Şimdi Ara

Psychic-Doom`cular Burda TopLanırmısınız? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
43.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MU.ZAFFER

Arkadaşlar şuan server kapalı mı?Disconnect veriyo vede siteye girmiyo.
    Tarih: 7 temmuz 2006
    Saat: 14:15

Evet şu anda hem serverlar hemde site kapalı
  • Beyler server lar ve site acildi haberiniz olsun... Hadi iyi kasmalar
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladm beni kastirabilcek varmi?
  • yakında reset atcam kastırabilirim
  • beyler exe unicorn boot pant ve gloves satan var mı
  • bende 3. elf kanadı oldu sans diye bir sey yok bende satan wings satan war mi takas yapacam fairy wings +7 ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimbom1905

beyler exe unicorn boot pant ve gloves satan var mı

ben satıyorum Server 13 e gel bul beni DeepNot Bk veya Ugurlama MG
  • ok pazar günü 3 de girecem adım efe13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efecan_uA -- 9 Temmuz 2006; 11:36:31 >
  • beto aga hiç deepnot ve ugurlamay ms atıyom yok diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimbom1905

beto aga hiç deepnot ve ugurlamay ms atıyom yok diyo

aga Server 13 teyim DeepNot veya Ugurlama K@YSER! guildindeyim onlardan birini görürsen sor benii..
  • ok
  • server kapalı parayla biseler almak ıcın adanaya gittik orda oynayan cok server kapalı sansa bak
  • arkadaslar bn bu High Exp seklindede bir mu ilk defa oynucaktım ama oyunu actıgım anda Dissconnected From The Server yazısıyla kalrsılasıyorum server 7/24 değilmi??değilse hangi saatler arasında acık help plssss
  • ya bi allahın kulu yokmu bana yardım edicekkkkk nie giiremiom yardımmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkAngel_Mu

ya bi allahın kulu yokmu bana yardım edicekkkkk nie giiremiom yardımmmmm

Kardeş server 7/24 sürekli açık.. Ama şu anda kapalı çünkü sorun var bu gece veya en gec yarın acılır.. Arada bir böyle 1 gün filan kapalı oluyor.. Onun dısında surekli açık..
  • ok oh beee tşkler
  • Arkdaslar affedın ama yenı bişe ogrendim sizer komik gelebilir ama yteni ogrendık işte
    satana arti basiliyormus daha deneme sansım olmadı ama peki bunu +11 nasıl yapcaz chaos makınesınde bosluk olurmuki yoksa normal jewellerdenmı basacaz dmg farkettırıyormu bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

quote:

Orjinalden alıntı: rocketboy

Ben psychic doom'a (ve oyuna ) yeni başladım.Bilmediğim bazı şeyler var. İzninizle onları sorayım :
    1)Bende spitfire diye bi skill var (ben dk'yım) ama kullanamıyorum.Skille tıkladığımda çince bir yazı çıkyor.Bu skilli kullanmak için ne yapmam lazım ?
    2) res nedir ? nası atılır ? ne işe yarar ? Ben level 180im res atabilir miyim ?
    3) itemlere nası + basarım ?

tşk.

sevgili rocketboy

1.skill i kullanamamanın nededni pointlerinin az olması olabilir
    2.reset.lvl linin sıfırlanması olayıdır pointlerin kalır weya hepsi silinir.350 lvl de res atılır.
    3.1 den 6 ya kadar bless le 6 dan 9 a kadar soul la +10 ve +11 de makinada

1. Bu Senin Gordugun Skill At ile Olan Bisi
    2. Ve 3. e Katılıyorum

• arkadaslar benim sm charım var. 200 res var. üstünde 7 parca zen li item var ayrıca kasada 10 milyar zen den fazla para var. accountumu satmak istiyorum almak isteyen bana mail atsın.
    onur_123@hotmail.com
  • ben yine onur0531 Adamım Calındı Djcetin Görenlere duyrulur 120+ res görürseniz onur sizi arıor deyin ismini söylerse bana iletiniz hotmail adresim onur_ex_tacy@hotmail.com Bk da katil oldu ztn deletleyecem veye satarım elfin üstünde divine set var exe bk da set yok 2 tane mace of gimli var +11 dewil wingi var 3 tanede ezik carı var ewet sizi beklerim hade byeeee
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.