Arkadaşlar 5 yıllık bir sistemim var ve ufak tefek değişiklikler oldu. Üstünde 390w psu var bana yetmez demişlerdi 500w hp psu aldım ama 2 yıl 2 ay sonra patladı. Evet resmen patladı dumandan girilmedi içeri ( patlama sebebini çözemedim allahtan monitor falan takılı değildi kasayı sökmüştüm). Sonra tkrar 390lık olanı taktım ve daha bir sorun olmadı ama yükseltme işlemimde yeter mi ?
Sistem ;
anakar : Ecs 780 gm-a ram: 4gb ocz platinium 1066 işlemci: amd phenom II x4 840 3,2 ghz (alınacak) ekran kartı : Asus eah 5670 (alınacak) şuanki işlemci: amd 5200+ ekran kartı:saphirre 1950xt Şuanki psu: cooler master kasanın içinden çıkan 390 w cm psu.
Yukarıdaki alınacakları aldığımda psu sorun yaratır mı ? Yeni bir psu almalımıyım ? Önerileriniz var mı ?
390W PSU o sisteme yeterli.
500W PSU aldınız ve patladı. Ama markası neydi_
390W Cooler master PSU, 500W feel psu dan daha iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
390W PSU o sisteme yeterli.
500W PSU aldınız ve patladı. Ama markası neydi_
390W Cooler master PSU, 500W feel psu dan daha iyidir.
HP demiş High Power olabilir.
Hımm o kısmı okumamışım.
Elektronik eşyadır ve en kalitelisininde başına bu tür durumlar gelebilir.
Evet high power markaydı. Patlaması yüklenmekten değil açma tuşuna basar basmaz patladı çünkü. Biraz elektronik konusunda şanssızım işte. 390 w psu sorun çıkarmaz yani yeni parçaları aldığımda ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme