Şimdi Ara

PTT'den yapılan kredi kartı borcu ödeme kaç saatte hesaba yansır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun ilk kez ptt den kredi kartı borcumu ödedim. 61 ytl idi. ben 93 yatırdım elimde para varken... yalnız netten bakıyom hala ödenmemiş gözüküyor? ödiyeli 2saat kadar oldu.... bi fikriniz varmı?

• 1 gün sonra hesaba geçiyo. o yüzden en iyisi internetten havale. 1 saat içinde geçiyo hesaba.
  • mesai bitimde geçer.bende şimdi ptt den yatırdım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozas

mesai bitimde geçer.bende şimdi ptt den yatırdım..

geçmez arkadaşım. bir gün sonra geçiyo.yani sabah 9 da geçmiş oluyo. en azından benim 3 defa yatırmamda öyle olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 20 Mart 2007; 15:57:32 >
  • nerden yatırırsan yatır valör bugündür,hesaba bugün geçer lakin yarın yansır dönem içi işlemlere,yani yarına kalıpta gecikmeye düşmezsin,ama limitine yarın dahil edilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

nerden yatırırsan yatır valör bugündür,hesaba bugün geçer lakin yarın yansır dönem içi işlemlere,yani yarına kalıpta gecikmeye düşmezsin,ama limitine yarın dahil edilir...

gerçi ben hesaba yansımasını söyledim ama senin dediğini soruyosa doğru tabi. yarın yansıyo hesaba ama bugün son günse bugün yatırmış sayılıyosun.
  • limitim 93ytl artacak tabiki... onumuzdekı ay 80 vardı. ona 50 odıyecem cunku bu ay 60 odemem gerekırken 93 odedım ve limitimi arttırdım

yarın son ödeme günüydü zaten.. doğruyum dimi arkadaşlar??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.