Şimdi Ara

PSVita yeniyim ve açılma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun hevesle Vatan Bilgisayardan PSVita 3G cihaz aldım. Eve geldim üstteki açma tuşuna bastım ve açılmıyor. Şarj cihazına taktım, ancak cihaz açılmadı sonrasında açma tuşuna epey bir basınca ekranda boş pil yanıp sönme ikonu belirdi ve turuncu PS logosu yanıyor. Yarım saat bekledim ekrandaki yanıp sönen ikon kaybolmuyor. Ne kadar beklemeliyim?

Hafıza kartını taktım bu arada.

Reset atma nasıl yapılıyor Power + PS tuşu + R tuşu denedim olmadı

• Güç düğmesine cihaz açılana kadar basılı tut (20sn kadar) açılması lazım.
  • Cihazınızı 2 saat şarja sokun. Sarja sokunca PS butonu Turuncu renk belirecektir. Sonra 20 SN ye boyunce PSVITA Power tuşuna basın acılacaktır. Hayret bazen alınan ilk cihazlarda yani vitalarda şarj oluyordu. İlk aldığımda Şarjı vardı. Siz en iyisi dediklerimi yapın olmadı Sony Yetkili Servis den bilgi alabilirsiniz.
  • Vatan Bigisayarda (izmir Balçova )sanırım kurcalamışlar cihazı arkasında iki üç parmak izi vardı. Ondan şarjı bitmiş olabilir. Birkaç dakika basılı tuttum power tuşuna, cihaz kapandı, turuncu PS amblemi yanık vaziyette. Bir süre daha bu şekilde bekleyeceğim.

Bu videodaki durumdaydı.

Bu arada Vatan Bilgisayar İzmir Balçova şubesi ile yaşadığım ikinci mevzu bu. Geçen hafta bir projeksiyon cihazı alacaktık arkadaşa, verilen kutu kenarları çiçek gibi olmuş ve jelatinsizdi. İade ürün olabileceği şüphesi ile kasada vazgeçtik.

Şimdi aynı mağaza ve yine jelatinsiz kutu, içini açınca cihazda parmak izi görünce açıkçası huylandım. İade ürünleri kaptırıyor olabilirler mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Vatan Bigisayarda (izmir Balçova )sanırım kurcalamışlar cihazı arkasında iki üç parmak izi vardı. Ondan şarjı bitmiş olabilir. Birkaç dakika basılı tuttum power tuşuna, cihaz kapandı, turuncu PS amblemi yanık vaziyette. Bir süre daha bu şekilde bekleyeceğim.

Bu videodaki durumdaydı.

Bu arada Vatan Bilgisayar İzmir Balçova şubesi ile yaşadığım ikinci mevzu bu. Geçen hafta bir projeksiyon cihazı alacaktık arkadaşa, verilen kutu kenarları çiçek gibi olmuş ve jelatinsizdi. İade ürün olabileceği şüphesi ile kasada vazgeçtik.

Şimdi aynı mağaza ve yine jelatinsiz kutu, içini açınca cihazda parmak izi görünce açıkçası huylandım. İade ürünleri kaptırıyor olabilirler mi acaba?

iade ürünü degildir bence, büyük ihtimalle standlarına koymak için açtıkları teşhir ürünüdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunu çözdüm uzun süre açma tuşuna bastım cihaz kapandı. Şarjı fullendikten sonra açıldı. Şimdi bilgisayar bağlantı problemini çözmeye uğraşıyorum )))ü

Bilgisayar bağlantı sorununu da şöyle çözdüm laptop tanıdı yükledi Content manager i yuklemem gerekti onu da yukledim bu sefer psvitayı takınca çalışmadı.
    Sorunun çözümünde hem laptopu hemde psvitayı yeniden başlattım tüm sorunlar çözülmüş oldu :)

Şimdi Fifa 13 zamanı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 15 Ekim 2012; 2:46:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 fat ısınma sorunu ile bilgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.