Şimdi Ara

Psychic-Doom`cular Burda TopLanırmısınız? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
43.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese... Arkadaşlar Size Bir sorum var... Bu psychic-doom un sitesinden paket alacağım ama bir türlü yapamadım nasıl yapacağım.. Biraz karışık hatta baya bi karışık bileniniz varsa lütfen ayrıntılı şekilde yardım etsin.. Cevaplarınızı bekliyorum...!

Ayrıca car ını veya full set i olan birisi varsa vede eğer satmayı düşünüyorsa ben almaya hazırım.. Üvrette anlaşırız.. Cevaplarınızı bekliyorum..! Bye Bye

• psychic den paket veya item alacaksan kredi kartini paypal veya stormpaya uye yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdragon3 -- 24 Mayıs 2006; 10:21:32 >
  • kardes ben bu psychic-doom un sitesinden esyalari filan sectim.. her şey tamam satin almaya bastim.. ama beni dediğin gibi paypal sitesine yolladı.. işlemleri filan doldurdum.. kredi karti bilgilerini filan girdim daha sonra ne yapacagimi anlayamadim ki ? Kardes biliyorsan ayrıntılı bir şeykilde anlatirmisin..

• vayy 2 res var ama guild yok setim = +11 thunder armor,pants +7thunder boot an gloves mg yim guildim yook
  • quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

kardes ben bu psychic-doom un sitesinden esyalari filan sectim.. her şey tamam satin almaya bastim.. ama beni dediğin gibi paypal sitesine yolladı.. işlemleri filan doldurdum.. kredi karti bilgilerini filan girdim daha sonra ne yapacagimi anlayamadim ki ? Kardes biliyorsan ayrıntılı bir şeykilde anlatirmisin..

kardes sen olmassa baskasının kredi kartından al cunku cok karısık ve bi yanlis yaparsan psychic de item alırken banlanabilirsin haberin olsun benim sana su anda yardım edebilmem zor cunku anlatmasi uzun

• beto slm kardes bak benım charım var satılık x6 var 2 full set var full stats bk' am ve Sm var almak ıstıyosan anlasırız msj ' ını beklıyom kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: B0Z0K

beto slm kardes bak benım charım var satılık x6 var 2 full set var full stats bk' am ve Sm var almak ıstıyosan anlasırız msj ' ını beklıyom kardes

Tamam Kardes.. Sm ni istiyorum x6 paket var demek.. Peki set full mu ??.. Vede ücret ne istiyorsun.. ?? Bende 130 reslik Mg var Cevap bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 30 Mayıs 2006; 18:26:52 >

• server ın exp si kaç
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

server ın exp si kaç

valla kardes tam olarak dediğini anlamadım ama galiba server ın ıp isini soruyorsun.. Söyliyeyim 204.50.48.146

• bak kanka 2 full set var full sm . full bk .paket x6 =200 ytl
  • aga valla cook dedin.. Bende su anda full Mg var birde yarı full BK var bunlar x6 lı.. full set ve istemedigin kadar bir sürü exc ıtems var...! Birde kardes sana sunu diyeyim simdi bir sürü point var ama su Mg lere kaöar point vereceğim yani su sekilde ;

1 - Aglity e en fazla kac point vereyim ???

2 - Energy e en fazla kaç point ???

3 - Viality en fazla kaç point ???

4 - Strengh en fazla kaç point ???

Bunlarin cevaplarini yazarsan sevinirim.. Yani aglity e fazla yuklenince adam odun oluyor :)) evil filan patliyor :) Tam uygun olanlarını yazarsan sevinirim cvp bekliyorum

• beto en son fıyat 140 bundan baska ınmem
  • Nick: smbm

Res: 237

ustum full zaten mog var elımde yardım ısteyen benı bulsun ıtınayla yardım ederım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMnOn -- 4 Haziran 2006; 19:02:57 >
  • ENFAZ RESET OLAN KİM VAR?
  • arkadaslar bazıları psychic-doom da char lar silinecekmis diyor bu konuda forumda da bir sey yok. haberi olan varmı bu konuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okircar

arkadaslar bazıları psychic-doom da char lar silinecekmis diyor bu konuda forumda da bir sey yok. haberi olan varmı bu konuda.

pscyhic te bi ara 97d versionu tamamen kapanacak diordu çünkü 1.0 versionu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 6 Haziran 2006; 13:58:28 >
  • serverler kapanmayacak kapayamazlar daha dogrusu hesap silinmesi olayına gelince birşey diyemem uzun zamandır aktive olmayan hesaplar silinebilir bir ara böyle birşey duymuştum bazılarıda yapılan hackler yüzünden silinebilir

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

quote:

Orjinalden alıntı: okircar

arkadaslar bazıları psychic-doom da char lar silinecekmis diyor bu konuda forumda da bir sey yok. haberi olan varmı bu konuda.

pscyhic te bi ara 97d versionu tamamen kapanacak diordu çünkü 1.0 versionu geldi
  • satılık charda var itemde sm res 264 60 milyon itemde ne istersen ismim snipersm oyunda

• quote:

Orjinalden alıntı: By IcemaN

Bu forumda satış yasak

evet satıyorum full ne istersen 5 milyon tanesi 264 reslik sm 60 milyon oyundaki ismim snipersm

• quote:

Orjinalden alıntı: By IcemaN

Bu forumda satış yasak

istersen hep server 13 teyim snipersm full dür isteyene yardım ederim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.