Şimdi Ara

Psychic-Doom`cular Burda TopLanırmısınız? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
43.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ZORBEY50

aglar surekli mesaj yaziyom ya kusura bakmayin amacim rutbemi yukseltmek

farkındayım

• AGALAR SM KANATİM VAR ART ANGEL WİNGS GİBİ Bİ SE İSTEYEN VAR SA MESAJ ATSİN BURAYA

resim icin kizmayin

• psychic-doom da gizli soruyu değiştirme imkanı varmı?
  • 97D de oynuyorum Mg yim 280 Level şuan Nickim Erhannn

oyunda görürseniz yardımcı olabilirim
  • DEVİL WİNGS SATAN VAR Mİ VAR SA ONARİM ANGEL WİNGS=SATAN WİNGS=CHAOS VERİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

psychic-doom da gizli soruyu değiştirme imkanı varmı?

yoq
  • arkadaşlar yanlış anlamayın ama düpe mal nası yapılıyosonucu ban ama bi şey olmaz

• kusura bak ma ama admin kimseyi soymaz bence atıyon yada adminin adını kullanan biri hıı bide hangi admin ozzyGMmi yoksa tarhinimi
  • COK MUTLUYUM ADMİN BENİM UYELİGE YARDİM ETTİ
    İSTERSEN SİZEDE YARDİM EDEBİLİR
  • agalar exxe nasi yapiliyo ben bilmiyom
  • Agalar benim setim var magus bunu exxe yapmak istiyorum bana yardım edebilirmisiniz eğer yardım etmeyi düşünüyorsanız nickim KING50 şimdiden tşk.Bu arada oyunda beni görürseniz yardım ederim.Bütün Türkler server 16 ya gelsin lütfen[sm=super.gif]
  • ya bu dicconet çekiyo
  • ben psychic-doom 1.0 high oynuycam lutfen linki verin rica ediyorum simdiden tsk

• psychic-doom 1.0 high oynayan var mi
  • ya siz bu oyunumu oynuyonuz yeni bi oyun buldum psychic-doom xp server oyuna gelirsenin yada indirmek isterseniz msn adresim harrypother_94_@hotmail.com oyuna gelirseniz size yardim ederim guilde alirim exxe lahter set verrim inanamiyacaksiniz ama saticilarda mace of the king, kundun staff,flamin set bile satiliyo bu oyundan iyice sogudum bi de gorev malzemesi bile satiliyo
  • Evet orda çok türk var ama kasmak çok kolay o da güzel bi özellik :D.Global den daha güzel bi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZORBEY50

ya siz bu oyunumu oynuyonuz yeni bi oyun buldum psychic-doom xp server oyuna gelirsenin yada indirmek isterseniz msn adresim harrypother_94_@hotmail.com oyuna gelirseniz size yardim ederim guilde alirim exxe lahter set verrim inanamiyacaksiniz ama saticilarda mace of the king, kundun staff,flamin set bile satiliyo bu oyundan iyice sogudum bi de gorev malzemesi bile satiliyo

kundunmu satılıyor psychic-doomda
  • kundunla kalsa mok felan hersey satiliyo istedigin hersey gorev malzemisi dahil
  • msn mi kaydetin verem linki indirin psychic-doom un ustune kurun pacth dosyasini uyeligini yapin oynayin lehhter gitti ama bulurum istedigini turk diye bi guildim var ben bir sm yim nickim GONDOL

gandalf yazilmiyodu kullaniliyodu
  • msn em harrypother_94_@hotmal.com kaydedin konusalim

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.