Agalar benim setim var magus bunu exxe yapmak istiyorum bana yardım edebilirmisiniz eğer yardım etmeyi düşünüyorsanız nickim KING50 şimdiden tşk.Bu arada oyunda beni görürseniz yardım ederim.Bütün Türkler server 16 ya gelsin lütfen[sm=super.gif]
ya bu dicconet çekiyo
ben psychic-doom 1.0 high oynuycam lutfen linki verin rica ediyorum simdiden tsk
psychic-doom 1.0 high oynayan var mi
ya siz bu oyunumu oynuyonuz yeni bi oyun buldum psychic-doom xp server oyuna gelirsenin yada indirmek isterseniz msn adresim harrypother_94_@hotmail.com oyuna gelirseniz size yardim ederim guilde alirim exxe lahter set verrim inanamiyacaksiniz ama saticilarda mace of the king, kundun staff,flamin set bile satiliyo bu oyundan iyice sogudum bi de gorev malzemesi bile satiliyo
Evet orda çok türk var ama kasmak çok kolay o da güzel bi özellik :D.Global den daha güzel bi oyun
quote:
Orjinalden alıntı: ZORBEY50
ya siz bu oyunumu oynuyonuz yeni bi oyun buldum psychic-doom xp server oyuna gelirsenin yada indirmek isterseniz msn adresim harrypother_94_@hotmail.com oyuna gelirseniz size yardim ederim guilde alirim exxe lahter set verrim inanamiyacaksiniz ama saticilarda mace of the king, kundun staff,flamin set bile satiliyo bu oyundan iyice sogudum bi de gorev malzemesi bile satiliyo
msn mi kaydetin verem linki indirin psychic-doom un ustune kurun pacth dosyasini uyeligini yapin oynayin lehhter gitti ama bulurum istedigini turk diye bi guildim var ben bir sm yim nickim GONDOL