Şimdi Ara

Ptc sitesi açmak istiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,arkadaşlar,ben uzun zamandır bir işi araştırıyorum.kendi ptc sitemi açmayı hedefliyorum.biraz araştırma yapıp bi kaç kişiyle iletişime geçtim.ama yeterince bilgi edinemedim.şimdi benim aklıma takılan en büyük sorun,reklam alamamamız.yani diyelim siteyi kurdum.üyeleride çekmeyi başardım.peki ya reklam alamazsam?yani reklamın toplu olarak verildiği bi şirket var mıdır?mesela startapp gibi.reklam verenler direk uygulama yapımcısına vermek yerine startapp'e veriyorlar.yani bu iştede öyle bir şirket varmıdır?

Not:lütfen ciddi olacaklar cevaplasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElektroGod

Merhaba,arkadaşlar,ben uzun zamandır bir işi araştırıyorum.kendi ptc sitemi açmayı hedefliyorum.biraz araştırma yapıp bi kaç kişiyle iletişime geçtim.ama yeterince bilgi edinemedim.şimdi benim aklıma takılan en büyük sorun,reklam alamamamız.yani diyelim siteyi kurdum.üyeleride çekmeyi başardım.peki ya reklam alamazsam?yani reklamın toplu olarak verildiği bi şirket var mıdır?mesela startapp gibi.reklam verenler direk uygulama yapımcısına vermek yerine startapp'e veriyorlar.yani bu iştede öyle bir şirket varmıdır?

Script ve domain varsa PTS sitesi kurabilirsin. Bu konuda yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

quote:

Orijinalden alıntı: ElektroGod

Merhaba,arkadaşlar,ben uzun zamandır bir işi araştırıyorum.kendi ptc sitemi açmayı hedefliyorum.biraz araştırma yapıp bi kaç kişiyle iletişime geçtim.ama yeterince bilgi edinemedim.şimdi benim aklıma takılan en büyük sorun,reklam alamamamız.yani diyelim siteyi kurdum.üyeleride çekmeyi başardım.peki ya reklam alamazsam?yani reklamın toplu olarak verildiği bi şirket var mıdır?mesela startapp gibi.reklam verenler direk uygulama yapımcısına vermek yerine startapp'e veriyorlar.yani bu iştede öyle bir şirket varmıdır?

Script ve domain varsa PTS sitesi kurabilirsin. Bu konuda yardımcı olabilirim.

o nasıl çalışıyor hocam?özelden biraz anlatabilirmisin?ortak kurabiliriz.10.000 dolara yakın param var.sanırım yeterli olur bu iş için.

• ptc işinde para yok. ama yine de sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddrick

ptc işinde para yok. ama yine de sen bilirsin.

hocam nasıl yok?bu işte milyonlar dönüyor.müşterilerine güven verebilirsen iyi bir fiyat olmasa bile kar edersin.
  • Sadece PTC değil PTC dahil birden çok reklam görüntüleme seçeneği olan bir sistem kullanıldığım siteme bakabilir benimle irtibata geçebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RADYO Sitesi Açmak İstiyoruz
    12 yıl önce açıldı
    sözlük sitesi yapıyorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.