Şimdi Ara

PSX oyunlarının PSP'de Küçük Ekran Görünmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sorunu nasıl çözebilirim?. PS1 oyunlarının PSP ye çevrilmiş halini attığım zaman küçük ekran görünüyor ve tam ekranda oynayamıyorum.

Bu problemi nasıl aşabilirim?

• Çözümü buldum, şöyle oluyor;

Oyun içerisindeyken " Home " tuşuna bastığınızda bir options menusu çıkmakta, orada " Others Settings " göreceksiniz içeriye girdiğiniz zaman " Screen Mode " görünümünü " Zoom " ya da " Full Screen " yaptığınız zaman full ekran oluyor ve güzelce oynayabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL34 -- 14 Aralık 2011; 16:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL34

Çözümü buldum, şöyle oluyor;

Oyun içerisindeyken " Home " tuşuna bastığınızda bir options menusu çıkmakta, orada " Others Settings " göreceksiniz içeriye girdiğiniz zaman " Screen Mode " görünümünü " Zoom " ya da " Full Screen " yaptığınız zaman full ekran oluyor ve güzelce oynayabiliyorsunuz.

emulator u bana pm atar mısın?programını falan.
  • eboot olarak indirip psp> game klasörüne atarak oynayabilrisin emulotere gerek yok, ayrıca ekran çözünürlüğü için option setting other settings custom settings mi ne öyle bişi var ordan manuel yaparsanız daha güzel olur
  • Evet oyunları eboot olarak direkt game klasörüne atabilirsiniz ...Oyunları riplemek içinse popstation GUI ve psx2psp programlarını kullanabilirsiniz,fazla yer kaplamaması için.

Oyundayken hometuşuna basarak settings kısmına girdiğimizde ekranı normal full ekran zoom ,vs vs ayarlayabiliriz .Bazı psx oyunlarında ekran oldukça karanlık bunuda aynı kısımda other settings ayarlarından ekranı daha parlak hale getirebiliriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSX ile PS1 Farklı mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.