Şimdi Ara

PSVita,Ngp,Psp2'den bekledikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes tek satırda cihazda göremediği veya e3'te duyurulmasını istediği özellikler, çıkmasını istediği oyun vs. yazabilir mi? İlk ben yazayım.

-Hdmi yok. Wi-fi ile tv'ye bağlayabiliriz ama baya tuzlu bir işlem.

-Arayüz değişsin. Android veya ps3 arayüzü olabilir.

-Tuş kilidi takımı yok gibi. Resimlerde göremedik. Bu olmazsa olmaz!
     PSVita,Ngp,Psp2'den bekledikleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 2 Haziran 2011; 22:23:57 >

• Tuş takımı kilidi tuşu'nun önemi ne ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Tuş takımı kilidi tuşu'nun önemi ne ki?

psp'deki tuş kilidi misali bir şey kastetmiştim hocam. Her akıllı telefonda olunca, ngp'ye de lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Tuş takımı kilidi tuşu'nun önemi ne ki?

psp'deki tuş kilidi misali bir şey kastetmiştim hocam. Her akıllı telefonda olunca, ngp'ye de lazım

Yom onu anladim da ne ise yariyacak uykusuzum biraz kusuruma bakmayin

• uzun şarj süresi ilk beklentim psp deki 2 saat doldur 4 saat kullan olayını aşmaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm
    uzun şarj süresi ilk beklentim psp deki 2 saat doldur 4 saat kullan olayını aşmaları lazım.

5000 mah batarya kullanırlarsa problem olmaz sanırım
  • Batarya konusunda çok sorun yok. Sony videosunda gördüm, adamlarda ek bir batarya var, çok büyük değil. Ngp için tasarlanmış olsa gerek. 10 saat rahat gider o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 pro duyuruldu Sony GG
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, aynı zamanda cep telefonu olacağını birkaç yerde okumuştum,bu olayın doğruluk payı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertt1257

Arkadaşlar, aynı zamanda cep telefonu olacağını birkaç yerde okumuştum,bu olayın doğruluk payı varmı?

Skype falan olur. Ama arama yapılamaz belki acil aramalar sadece.
  • quote:

Arkadaşlar, aynı zamanda cep telefonu olacağını birkaç yerde okumuştum,bu olayın doğruluk payı varmı?

cep telefonu olamaz. Da şu olabilir, çok farklı bir şey duydum dün bsc'deki video'da:

-3G sağlaması için Türkiye'deki operatörlerle iletişime geçtik. Bunun sağlanması için telefona takılan o hatlardan ngp'ye de takılabilinecek.

Yani sanırım vodafone üstlenir, yabancılarla arası daha iyi olduğundan. 4gb net aylık 40 lira falan olur, hoş olur

Ha, bu hattın telefon olarak kullanılabilinmesi konusunda "hayır" cevabı geldi. Ama hacker'lar bu gsm modülünü telefon haline çevirmekte zorlanmaz diye düşünüyorum. Sonuçta gsm var.

• quote:

quote:

cep telefonu olamaz. Da şu olabilir, çok farklı bir şey duydum dün bsc'deki video'da:

-3G sağlaması için Türkiye'deki operatörlerle iletişime geçtik. Bunun sağlanması için telefona takılan o hatlardan ngp'ye de takılabilinecek.

Yani sanırım vodafone üstlenir, yabancılarla arası daha iyi olduğundan. 4gb net aylık 40 lira falan olur, hoş olur

Ha, bu hattın telefon olarak kullanılabilinmesi konusunda "hayır" cevabı geldi. Ama hacker'lar bu gsm modülünü telefon haline çevirmekte zorlanmaz diye düşünüyorum. Sonuçta gsm var.

Merakla bekliyorum cihazı.Umarım türkiye fiyatı çok fazla olmaz.Birde internet tarayıcı iyi olursa süper olur.

• quote:

Merakla bekliyorum cihazı.Umarım türkiye fiyatı çok fazla olmaz.Birde internet tarayıcı iyi olursa süper olur.

bsc'deki yeni yayınlanan video'yu izleyiniz.

Fotoğraf çekip face ve twitter'da direk paylaşma imkanı varmış. Yani internet browser önemseniyor.

-Umarım hızlı ve güzel bir internet tarayıcısına sahip oluruz, dediğiniz gibi.

Ben yabancıdan almayı düşünüyorum, Türkiye'de iki katını verecek değilim.
  • quote:

quote:

Fotoğraf çekip face ve twitter'da direk paylaşma imkanı varmış. Yani internet browser önemseniyor.

Büyük ihtimalle spot bakacağım ben,ancak spot fiyatlarıda astronomik olursa, yurtdışından almak en iyisi olacaktır.

Resim paylaşma olayı gerçekten güzelmiş, umarım çok stabil bir browseri olur.

• o değil de, ben şu video-out konusunu konuşmak istiyorum. Fiyatı kısmak amacıyla hdmi veya başka bir video-out konulmamış.

Ama wi-fi var!

Dlna,wi-fi destekleyen tv'lere ngp'yi bağlayabiliriz ve tam ekran oyun oynayabiliriz, sanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimalle spot bakacağım ben,ancak spot fiyatlarıda astronomik olursa, yurtdışından almak en iyisi olacaktır.

Resim paylaşma olayı gerçekten güzelmiş, umarım çok stabil bir browseri olur.

Şu spot konusunda bilgi verebilirmisiniz?

• Spot, garantisi olmayan mal anlamında.Ben ilk psp imi çok yüksek fiyatlar yüzünden spot almak zorunda kalmıştım.Ciddi tereddütlerim oldu ama aradaki inanılmaz fiyat farkı yüzünden (ben cihazı 350 ye aldım, normal orj. fiyatı 500 falandı) spot almak zorunda kaldım.Hala sapasağlam ciddi bir sorun çıkarmadı.Tek sorunu bi adet ölüpixel oda fazla göze batmıyor zaten.Tabi bu şanslada alakalı.
  • quote:

Spot, garantisi olmayan mal anlamında.Ben ilk psp imi çok yüksek fiyatlar yüzünden spot almak zorunda kalmıştım.Ciddi tereddütlerim oldu ama aradaki inanılmaz fiyat farkı yüzünden (ben cihazı 350 ye aldım, normal orj. fiyatı 500 falandı) spot almak zorunda kaldım.Hala sapasağlam ciddi bir sorun çıkarmadı.Tek sorunu bi adet ölüpixel oda fazla göze batmıyor zaten.Tabi bu şanslada alakalı.

spot işi garantisizmiş ya... Yabancıdan getirtelim en uygunu o olur. spot alırken bir de 3gsiz modeli gelir falan, kötü olur
  • 3G yoksa almanın pek manası olmaz yaw Benim birde en büyük beklentim doğrudan medya formatı desteği, Eğer gene yok mp4 e çevir yok altyazı göm gibi şeylerle uğraşacaksak,işimiz var.
  • quote:

3G yoksa almanın pek manası olmaz yaw Benim birde en büyük beklentim doğrudan medya formatı desteği, Eğer gene yok mp4 e çevir yok altyazı göm gibi şeylerle uğraşacaksak,işimiz var.

hocam 1080p destekleyecek, h.264, mpeg formatları...

-Altyazı konusuna bir şey diyemeyeceğim, muhtemelen gömeriz pc'de. Tabi sony ngp'ye altyazı gömme programı koyar umarım.
  • quote:

quote:

3G yoksa almanın pek manası olmaz yaw Benim birde en büyük beklentim doğrudan medya formatı desteği, Eğer gene yok mp4 e çevir yok altyazı göm gibi şeylerle uğraşacaksak,işimiz var.

hocam 1080p destekleyecek, h.264, mpeg formatları...

-Altyazı konusuna bir şey diyemeyeceğim, muhtemelen gömeriz pc'de. Tabi sony ngp'ye altyazı gömme programı koyar umarım.

hmm desteklemesi güzel.Artık E3 ü iple çekiyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.