Şimdi Ara

Psychic-Doom`cular Burda TopLanırmısınız? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
43.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar serverda yeniyim ama bir sey sorcam 10 saat aralıksız oynadım 1 tane jewel of chaos cıktı ama 1 tane daha lazım kanat yapcam satan kiside bulamadım eger sizde warsa bana 1 tane satabilirmisiniz oyun üzerinden oyundan aradım satan cıkmadı bu adamlar nasıl buluyorlar bu jewel of chaosları anlamadım :S eger 10 saatte 1 cıkarsa hiç oynamayım bu serverda daha iyi olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistik86

arkadaslar serverda yeniyim ama bir sey sorcam 10 saat aralıksız oynadım 1 tane jewel of chaos cıktı ama 1 tane daha lazım kanat yapcam satan kiside bulamadım eger sizde warsa bana 1 tane satabilirmisiniz oyun üzerinden oyundan aradım satan cıkmadı bu adamlar nasıl buluyorlar bu jewel of chaosları anlamadım :S eger 10 saatte 1 cıkarsa hiç oynamayım bu serverda daha iyi olur..

Jewel Chaos lar genelde BC de düşer.. Yani Blood Castle da düşüyor... Eğer orda da bulamadıysan server 7 de satılıyor.. 50 kk ya eğer yine bulamadıysan gel beni bull yardımcı olayım sana

Server 13 teyim DeepNot BK veya Ugurlama MG - Davias ön kapısında olurum genelde...

• blood castle girmek için bilet lazım deilmi o biletide jewel of chaos olmadan yapamıyoz galiba benim bildigim öyle ..
  • quote:

blood castle girmek için bilet lazım deilmi o biletide jewel of chaos olmadan yapamıyoz galiba benim bildigim öyle ..

Evt
  • Yaw arkadaşlar bugün psychice girmeye çalışıyorum.Server açık ama parola yanlışda demiyo yindede girmio.Delircem yaa.Sizdede aynı sorun var mı?
  • Slm arkadaşlar sorunumu çözdüm. İsteyeni kastırabilirim.Nickim: jhann üstümde excellent + 11 huricane set var. Ayrıca +11 kundun staff var (excellent). Vede +11 mg kanadı var.Bu itemleri kendi çabamla yaptım ve aldım.Kesinlikle hack yapmadım.Zaten hackin kapalı olduğunu biliyosunuz.Sorun varsa ulaşın.;)
  • Arkdaşlar Server 10 dk önce başladm ve beni kastirabilirmisinz warmi böle bi babayigit
  • BETO^TR^ tskler yardımların isin upgrade isini anlattın ama ben yapamadım nasıl yaptıgımı resim olarak koycaam eger bir yerde hatam warsa söylermisin
    1. adımda
    chaos makinasını tıklayıp 1. seceğeni seciyom
     Psychic-Doom`cular Burda TopLanırmısınız?

2. adımda hangi itemi basacaksam onu koyum

combinding tıklyayınca asagıdaki resimdeki gibi bi uyarı veriyor upgrade olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistik86 -- 7 Temmuz 2006; 0:12:39 >

• 3 reset var 2 -3 gün içinde 4. atacam ama guild im yok türk guildleri var reset im azz diye almıyolar ama 0 resetli birini almışlar guild arıyorum varsa bi yardımcı olun
    arkadaşım chaos makinesini ile +11 yaparken kullan v ye bas botu oraya koy ve üzerine blesi koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efecan_uA -- 7 Temmuz 2006; 0:18:13 >
  • boyle ne yapmaya calisiyon??? bi bless bi de +1 dragon botla hic birsey olmz
  • orda örnek olarak gösterdim boot basmyacam kanat yaparken chaos itemları +7 yapacam öyle denecem ama bi türlü olmuyor aynı hataları veriyor
  • quote:

BETO^TR^ tskler yardımların isin upgrade isini anlattın ama ben yapamadım nasıl yaptıgımı resim olarak koycaam eger bir yerde hatam warsa söylermisin
    1. adımda
    chaos makinasını tıklayıp 1. seceğeni seciyom

2. adımda hangi itemi basacaksam onu koyum

combinding tıklyayınca asagıdaki resimdeki gibi bi uyarı veriyor upgrade olmuyor

Kardeş baştan sona herşey yanlışş yapmışsın.. Bak şimdi ilk başta herşeyi anlatayım..

Bir eşyayı silahı olsun giysiyi olsun + (artısını) yukseltmek için goblin e koymayacaksın..

Mesala diyelim bir boot un var o bootun +1 lik bunu sen +7 yapmak istiyorsun.. Kendi kasandayken yani v harfine bas..ordaki kasana boot u koy.. sonra git satıcıdan bless all.. sonra o blas i botun ustune bas.. Yani blass all boot un ustune koy.. O otomatikk blass gidecek ee artık boot un +2 lik olduu.. daha sonra bu blass ler sayesinde +6 ya kadar yapabilirsin...

Ama sen +7 yapmak istiyorsun.. Asıl iş orda başlıyor.. Yani +7 demek esyaların parlak olması demek.. Artık çok güzel bir renk alıyor.. Neyse +6 ya kadar bastık yaa biraz önce şimdi nasıl +7 yapılır anlatayım.. tekrar bot un kasanda dursun yanii hani v ye basınca bir yer acılıyorya ben oraya kasa diyorum.. Oraya koy boot u sonra satıcıya git.. Bu sefer blass yerine orda soul ver.. Git soul satın all.. DAha sonra soul u all boot a koy.. +6 ya kadar yaptıgın aynı işlemi uygula.. O soul u koyunca o otomatik +7 olacak.. Ama unutma boot un patlama ihtimali var.. YAni tekrar oo boot +7 olacagına +5 e dusebilir.. Artık şansına +5 e duserse tekrar blass bas sonra +7 lik için tekrar soul basacaksın.. +8 ve +9 içinde soul kullanacaksın aynı şeyleri yapacaksın..

Taa kii +10 ve +11 de ise senin su resimde gösterdigin gibi yapacaksın.. işte o zaman noria da o goblinden +10 ve +11 yapacaksın.. ama tabii elindeki esyanın +9 olması lazım +10 basmak için bu sefer o boot u goblin e koy bir tane blass bir tane de soul koy yanına daha sonra bir tane chos koyacaksın.. Sonra çevirmeye başla. Goblinde o +10 olacak Tabi patlamazsa dikkat et esyan gidebilir.. ( şansına kalmış ) eğer +10 yapmayı başarırsan +11 yapmak içinse goblin e yani noria dakine 2 bless ve 2soul koy sonra +10 luk esyanı koy..birde bir tane chos koy ve çevir.. Yine patlamazsa +11 olur zaten artık +11 den sonra yapma sansın yok.. Biraz uzun oldu ama insallah anlatabilmişimdir...

Yanii sunu bil yeter.. +1 den +9 a kadar v ye bas orda ki kasanda blass ve soul basarak yapabilirsin..

+10 ve +11 de ise Noria daki Goblin i kullan.. ( resimde yaptıgın yeri )

Unutma +1 den +6 ya kadar blass basılıyor... +6 dan +9 a kadar soul basıyorsun...

+10 için 1 soul 1 blass 1 chos gidiyor.. ( Goblinde yapacaksın )

+11 için 2 blass 2 soul 1 chos gidiyor.. (goblinde yapacaksın)

Hadi kolay gelsinn.. Her zaman yardımcı olurum k.i.b

• quote:

Orjinalden alıntı: cimbom1905

3 reset var 2 -3 gün içinde 4. atacam ama guild im yok türk guildleri var reset im azz diye almıyolar ama 0 resetli birini almışlar guild arıyorum varsa bi yardımcı olun
    arkadaşım chaos makinesini ile +11 yaparken kullan v ye bas botu oraya koy ve üzerine blesi koy

Selam kardeşş.. SErver 13 e gell beni bul DeepNot BK yım veya Ugurlama Mg yi bul sana guild de yardımcı olurum..
  • tskler dostum son günlerde kanat yapmaya calısıyom ya ordan zanettim yapılacagını zannettim yine elf kanadı cıktı ben eniyisi elf char acıyım böyle olmayacak dostum bende 2 kanadı satıp bana mg için kanat bulabilirmisin
  • quote:

tskler dostum son günlerde kanat yapmaya calısıyom ya ordan zanettim yapılacagını zannettim yine elf kanadı cıktı ben eniyisi elf char acıyım böyle olmayacak dostum bende 2 kanadı satıp bana mg için kanat bulabilirmisin

yok elf car ını filan bosver onu kasması zor olur.. En iyisi sen mg geliştirmeye devam et hemen güclenmeye bak.. :)) ben sana kanat bulurumm merak etme.. Sana birde set ayarlarız.. Hem mg nin buyuleri kullanması ve kasması daha kolay.. Hem her levelde 7 point atıyor.. Diger carlar 5 point atıyor unutma.. :))

• server siteye giremıom neden ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_turka

server siteye giremıom neden ?

evet sitede bir sorun var ama bir kaç defa dene kardeş sonunda oluyor... bende çok uğraştım
  • Arkadaşlar şuan server kapalı mı?Disconnect veriyo vede siteye girmiyo.
    Tarih: 7 temmuz 2006
    Saat: 14:15
  • Kardes suan oyun kapalı bekelri mmzuaffer
    ben 14resim var bk yim
    bu arada gene magus set kaptirdim zuahah offff ben kaptirmaktan bıkyım mıllrt almaktan bıkmadı
    kanat kaptırdım gımlı kaptırdım set kaptırdım items bilmiyom
    kaptırmayı bılemeyenlere ogretiriz
    Bu arada dun 5dk ps2 god of war oyununu oynadım oyuan hasta oldum
    hemen ps2 buldum 2haftalıgına emanet
    baskasındanda memoery kart gene emanet
    oyunuda borca aldım yarın verecem
    demek sevılıyormusum ya 2gunde ps2 set duzddum ne ıstersen var oyun
    GOD OF WAR RULEZZ
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.