Şimdi Ara

Web sitesi yaptırmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Casetifiy.com benzeri bir site yaptırmak istiyorum. Sitemde satacagim ürünler de aynısı olacak. Linkteki site araştırmalarına göre hazır site. Böyle bir site açmak tasarım vs bana ne kadara mal olur. Bundan daha önemlisi buna benzer bir site yapabilecek arkadaşlar var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tarz siteler hazır sistemler olmayıp, alt yapısı oldukça sağlam sitelerdir.
    ve maliyetleri buna bağlı olarak yüksektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailix

bu tarz siteler hazır sistemler olmayıp, alt yapısı oldukça sağlam sitelerdir.
    ve maliyetleri buna bağlı olarak yüksektir.

Sizce maliyeti nedir. Aşağı yukarı bir fiyat verir misiniz. Ve yapılabilir mi

• E ticaret sitesine maliyetten çok sizin bütçeniz önemlidir

Hosting paketiniz varsa kendiniz ücretsiz bile kurabilirsiniz.

Ama burda kalite , reklam vs için bir bütçeniz olmalı.

Çünkü olay sadece e ticaret sitesi kurmak ile bitmiyor.

Yönetmek ve n11 gittigidiyor a mağaza açmak xml entegrasyonlari google adwords vs...

Detaylı bilgi için projenizi ve bütçeniz bana özel mesajla yolayın ben çözüm önerisi sunayim size.

• konuyu web tasarım bölümüne açtığınıza göre tasarımı ve belki yazılımı istiyorsunuz.
    üstte arkadaş "hazır sistemler değil" demiş. evet, örnek gösterdiğiniz site yüksek ihtimalle alt yapısından tasarımına özel hazırlanmış.
    ancak illa ki baştan aşağı yazılımı, tasarımı yazdıracak değilsiniz.

opencart gibi yazılımlar veya mükemmel verimli bi yazılım olan wordpress'in woocommerce eklentisi gibi eklentileri kullanıp benzer bir web sitesi hazırlamak mümkün.
    tasarım olarak ben böyle bi iş için 2000+ gibi bi fiyat verirdim.

yok o kadar masraf yapamam diyorsanız. yazılımı ve tasarımı hazır alıp sitenizi oluşturabilirsiniz. dilerseniz size öneriler sunabilirim.

--

üstteki beyefendi, kusura bakmayın ancak müşteri çekmek için insanların boşu boşuna kafasını karıştırmayın. sektörel önerilerinizi yapar, geçersiniz. "Yönetmek ve n11 gittigidiyor a mağaza açmak xml entegrasyonlari google adwords vs... " gibi cümleler kurup, "desteksiz, danışmasız" bu iş yapılmazmış gibi bi imaj oluşturmaya çalıştığınızı düşünüyorum. etik bir davranış değil. internet ve bilgisayar özürlüsü olmayan herkes n11, gittigidiyor gibi platformlara mağazasını açabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anakata

konuyu web tasarım bölümüne açtığınıza göre tasarımı ve belki yazılımı istiyorsunuz.
    üstte arkadaş "hazır sistemler değil" demiş. evet, örnek gösterdiğiniz site yüksek ihtimalle alt yapısından tasarımına özel hazırlanmış.

opencart gibi yazılımlar veya mükemmel verimli bi yazılım olan wordpress'in woocommerce eklentisi gibi eklentileri kullanıp benzer bir web sitesi hazırlamak mümkün.

yok o kadar masraf yapamam diyorsanız. yazılımı ve tasarımı hazır alıp sitenizi oluşturabilirsiniz. dilerseniz size öneriler sunabilirim.

--

üstteki beyefendi, kusura bakmayın ancak müşteri çekmek için insanların boşu boşuna kafasını karıştırmayın. sektörel önerilerinizi yapar, geçersiniz. "Yönetmek ve n11 gittigidiyor a mağaza açmak xml entegrasyonlari google adwords vs... " gibi cümleler kurup, "desteksiz, danışmasız" bu iş yapılmazmış gibi bi imaj oluşturmaya çalıştığınızı düşünüyorum. etik bir davranış değil. internet ve bilgisayar özürlüsü olmayan herkes n11, gittigidiyor gibi platformlara mağazasını açabilir.

Kaatiliyom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

konuyu web tasarım bölümüne açtığınıza göre tasarımı ve belki yazılımı istiyorsunuz.

--

Böyle bir site için yüksek meblağlar ödenmiyor anladığım kadarıyla. Zaten benim okadar büyük bir butcemde yok. Kendi çapımda birşeyler yapmak istiyorum. Ama yine de kaliteli bir sitem olmasını arzu ederim. Alt yapısı sağlam,sade ve şık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmanperest

quote:

--

Böyle bir site için yüksek meblağlar ödenmiyor anladığım kadarıyla. Zaten benim okadar büyük bir butcemde yok. Kendi çapımda birşeyler yapmak istiyorum. Ama yine de kaliteli bir sitem olmasını arzu ederim. Alt yapısı sağlam,sade ve şık

hayır, tabii ki yüksek meblağlarla hazırlanıyor. benim verdiğim fiyat sadece tasarım için ve tahminiydi.olmazsa olmaz gibi bi durum olmamakla beraber işi profesyonel yapmaksa bir sürü iş ve sağlam bütçeler gerektirebilir. sektörel analizler, kullanıcı deneyimleri, reklam çalışmaları vs. uzar gider.
    ama yüksek bütçeyle tamamen profesyonel bir web sitesi hazırlanabildiği gibi düşük bütçelerlede hazırlanabilir. ne kadar bütçe ve web sitesi amatör olsa da profesyonel hamlelerle o imajı sunabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmanperest

quote:

--

hayır, tabii ki yüksek meblağlarla hazırlanıyor. benim verdiğim fiyat sadece tasarım için ve tahminiydi.olmazsa olmaz gibi bi durum olmamakla beraber işi profesyonel yapmaksa bir sürü iş ve sağlam bütçeler gerektirebilir. sektörel analizler, kullanıcı deneyimleri, reklam çalışmaları vs. uzar gider.
    ama yüksek bütçeyle tamamen profesyonel bir web sitesi hazırlanabildiği gibi düşük bütçelerlede hazırlanabilir. ne kadar bütçe ve web sitesi amatör olsa da profesyonel hamlelerle o imajı sunabilirsiniz.

Anladım. Ben reklam vs bunlara daha sonra ağırlık vermeyi düşünüyorum. Kendi reklamimi sosyal medya üzerinden tanıdığım vasitalarla yapabilirim. Benim için en onemli şey sitenin tasarımı. Zaten sitede olacak şey sadece kılıflar. Cep aksesuarı değil. Sitemi kendimde yonetebilirim ürün siparislerine yetisebilirim vs.

• Muhakkak iyi tipografi bilgisine sahip bir arayüz tasarımcısı ile çalışılmalı:

Tipografinin web tasarıma entegrasyonundan sonra, pek çok insan tipografinin amacının web sitesini güzelleştirmek olduğu yanılgısına kapıldı. Ancak durum tam olarak böyle değil.

Bir web sitesinin yaklaşık % 95’i içeriktir. Tipografi ise, içeriği gösterme sanatıdır. Dolayısıyla web tasarımda tipografi, sitelerin en önemli unsurlarından biridir.

Bu konuda dünyada birçok deneyimli ve başarılı tasarımcı aynı görüşleri paylaşıyor. Üstelik, bu çok yeni keşfedilmiş bir yaklaşım da değil. Information Architects ajansının sahibi Oliver Reichenstein, 2006 yılında paylaştığı “Web Tasarımının % 95’i Tipografidir” başlıklı makalesinde tam olarak bundan bahsediyor:

“Web’deki bilgilerin %95’i yazılı içerikten oluşuyor. Dolayısıyla, bir web tasarımcının yazılı içeriğe şekil vermenin ana disiplini olan tipografi üzerine oldukça iyi eğitim almış olması gerekiyor.”

http://www.dijitalajanslar.com/web-tasarim-icin-tipografinin-onemi/

https://behance.net/serdar
    https://behance.net/emrahkara
    https://behance.net/delizade
    https://behance.net/ozankarakoc
    https://dribbble.com/muratgursoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuryazarcizer -- 26 Şubat 2016; 23:48:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okuryazarcizer

Muhakkak iyi tipografi bilgisine sahip bir arayüz tasarımcısı ile çalışılmalı:

Tipografinin web tasarıma entegrasyonundan sonra, pek çok insan tipografinin amacının web sitesini güzelleştirmek olduğu yanılgısına kapıldı. Ancak durum tam olarak böyle değil.

Bir web sitesinin yaklaşık % 95’i içeriktir. Tipografi ise, içeriği gösterme sanatıdır. Dolayısıyla web tasarımda tipografi, sitelerin en önemli unsurlarından biridir.

Bu konuda dünyada birçok deneyimli ve başarılı tasarımcı aynı görüşleri paylaşıyor. Üstelik, bu çok yeni keşfedilmiş bir yaklaşım da değil. Information Architects ajansının sahibi Oliver Reichenstein, 2006 yılında paylaştığı “Web Tasarımının % 95’i Tipografidir” başlıklı makalesinde tam olarak bundan bahsediyor:

“Web’deki bilgilerin %95’i yazılı içerikten oluşuyor. Dolayısıyla, bir web tasarımcının yazılı içeriğe şekil vermenin ana disiplini olan tipografi üzerine oldukça iyi eğitim almış olması gerekiyor.”

http://www.dijitalajanslar.com/web-tasarim-icin-tipografinin-onemi/

https://behance.net/serdar
    https://behance.net/emrahkara
    https://behance.net/delizade
    https://behance.net/ozankarakoc
    https://dribbble.com/muratgursoy

Anladım. Dikkat edicem bu konuyada

• Merhabalar;
    Bahsetmiş olduğunuz web sitesini inceledik ve buna örnek referanslar vermek istedik.

www.aligode.com
    www.dekorbudur.com
    www.perdebudur.com

Bu yazmış olduğum referanslarımızın tasarımları ve reklamları bize aittir inceleme yapabilirsiniz ve sitemizden diğer referanslarada bakabilirsiniz.
    Detaylı bilgi için mail atabilirsiniz.
    TEŞEKKÜRLER.
    İYİ ÇALIŞMALAR.

MANGO TASARIM VE REKLAM AJANSI
    BÜŞRA SELCİN
    0322 999 8848
    busra@mangotasarim.com
    adana web tasarımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Busramango

Merhabalar;
    Bahsetmiş olduğunuz web sitesini inceledik ve buna örnek referanslar vermek istedik.

www.aligode.com
    www.dekorbudur.com
    www.perdebudur.com

Bu yazmış olduğum referanslarımızın tasarımları ve reklamları bize aittir inceleme yapabilirsiniz ve sitemizden diğer referanslarada bakabilirsiniz.
    Detaylı bilgi için mail atabilirsiniz.
    TEŞEKKÜRLER.
    İYİ ÇALIŞMALAR.

MANGO TASARIM VE REKLAM AJANSI
    BÜŞRA SELCİN
    0322 999 8848
    busra@mangotasarim.com
    adana web tasarımı

Arastiyorum

• mehmanperest M kullanıcısına yanıt
    Tabi ki nasıl dilerseniz. :)

www.magotasarim.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.