töbe görmedim seni hep lvl 340 335 346 iken arastıyoom töbe bulamiyom seni BETO Suan kanadim yok gimlilerde yok dragon spear +11 var geciniyok oda bc den baska işe yaramiyor RULEZ TWO MACE OF GİMLİ +9 10DA OLUR SUPER İKİLİ
Kardeşş server 13 te.. Davias kapısının ön tarafındayım.. Hep orda olurum geneldee..
ismim KeLLeCionu 30 resim falan var bilgisayara format attım 3 haftadır oynayamıorum cok güclü deyilim ama biraz yardim ede bilirim
AFYON 03 guildindende Emma-TahA ya selamlar ismim £££[O][N][U][R]£££
BEDENİMDE 1 CAN VAR AVUÇ İÇİ KADAR.O CANDA 1 KALP VAR DÜNYAKADAR.O KALPTE 1 SEVGİVAR SONSUZ KADAR. O SEVGİDE SEN VARSIN ÖLENE KADAR
ARKADASLAR OYUNDA HERKEZE İNANMAYIN!!! BEN 1 EZİK KARLA OYNUORDUM (((MagicEmrah))) diye biri geldi tanıstık arkadas olduk adam sallıo ex setler +15 oluomusta fulleniormus chaos goblinde bende yemedim biraz oynadım onla (skılman) diye biriside vardı onlada aynı oyunu oynadım kankimin full SM si var adamım bazen soyuluo o set verio adamın sifresini bende biliom bazen oynuom
AYRICA BURADA BİR İNTERNET CAFEDEKİ ABİLER MU ACIYORLAR ACTIKLARINDA SİZE HABER VERİRİM BENİDE COK SEVİYORLAR ADMİN YAPACAKLAR BENİ İSMİDE ONURMUONLİNE OLACAK
post kasma diye buna denir
Kelleci onur sen beni tanırsın.. Ben Bk DeepNot yada MG Ugurlama bunlar benim adam tanıdın mı beni ?? iyi iyi mu acilinca admin ol.. Hiç yoktan bu sefer Eziklikten kurtulursun
Bencede Beyler oyunda Herkes e inanmayın....!!!!
launcheri felan buraya koyarmisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: dj_turka
launcheri felan buraya koyarmisiniz
launcher falan yok sitede download kısmından oyunu tamamen indireceksin
Arkadaslar bende bu psychic-doom un turkce launcer programı var.. psychic-doom un ıp ısını bir defa launcer e yazıyorsun artık surekli herşey turkce oluyor.. güzel bir program.. ama nasıl buraya koyacagim bilmiyorum
arkadaslar psychic-doom'un sitesinden indiriyorum oyunu ama bende kaspersky yüklü tam indirme biterken uyarı veriyor trojan war diye bende diğer pc den indirdim. Sonra yükledim oyunu kaspersky hata vermeye basladı 3-4 tane trojan buldu sizce bu normal mi ?
Bence Başla bu psychic-doom süper bir olay.. Ben herşey dahil full um..
Kardeş oyunu indrmişin güzell ama.. Sen 97d+99 u mu indirdin yoksa.. 1.0 ımı ?? vede su anda serverlar açıkd egil.. Normalde 24 saat açılır.. Demek ki bir problem var haberiniz olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: mistik86
arkadaslar psychic-doom'un sitesinden indiriyorum oyunu ama bende kaspersky yüklü tam indirme biterken uyarı veriyor trojan war diye bende diğer pc den indirdim. Sonra yükledim oyunu kaspersky hata vermeye basladı 3-4 tane trojan buldu sizce bu normal mi ?
Kardes kac yerde indirdiysem hep aynı bendede trojan buluyor galiba o trojen diye bulunan dosyalar port falan acıyor onun için torajen diye görebilir ama aslında torjan yokdur oline oyun oldugu icin dısarı ıle baglantisi var hemen antivürüs te müdahale etmeye calısıyor Arkadaslar yenı işe girmiştim bugun son gecem para falanda almıyorum habersiz cıkıyorum mu aşkına işten cıkan adam beles calıstım adama ama oslun helal olsun iyi adamdır kendisi her nekadar bir kac huyundan gıcık alsamda beto dun gene bulamadım seni ya offf
demek mu aşkına işten ayrılıyorsun oda değişik... kardeş ben su anda oyundayım server 13 davias ta DeepNot Bk veya ugurlama MG ile
Kardes ben gece 2kadar yatmadım bılseydım gırerdım ya oyuna kardes yardımlarını beklyıom arkadas bana fark attıya offfff 13res bk
quote:
Orjinalden alıntı: MORFEUS
Kardes ben gece 2kadar yatmadım bılseydım gırerdım ya oyuna kardes yardımlarını beklyıom arkadas bana fark attıya offfff 13res bk
Tamam gel kardeş yardımcı olayım senin oyunda ki ismin ne ??? AYrıca kac resliksin ??