Şimdi Ara

PTT 1. Lig ve 2. Lig den takım oyuncu tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
26.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eyvallah hocam sana da iyi oyunlar ben de başlıyayım bari yeniden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskan bulamadim Monacoda oyle bir kaleci yav. Neydi tam ismi?

• Seydou sy olması olması lazım monaco u21 le u19 a bak @tiempold

• Tamam bakayim simdi baska Karsiyakaya gelmeyi kabul edebilecek veya free oyuncu kesfedersen soylersin bana da baskan.

• Ramazan çevik var boşta iyi sol bek . Bide fener den hakan çinemreyi kiralayabilirsen iyi iş yapıyor stoperde

• Göz göz ile süper lige ciktim stoper lukimya djloboji forvet barrios u ve bilumum ismi duyulmamış yabancıları alarak başladım süper lige ama hala tribünler boş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boatswain kullanıcısına yanıt
    Taraftar sayılarını kötü yapmışlar gerçekten , Passoligden dolayı heralde Aldığın oyuncular nasıl iş yapıyorlar mı ? Bende Karşıyaka ile 2.sıradayım şuan. Kiralık oyuncularla birşeyler yapıyoruz
  • Süperlige çıktım ama transferde zorlanıyorum, varsa 2.sezon ucuz yollu alabileceğim oyuncular söyler misiniz ? Stoper özellikle
  • Kardesim kaleye fluminenseden Julio cesar var onu mutlaka al alamazsan betinelli var fulhamdan bosa çıkmışsa Julio cesar ust Düzey.ucuz gelebilecek bir stoper icin Bremen den lukimya Boşta kalan Mustafa yumlu Chelsea dan djolobji (biraz Pahalı) sol bek icin İsmail koybasi karabelas bostaysa sag bek icin Serdar kurtulus u ve ismini hatırlamadığım Amerikan bir sag bek almıştım Musa Çağıran Samba diakathe önlibero olarak düşünürsen diaby i kiraladım ama sezon sonunda futbolu bırakacak garip bir şekilde Saglik sorunu sebebiyle yazıyor ama ortalaması 7.50 den aşağı düşmüyor ayrıca Güney Afrika'lı Ortasaha var BJK almis bende onlardan aldım sol ve sag Kanada Boşta ispanyol keko ve fidel diye elemanlar var bostaysa alınır İspanya ligleri açıksa forvete Lucas barrios kazim kazım bostaysa futacs düşünülebilir pivot olarak bu saydıklarım hepsi bende mevcut 9.-10. Sıralarda geziyorum dediğim kaleci Ocakta sol bek icin etcehiele var monaco da sag Acik hajrovic ve satılıksa Muhammet demir takviyeleri yapabilirsin maksat Ocak ayına kadar en azından ortalama 1 puan alacak şekilde gelmen sonra bütçene göre gelişir sezon öncesi antrenman kondisyon ve takım uyumu yapmanı öneririm uyum düşük olduğundan barrios 10 Mac sonra gol atabildi Zaman'ın dortmund forveti 31 yasında ama göz göz icin yeterli şimdilik aklıma gelenler bunlar hocam iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boatswain -- 18 Ocak 2016; 16:00:12 >

• Özellikle dediğim kaleci julio cesar musleradan pek eksiği yok bizim Düzey icin fark yaratan oyuncu lukimya ve djloboji ligin saygi duyulan tandem Hatti oldular özellikle güçler 17 Hiz hızlanma 15-14 civarı olunca 1.92 lik canavar bir hat oluyor

• Giresun dan Vedat muriqi var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.