticisi O. Erdem e pm atarak soru sorabilirsiniz galiba o kulanıyo
    ama alabilirsin düz olanınıda stok fana göre tabiyki sessiz hattada devede kulak diyebilirim

• quote:

quote:

fireballda okudugum bi yoruma göre işlemci stok fanından fazla degilmiş sesi sence bu yorum dogrumu eger öyleyse benim açımdan çok sorun olmaz sonuçda bu fiyata kaliteli 550w bulmuşum daha ne istiim

tranus un sesini duymanın imkansız olduğunu söylüyolar dh yöneticisi O. Erdem e pm atarak soru sorabilirsiniz galiba o kulanıyo
    ama alabilirsin düz olanınıda stok fana göre tabiyki sessiz hattada devede kulak diyebilirim

çok teşekkür ederim dostum walla bu psu işini netleştirdigim ii oldu sayende şu an gönlüm rahat hangisini bulursam onu alırım artık
    OErdem inde sistem tavsiyelerini sabit konusunu sürekli takip takip ediyorum şu ekran kartınıda tam bi netleştirim onunda son kez görüşlerini alacam sistem hakkında (ekran kartı aslında en kolayı ama bütçe yetmedigi için bi türlü karar veremedim )
    yorumların için sana tekrar teşekkür ederim ii geceler

• önemli değil
  • güzel bilgiler
  • hep muhalefet yapıyorum ama soylemeden edemicem. forumda lc 550 wattan sorun yaşayanlar var. dahada onemlisi aşağıda verdiğim linkte almak istediniz psu hakkında hiç iyi yorum yapılmamış ve testleri geçememiştir. yakın fiyatlara ocz(tavsiye ederim) yada fsp almanız daha mantıklı olacaktır.

http://www.matbe.com/articles/lire/342/comparatif-de-105-alimentations/page57.php

bu arada bu incelemede toplam 105 tane psu incelenmiş ve bunların -+ yonleri yazılmış ve bunlara gore yıldız verilmiştir. lc6550 1 yıldız bile alamamıştır

amacım kimseyi kırmak yada bozmak değildir. lutfen yanlış anlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikci -- 23 Nisan 2008; 1:47:58 >

• bunda yanlış anlaşılacak bişi yok tam tersi almak üzere oldugum bi ürün hakkında beni ve alabilecek diger arkadaşları uyarmanız/bilgilendirmeniz çok güzel bişi
    yanlız verdiginiz site sanırım ispanyolca ordan pek bişi anladıgım sölenemez
    6550 kodlu ürünleri daha yogun araştıracagım uyarınız dogrultusunda
    birde 7560 kodlu bi ürün var 560w ve biraz daha pahalı onuda alabilirim. tabii stokda olan bi yer bulursam

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC7560

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.