< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O oyun kısa bir indie bir yapım bu ise AAA oyun ve çok dialog var. Çevirmeye üşenmişlerdir kesin 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk oyunu oynamak gerekmiyormuş. Yapım şirketinin yaptığı bir özet video var onu izleyebilirsiniz. 2. oyunun başında da bu video ile açılıyor oyun DoubleFineProdyoutube Art & Animation by Michael Firman.
Been 16 years since you last took a trip to Whispering Rock? Didn't have the gear needed to visit the Rhombus of Ruin? Have no fear! You can get caught up with the story ahead of Playing Psychonauts 2 with this letter Raz has composed for True Psychic Tales Magazine.
This video will also play when you first boot up Psychonauts 2, so feel free to wait! https://www.youtube.com/watch?v=9Qb639VcY68&feature=youtu.be |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Ağustos 2021; 7:44:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
3 saat oynayıp bende sildim. Türkçe gelmediği sürece böyle oyunlara sabredemiyorum. |
Hikayeli ve özellikle böyle ince esprilerin olduğu oyunlar Türkçe olmadan ben de oynayamıyorum. Umarım Türkçe dil desteği eklenir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |