SeLaM Beyler.Ben bir şey soracam.Bu psychic-doom serverinde bazı kişiler (genelde PK) olanlar silahla veya yumrukla birilerine vurdugu zaman , hemen discconnet yazıyo ve direk atıyo oyundan atıyo. EgeR bunu bilen varsa msn : fenercik88@hotmail.com . O Şerefsizleride ben discconnet yapacam a.q Şimdiden TşK.
quote:
Orjinalden alıntı: Esrarcı
SeLaM Beyler.Ben bir şey soracam.Bu psychic-doom serverinde bazı kişiler (genelde PK) olanlar silahla veya yumrukla birilerine vurdugu zaman , hemen discconnet yazıyo ve direk atıyo oyundan atıyo. EgeR bunu bilen varsa msn : fenercik88@hotmail.com . O Şerefsizleride ben discconnet yapacam a.q Şimdiden TşK.
kardes o mupie denen programla oluyor
eger biliyosan bir link verirmisin.sana zahmet
kardes su an linkini unuttum, saten bu forumda hack paylasımı yasak
tmm kardeş genede saol.
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Dragon
beto yeter ama haa cok abarttın
şimdi bi mod gelirse silerler hesabini
yaa aga napak rütbeyi sadece TEĞMEN yapmaya çalışıyorum.. mesala futbol yerinde her zaman msj yazıyorum ama post artmıyor.. o yüzden bende burda yapmaya çalışıyorum.. neden olmuyor cvp verebilir misin..?
ayrıca uyarn içinde sagol
quote:
Orjinalden alıntı: BETO^TR^
quote:
yaa aga napak rütbeyi sadece TEĞMEN yapmaya çalışıyorum.. mesala futbol yerinde her zaman msj yazıyorum ama post artmıyor.. o yüzden bende burda yapmaya çalışıyorum.. neden olmuyor cvp verebilir misin..?
konu dışı bölümünde mesaj sayısı artmaz
quote:
quote:
quote:
konu dışı bölümünde mesaj sayısı artmaz
ok sagol o zaman biraz konu içi bölümde ilgileneyim...! biraz sayı artsın..
Arkadaşlar duyduguma göre psychic-doom da 97d server ı kapatılacakmıs
bilgisi olan var mı
quote:
Arkadaşlar duyduguma göre psychic-doom da 97d server ı kapatılacakmıs
bilgisi olan var mı
banada soylemislerdi 4 ay oncesinde kapanacak die, ama bence kapanacak cunku o serverde artik daha fazla kasilmaz millet hep full stat
agalar benim bi karakterim var yeni basladim level 322 sifresini degistiremiyom yardim edin ama once bir kez degistirmistim
quote:
adamin biri karakterimi soydu
agalar lutfen bana blade knigth karakteri verin lutfen sifresini degistirebilim