Şimdi Ara

psum yeter mi bi bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ram 2*1gb kingston 800 mhz
    160 gb sata hdd
    1 sata dvd writer
    1 cd writer
    PALIT 8600GT Sonic+

bu aletleri frisby marka kasamın 250 watt psu su kalldırırmı acaba. biraz cimrilik yapıp psu almadım ama parçalarımın yanmasını istemiyorum yanma tehlikesi varmıdır. Eğer sadece performans sorunu yaşayacaksam biraz daha bekleyip inventustan FSP BLUESTORM II 500W Sessiz PCI-E 2adet 6pin Kutulu 81,99
    , XILENCE X04 XP550.(12) 550W / PCI-E Kutulu; Gümüş 75,99 bu iki psu dan birini alıcam . görüşlerinizi bekliyorumm....

• Kesinlikle yeni bir psu alın. 250W hem o sistem için düşük bir değer, hem de Frisby şaibeli bir marka.
  • İleride güç tüketimi bakımından ortalama senin gibi bir sistem kuracağım ve 400w lık eski PSU ma bile güvenmiyorum, yeni bir tane alacağım. Bence hiç takma, yeni PSU al öyle sistemi kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 28 Aralık 2007; 17:58:12 >
  • şuan takılı zaten psu ama palit i takmadan ekran kartım onboard olarak kullanıyorm. O ekran kartını alacağım , eğer alırsam yeter mi yetmez mi diye sordum cevabımı aldım. inventustan sizce o yukarıda 2 seçenek verdiğim psu dan hangisini alayım .. yardımlarınız için teşekkürler.
  • O kadar para verip tüm sistemini neden tehlikeye atıyorsun ki? 100 ytlyi esirgeyipte tüm ehrseyin kül olması var. Bendede vardı feel 550w güya. Patladı gitti.. O yuzden sen hiç bulusma güzel bir fsp 700w al keyfine bak
  • ne yaptın hocam 700 watt

arkadaşım sen bluestorm 2 500 watt al uzunca süre kullanırsın,sistemi değiştirip 8800 gtx falan alsanda problem olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

O kadar para verip tüm sistemini neden tehlikeye atıyorsun ki? 100 ytlyi esirgeyipte tüm ehrseyin kül olması var. Bendede vardı feel 550w güya. Patladı gitti.. O yuzden sen hiç bulusma güzel bir fsp 700w al keyfine bak

ben bu makineyi çok kısıtlı bir bütçeyle aldım .Bulunduğum bölgede bir exa bayisinden aldım. Ona sordum psu mun yetip yetmeyeceğini bana yeter yeter deyince fazla üstüne gitmedim. PSu yu daha sonra alırım diye düşündüm.Yaklaşık 1 aydır bu psuyla kullanıyorum. Şimdi ekran kartı alacağım . Bilgisayarımı daha fazla tehlikeye atmak istemiyorum. Inventus tan ASUS TA-951 FSP BLUESTORM II 500W Sessiz ATX/115,99 alacağım başka bir öneriniz yoksa?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    11 ay önce açıldı
    650W bu sisteme yeter mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç düşünmeden alabilirsin. ürünün ikiside çok iyi, fiyat/performans da süper.

• @sothemre fiyatlarda birim belirtmemişsiniz.. yanlıs anlamayın uyarı amacıyla söylüyorum, o fiyatlar usd bazında ve kdv hariç olmak üzere listelenmişlerdir..

yani 115 usd+kdv şeklinde
  • Aman allahım.. Frisby ve 250 watt. Gerçi markası frisby olduktan sonra 350 watt bile olsa ekran kartını bağlamadan bile senin yerinde olsam ben o sistemi kesinlikle çalıştırmazdım... Almak istediğin psular güzel. 450-500 watt gibi kaliteli gerçek güç veren bir psu işini görecektir. Çok yüksek watt ürünlere yönelmen kısıtlı bütçeyle gereksiz olacaktır.
  • İlerde dahafazla güç ihtiyacı olabilir dersen LC-POWER 550w öneririm 115 YTL KDV dahil, bütçeme uymaz dersen LC-POWER 420W da olabilir 91 YTL KDV dahil. Fiyatına göre oldukça kaliteli ürünler bence.
  • glacialtech 550 watt imzamdaki sistemle kullanıyorum,en fazla 85 milyondur,tavsiye ederimbunu bulamazsan bluestorm 2 almanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: DnzD7

@sothemre fiyatlarda birim belirtmemişsiniz.. yanlıs anlamayın uyarı amacıyla söylüyorum, o fiyatlar usd bazında ve kdv hariç olmak üzere listelenmişlerdir..

yani 115 usd+kdv şeklinde

doğru söylüyorsun ben de sonradan fark ettim ama artık yapacak bir şey yok almam gerekiyo dolar euro farketmez teşekkür ederim ilginiz için...

quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

Aman allahım.. Frisby ve 250 watt. Gerçi markası frisby olduktan sonra 350 watt bile olsa ekran kartını bağlamadan bile senin yerinde olsam ben o sistemi kesinlikle çalıştırmazdım... Almak istediğin psular güzel. 450-500 watt gibi kaliteli gerçek güç veren bir psu işini görecektir. Çok yüksek watt ürünlere yönelmen kısıtlı bütçeyle gereksiz olacaktır.

Aslıdna bende yetmeyeceği konusunda hemfikirdim. fakat dediğim gibi aldığım bilgisayarcının söylememe rağmen pek de üzerinde durmaması beni fazla işkillendirmedi. Ayrıca hala size o 250 watt psu lu bilgisayardan yazıyorum :D Ve kasanın arkarsından kalorifer borusu geçiyor :D

quote:

Orjinalden alıntı: HexfeT

İlerde dahafazla güç ihtiyacı olabilir dersen LC-POWER 550w öneririm 115 YTL KDV dahil, bütçeme uymaz dersen LC-POWER 420W da olabilir 91 YTL KDV dahil. Fiyatına göre oldukça kaliteli ürünler bence.

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

glacialtech 550 watt imzamdaki sistemle kullanıyorum,en fazla 85 milyondur,tavsiye ederim bunu bulamazsan bluestorm 2 almanı öneririm

PSU konusunda artık bütçeye pek fazla önem vermiyorum. Yeter ki iyi bişey olsun uzun süre kullanayım. Yukarıda belirttiğiniz psu ları nerede bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contes -- 1 Ocak 2008; 19:19:22 >

• arkadaşım forumda sağda solda bannerler var bilgisayar parçası satan siteleri araştır, aradığın ürünleri googlede türkçe sayfalarda arat illa ki bulursun ama ilk bulduğun yerden alma, fiyat araştırması yap net üzerinden. En uygun bulduğun yerden de siparişini ver ertesi gün kapında olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

glacialtech 550 watt imzamdaki sistemle kullanıyorum,en fazla 85 milyondur,tavsiye ederimbunu bulamazsan bluestorm 2 almanı öneririm

peki fan sesi nasıl çok ses çıkarıyor mu acaba? exa dan buldum güvendiğim bir firma olması dolayısıyla eğer ses problemi de yoksa yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • up
  • sizce

1- High Power 500W Act. PFC Güç Kaynağı 122,93 YTL

2- GlacialPower GF-550 550W Güç Kaynağı 91,59 YTL

hangisini almalıyım???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.