sistem QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333) Asus P5QL-E Kingston 2xGB 1066 mhz ATI Radeon HD 4850 kasa termal..sopranoRS üzerinde gelen 400 psu takılı bu kasayı aldığımda 9600 gt nvd ekran kartı intel 7400 işlemic idi
sanırım artık psu yetmiyor çünkü çok ses yapmaya başladı hangi psu tavsiye edersiniz psu tşk
Bu markalara güvenebilirmiyim psu dan pek anlamam burdaki pc ile Ugrasan arkadsalar thermalteke aldıyor okadar para vermek istemiyorum
Dediğim 550Wlık PSU'yu al.
quote:
Orijinalden alıntı: ZATOICHI
Bu markalara güvenebilirmiyim psu dan pek anlamam burdaki pc ile Ugrasan arkadsalar thermalteke aldıyor okadar para vermek istemiyorum
Konu içinde önerilen power supplyler sisteminize fazla fazla yetecektir, fiyat ve ödeme koşulları uygun geleni alabilirsiniz. Ama siz ilk mesaj yazan arkadaşın dediğini alın, istediği olsun istiyor çok heyecanlı o.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
quote:
Orijinalden alıntı: ZATOICHI
Konu içinde önerilen power supplyler sisteminize fazla fazla yetecektir, fiyat ve ödeme koşulları uygun geleni alabilirsiniz. Ama siz ilk mesaj yazan arkadaşın dediğini alın, istediği olsun istiyor çok heyecanlı o.