Şimdi Ara

Psychic-Doom`cular Burda TopLanırmısınız? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
43.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bana psychic-doom mu nerden indirebiecemi süler misiniz

• Arkadas lar bence psychic-doom güzel ama bi de indire bilsem
  • www.psychic-doom.com :)
  • Selam Herkese.. Benim MG karekterim var 92 reslik.. Yalnız Size Soracağım Soru Şu : ben bu mg karakterinde agility ve energy ce yükleniyorum.. Yani pointlerimi onlara yatıyorum.. Sizce en çok hangisine yüklenmeliyim.. agility mi ?? yoksa energy mi ?? bu arada canım cok olsun diye viality e de yükleniyorum.. Birde geçenlerde başıma kötü bir olay geldi.. Ben trade yapılan server da yani.. alışveriş yerinde Birisi ile kundun staff exc la anlaştık bende ona thunder set i mi verdim oda kabul etti. ben ok a bastım ama o anda ne olduysa oldu ben items leri kaybettim.. ama kundun bana gelmedi.. bunu kime nasıl şikayet edebilirim veya ne yapmam gerekir..

Çok konustum ama sizlerden bir şey istiyorum bütün türkler toplanalım bu oyunda bir guild yapalım başımızda güçlü birisi olsun.. Birbirimize yardımcı olalım.. Yaa bu oyunda hiç bildiğiniz hile yok biraz yardımcı olun lütfenn. Hiç yoktan su yabancılardan üstün olalım.. Hep bizi soyuyorlar.. Şu anda üstümde Hurrıcane exc set var.. Vede exc kundun var.. 92 res im kendime göre iyi yerdeyim.. Oyunda Adım BETO^TR^ genelde server 13 teyim her konu da yardımcı olurum.. Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum..

Ayrıca Oyunda bu siteyi ön plana çıkarın hepimiz burda toplanalım kii.. burada tartışalım her konuyu.. Herks burda konusup tartışsın.. Neyse k.i.b

• Ark ilk önce sana thunder setin için geçmiş olsun diyorum ortalarda böyle ib.. dolaşıyor.Daha sonrada bence energy vermeni tavsiye ederim çünkü adam kesmen için msglere ozel bi kilicta buyu var onu yapıosun simdi adı aklima gelmedi onun içinde işte enrg lazım bence enrgy biraz daha fazla yüklen.defansını setlerlede artırabilirsin
  • Sagol Kardes.. Tamam Energy ye daha fazla yükleneceğim.. Zaten en çok pointi energy e veriyorum..

• suyu cikti bu psychic-doom mun herkez 500-600 resli en iyisi psychic 1.0 da oynamak
  • yok kardes yaa.. bence psychic-doom 97.d süper.. 1.0 a simdi yeniden baslayacaksın filan hem az lişi var.. eski psy daha güzel.. git gide gelişiyorsun.. sonunda güçlü olup sana miss çakıyorlar.. dünyaca baya bii ünlü oldu bu psy.. ama taabi herkesin zevki ayrı...

• 97d superde ama oyundakilerin %75 i 200 resin ustunde ve cogu kiside statları fullemis eger psychic-doom a ilk baslayan warsa 1.0 da baslasın 97d ye baslamak biraz sacmalık olur
  • SAYGI DEGER ARKADASLARIM BEN BİR ZAMANLAR PSYCHİC DOOM HASTASIYDIM
    3 TAE KARAKTERİM VARDI
    3 FARKLI SİFREYLE
    AXİON DİYE GUİLD ACTIM
    KARAKTERLERİMİN ADI
    KRall_BK
  • SAYGI DEGER ARKADASLARIM BEN BİR ZAMANLAR PSYCHİC DOOM HASTASIYDIM
    3 TAE KARAKTERİM VARDI
    3 FARKLI SİFREYLE
    AXİON DİYE GUİLD ACTIM
    KARAKTERLERİMİN ADI
    KRall_BK
    KRall_SM
    KRall_MG
    FAKAT 3 UNUDE CALDILAR OYUNDA GOREN LUTFEN BANA BİLDİRSİN
    kralların asıl sahibi benim
    mekansiz_17@msn.com

• Arkadasım sifreni degistirme bolumune gir orada buyuk İ harfi yazabilirsin korkmana gerek yok
    oyuna giremeyebilirsin ama sifreni degistirirsen baska sifreyle tekrar girebilirsin
  • gecmis olsun kardes
  • gecmis olsun kardes.. eger ben gorursem bu siteye yazarım.. ya birde arkadaşlar size sunu soracağım.. bu exc olmayan kundunlar nerde dusuyor. ayrıca golden droganlar genelde tarkanda dusuyor onların yerini biliyorum ama tarkanda golden dan exc ıtems dusmuyor..

Size sorum diger yerlerde ( lorencia , davias , noria , atlans v.b ) nereye dusuyorlar..? Kordinatları bilen varsa veririse sevinirim..

Benden de size bir ipucu... Box of kundun düşerse onlara bless basın.. Kopya yöntemi ile.. O zaman o madalya ya cevriliyor.. Ve exc ıtems dusuyor.. Peki box of kundunlara nasil bles basiliyor..?

Ehhh artık onuda siz biliyorsunuzdur...

• exc olmayan kundunlar icarusun son taraflarında dusuyor golden den exc dusmemesinin sebebide exp %35 olmasi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

exc olmayan kundunlar icarusun son taraflarında dusuyor golden den exc dusmemesinin sebebide exp %35 olmasi

Tamamdir Kardes Sagolasin.... Ama ben 115 reslik Mg yim icarusun sonlarinda Anzak Kuşlari var... Onlari Kesemiyorum.. Çünkü o beni kesiyor.. Çok güçlü Kaç Res Olunca Kesebilirim ki.. Birde Anzak Kuşlarindan mi Düşüyor.. Yoksa İcarusun Sonlarindaki ejderhalardan mi düşüyor Exc olmayan kundun.. ?

Birde su %35 işini açıklarmısın tam olarak... Yani ne yapmak gerekir... Teşekkürler

• kardes kundun dusurmek icin ikarusun son tarafindaki o kırmızı ejderhaları oldurmen gerek ve o son taraftaki kusları kesmek icin en az 250 resin olması lazım ve drop %35 yani goldenden item dusme ihtimali %35 mesela %100 olsa goldenlerden kesin exc duserdi ama ne yazikki %35

ben Black_Dragon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Dragon2 -- 20 Mayıs 2006; 18:13:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon2

kardes kundun dusurmek icin ikarusun son tarafindaki o kırmızı ejderhaları oldurmen gerek ve o son taraftaki kusları kesmek icin en az 250 resin olması lazım ve drop %35 yani goldenden item dusme ihtimali %35 mesela %100 olsa goldenlerden kesin exc duserdi ama ne yazikki %35

ben Black_Dragon

Tamamdir Kardes Sagolasin.. Valla su anda res 125 lerde.. Mg yim.. 250 ye daha cook var :))

• Arkadaşlar Bana Full Items Eşyalar ve benzeri şeyler lazim.. Aranizda satan var mi ?? Özellikle Mg için olacak.. ? Satılık Car veya Eşyalar varsa ücerette anlaşırsak alırım.. :)) Cevaplarinizi bekliyorum...

• Bu forumda satış yasak
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.