Şimdi Ara

IPAD 2 donma ve açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 yılında aldığım IPAD2 dün birden kilitlendi. Dondu ve hiçbir tepki vermedi. Power ve home tuşu ile yeniden başlattım sorun yok. Sonra tekrar dondu, işlemi tekrar ettim. Bu sefer sanki ekran darbe almış gibi yatay çizgiler ortaya çıktı. dokunmatik vs. kullanılıyor fakat sadece ekranda bu bahsettiğim yatay çizgiler görülüyordu. 6.1.3 olan iosu 8.1.3 e upgrade ettim. Yeni IPAD olarak kurdum. Yatay çizgiler temiz restoreden sonra yokoldu. Bu sefer de Ipad açıldıktan 2-3 dakika sonra donmaya başladı. Bundan sonra hiç açılmamaya başladı. Tekrar Restore etmek istediğimde ise sürekli 1-2 hatalarını aldım. Apple desteği aradım. Uzaktan PC'ye bağlandılar. Yaptıklarımın aynısını bir de onlarla birlikte yaptık ama nafile. Şu anda restore edemiyorum. Kablom vs. herşey orjinal. Ankara'da 4 tane yetkili servis adresi mail attılar.

SERVİS BİLGİSAYAR0,5 km
    ZİYA GÖKALP CADDESİ NO:32/B KIZILAY
    ANKARA 06420
    903124301225

LYDIA SERVIS6,6 km
    ESKIŞEHIR YOLU 7.KM. MUSTAFA KEMAL
    MAH.CEPA AVM 2123 SOK.NO:2/-3.KAT3B
    ANKARA 06520
    0312 219 84 20

PROMC4,8 km
    HILAL MAHALLESI 677. CAD. 44/A
    ÇANKAYA
    ANKARA 06550
    0 312 441 62 33

BIREYSEL BILIŞIM1,6 km
    GMK BULVARI, GÜLSEREN SK. 6/C
    MALTEPE
    ANKARA 06570
    90 312 2293714

Bu konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz ya da bu teknik servislere daha önce cihazlarını götürüp tamir ettiren varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkür ederim.

• Teknik serviste garantisi olmadığı için ek ücret çıkacaktır , 4 yıl boyunca kullanmışsınız bence güncel bir iPad alma vaktiniz gelmiş hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat1337

Arkadaşlar merhaba,

2011 yılında aldığım IPAD2 dün birden kilitlendi. Dondu ve hiçbir tepki vermedi. Power ve home tuşu ile yeniden başlattım sorun yok. Sonra tekrar dondu, işlemi tekrar ettim. Bu sefer sanki ekran darbe almış gibi yatay çizgiler ortaya çıktı. dokunmatik vs. kullanılıyor fakat sadece ekranda bu bahsettiğim yatay çizgiler görülüyordu. 6.1.3 olan iosu 8.1.3 e upgrade ettim. Yeni IPAD olarak kurdum. Yatay çizgiler temiz restoreden sonra yokoldu. Bu sefer de Ipad açıldıktan 2-3 dakika sonra donmaya başladı. Bundan sonra hiç açılmamaya başladı. Tekrar Restore etmek istediğimde ise sürekli 1-2 hatalarını aldım. Apple desteği aradım. Uzaktan PC'ye bağlandılar. Yaptıklarımın aynısını bir de onlarla birlikte yaptık ama nafile. Şu anda restore edemiyorum. Kablom vs. herşey orjinal. Ankara'da 4 tane yetkili servis adresi mail attılar.

SERVİS BİLGİSAYAR0,5 km
    ZİYA GÖKALP CADDESİ NO:32/B KIZILAY
    ANKARA 06420
    903124301225

LYDIA SERVIS6,6 km
    ESKIŞEHIR YOLU 7.KM. MUSTAFA KEMAL
    MAH.CEPA AVM 2123 SOK.NO:2/-3.KAT3B
    ANKARA 06520
    0312 219 84 20

PROMC4,8 km
    HILAL MAHALLESI 677. CAD. 44/A
    ÇANKAYA
    ANKARA 06550
    0 312 441 62 33

BIREYSEL BILIŞIM1,6 km
    GMK BULVARI, GÜLSEREN SK. 6/C
    MALTEPE
    ANKARA 06570
    90 312 2293714

Bu konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz ya da bu teknik servislere daha önce cihazlarını götürüp tamir ettiren varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkür ederim.

Şarjda kullanırken bu durum başınıza geliyormu ?
    Zira 4 yıllık cihaz batarya sıkıntılı olabilir.
    Akrabamın iphone 5 i buna benzer bi duruma düşmüştü batarya değişimi ile üstesinden geldi.
    Tabi senin durum farklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarjı 6-7 saat rahat gidiyordu. Pilden olduğunu sanmıyorum. Düşme vs. birşeyde olmadı. Durduk yere böyle birşey olması can sıkıcı. Teknik servise verip onarım fiyatı ne çıkacak bi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat1337

Şarjı 6-7 saat rahat gidiyordu. Pilden olduğunu sanmıyorum. Düşme vs. birşeyde olmadı. Durduk yere böyle birşey olması can sıkıcı. Teknik servise verip onarım fiyatı ne çıkacak bi bakalım.

Başta dediğim gibi sadece varsayım.
    Umarım tuzlu bi ücretle karşılaşmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad2 çöp oldu :/ Anakart arızası varmış.. Ankara balıkçıoğlunda bi iphone teknik servisine verdim o da wireless kartını yırtmış, kablosunu da koparmış. 100tl veririm demişti ne kadara alırsın dedigimde. Satsam mı sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.