Şimdi Ara

PSU YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR SİSTEMİM DDR2 AMA İLERİDE YENİ ALABİLECEĞİM PARCALARADA UYMASI İÇİN YUKSEK WATTA BİR PSU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM GECENLERDE HEPSİ BURADAN ALDIGIM High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80Plus Bronze 56A@12V Güç Kaynağı MARKA PSU ARIZALI CIKTIĞI İÇİN KULLANAMADIM GERİ İADE ETTİM ŞİMDİ AYNI PSU YU BAŞKA BİR SİTEDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BU KONUDA SIZDEN YARDIM BEKLİYORUM

SİSTEMİN ÖZELİKLERİ SÖYLE

İNTEL PENTİUM D 3,0 GHZ
    DDR2 2GB+1GB REM
    160 + 160 + 80 GB HDD
    NVİDİA GT220 EKRAN KARTI
    CREATİVE XFİ EXTERME SES KARTI
    KART OKUYUCU
    DVD RW

YAPTIGIM PSU HESAPLAMALARINDA 550 WAT BİR GÜÇ GEREKSINİMİ OLUYOR BEN İLERİDE İ7 Lİ DAHA İYİ BİR MASA ÜSTÜ TOPLAMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ŞİMDİDEN YÜKSEK BİR POWER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUNUN İÇİNDE 750 WATIN YETERLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM PSU LAR

1. High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80Plus Bronze 56A@12V
    2. High Power 750W 80Plus Bronze 56A@12V
    3. OCZ-ZS750W-EU ZS Series 750W 80+ Bronze Psu Güç Kaynağı

SİZİN ÖNERECEKLERİNİZ BEKLİYORUM 250 TL YE KADAR BİR LİMİ
    TİM VAR

• hasansabbah123 kullanıcısına yanıt
    Selam
    DDR2 veya 3 farketmez PSU için..
    Her şeyi yazmışsınız ama anakartınız nedir onu belirtmemişsiniz!
    Aldığınız PSU'nun da bozuk olabileceğine ihtimal veremiyorum ama olabilir de. Yanlış bağlantı sonucu bunu siz bozmuşta olabilirsiniz. :)

BU markaların hepsi iyi ama MODÜLER(tak çıkart) kablolu olan PSU alırsanız, ihtiyacınız olan kabloları takar, kasa içindeki kablo kargaşalığına fırsat vermemiş ve hava sirkülasyon durumunu da daha iyi yapmış olursunuz kasa içinde.
    Eğer düz PSU alırsanız, hava akımını engellememek için kasa içinde kablo gizleyecek yer bulamazsınız. Sizin seçtiğiniz PSU'ların hepsi düz güç kaynakları.

750 Watt şart değil, bu daha düşükte olabilir ama sizin limitinizde bu tür PSU bulmak biraz zor..

Ben farklı yerden aldığım aşağıdaki PSU'yu kullanıyorum. gayet güzel ve sessiz çalışıyor. Limitinizi 5 TL aşıyor ama. :)
    Link:http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/xigmatek-cpa-070bcd-u42-centauro-serisi-80plus-700w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64758

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 1 Şubat 2014; 14:33:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    DDR2 veya 3 farketmez PSU için..
    Her şeyi yazmışsınız ama anakartınız nedir onu belirtmemişsiniz!
    Aldığınız PSU'nun da bozuk olabileceğine ihtimal veremiyorum ama olabilir de. Yanlış bağlantı sonucu bunu siz bozmuşta olabilirsiniz. :)

BU markaların hepsi iyi am MODÜLER(tak çıkart) kablolu olan PSU alırsanız, ihtiyacınız olan kabloları takar, kasa içindeki kablo kargaşalığına fırsat vermemiş ve hava sirkülasyon durumunu da daha iyi yapmış olursunuz kasa içinde.
    Eğer düz PSU alırsanız, hava akımını engellememek için kasa içinde kablo gizleyecek yer bulamazsınız. Sizin seçtiğiniz PSU'ların hepsi düz güç kaynakları.

750 Watt şart değil, bu daha düşükte olabilir ama sizin limitinizde bu tür PSU bulmak biraz zor..

Ben farklı yerden aldığım aşağıdaki PSU'yu kullanıyorum. gayet güzel ve sessiz çalışıyor. Limitinizi 5 TL aşıyor ama. :)
    Link:http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/xigmatek-cpa-070bcd-u42-centauro-serisi-80plus-700w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64758

Kolay gelsin..

ONCELIKLE TESEKKUR EDERIM VE ANA KARTIN MARKASI ASUS P5L MX

EVET DEDİĞİNİZ GİBİ AMA BEN ONALRI FIYATLARINDA DOLAYI UYGUN BULDUM DEDİĞİNİZ ÜRÜNEDE BAKACAM BELKİ BAŞKA BİR YERDE DAHA UYGUN BİR FİYATA BULURUM

GERİ İADE ETTİĞİM PSU YA GELİNCE HEPSI BURADA ARIZALI OLDGUNU KABUL ETTI BENLIK SORUN YOK GELDIGINDE SORUNLUYMUS BİR PCDE CALISTI BENIM PCDE CALISMADI BUNUN ICINDE KONU ACTIM AMA KIMSE YARDIMCI OLMADI ZATEN URUNDE ARIZALIYMIS

• hasansabbah123 kullanıcısına yanıt
    Selam
    Anakartınız çok eskiymiş. :))
    Ben gerekeni yukarıda belirttim. Başka ne gibi bir öneri daha yapsam bilemiyorum..

Ancak; bilmediğiniz için şunu belirtmek durumundayım;
    Yazıların tümünü BÜYÜK harfle yazmak sanal ortamda karşıdaki kişiye BAĞIRMAK anlamına gelir.. Elbette bu durum da hiç hoş karşılanmaz.. Sadece vurgu yapmak için BÜYÜK harf kullanmanız, bu sizin karşıdaki kişiye saygınlığınızı artıracaktır.
    Bilginize ve kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.