Şimdi Ara

Psu yeni ama ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben daha dün aldim Pci. Ama psudan garip ses geliyor. Once yeni açınca fazla ses olmuyor. Masaüstü simgeleri gelince ses gelip gitmeye başlıyor. Oyuna falan hatta internete falan girince ses durmuyor. Sanki titreşimli bir ses yani fan birşeye takılıyor gibi. Ama psu fan zaten led olduğu için rahat görebiliyorum içinde hiçbirşey yok. Amerikadan getirildiği için geri götürme şansı yok gibi. Arkadaşlar öncelikle bu sorunu nasıl hallederim ve hallolmazsa bile bu sesin bir zararı varmı sisteme? Çünki elimi vurunca psu hiç ısınmıyor diğer bileşenler de aynı durum. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güç çekiyordur ısındığından fazla çalışıyordur fan.Ama olağanüstü dengesizlik varsa fanı kontrol edecek bir program bul.Olmadı garantiye yollayacan yapcak bişiy yok.Bide marka-model?

• Adam amerikadan getirildi diyor. Bir okusaydin yaziyi keşke.

Marka model nedir hocam. Geçende ayni sorundan görmüştüm bir arkadaş yardimci olmuştu@magduqafas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MultiCore -- 11 Mayıs 2014; 9:02:30 >
  • Konuya bekleniyorsunuz hocam geçende bir arkadaşa bu konuda yardimci olmuştunuz

• MultiCore kullanıcısına yanıt
    Ses bi garip hocam. Bazen geliyor bazen kesilmeden ses ediyor. Sanki biryere hafiften vuruyor ama içi ışıklı bakıyorum bir şey yok. Tam açmaya da korkuyorum toplayamam diye ama yeni psu yani toz falan yok

• Coil whine olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Adam amerikadan getirildi diyor. Bir okusaydin yaziyi keşke.

Marka model nedir hocam. Geçende ayni sorundan görmüştüm bir arkadaş yardimci olmuştu@magduqafas

Okudum.Farkettiyseniz son çare olarak yazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.