Şimdi Ara

Ptt Havale Ücretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetten alışveriş Yapmayı Düşünüyorum Ptt havale Ücretleri Ne Kadar Acaba?

• Google'a ptt havale ücretleri yazmak buraya konu açmaktan daha kolay olsa gerek.Ayrıca bankaya gidip kartsız işlemden daha cüzi ve basit bir şekilde halletmek gibi bir yol varken ptt fantezisi nereden çıkıyor.
  • 1 tl yada 3.5 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Google'a ptt havale ücretleri yazmak buraya konu açmaktan daha kolay olsa gerek.Ayrıca bankaya gidip kartsız işlemden daha cüzi ve basit bir şekilde halletmek gibi bir yol varken ptt fantezisi nereden çıkıyor.

Ya Kardeşim Bilip Bilmeden Yorum Atıyosun Gecengün Gittim Ptt Ye Adamlar 2 Tl Alıyodu Bende Şimdi İnternetten Baktım 0,100 Tl ye 5 Tl Diyolar Ben Şimdi 200 Tl Havele Gecicem Orda 20 Tl YAzıyo Belki birisi biliyodur Diye Sordum Yoksa İnternetten Bakmayı Bende Biliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

1 tl yada 3.5 tl

Peki 100 Tl'den 200 tl'ye NE kadar Alıyo Acama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan365

quote:

Google'a ptt havale ücretleri yazmak buraya konu açmaktan daha kolay olsa gerek.Ayrıca bankaya gidip kartsız işlemden daha cüzi ve basit bir şekilde halletmek gibi bir yol varken ptt fantezisi nereden çıkıyor.

Ya Kardeşim Bilip Bilmeden Yorum Atıyosun Gecengün Gittim Ptt Ye Adamlar 2 Tl Alıyodu Bende Şimdi İnternetten Baktım 0,100 Tl ye 5 Tl Diyolar Ben Şimdi 200 Tl Havele Gecicem Orda 20 Tl YAzıyo Belki birisi biliyodur Diye Sordum Yoksa İnternetten Bakmayı Bende Biliyorum....

Ne kardeşimi ne bilip bilmeden yazıyonu bebe adam zannediyor kendini.Neyi bilip bilmeden yazmışım yaprak,bize öğretiyor birde.İnternette ne yazıyorsa o havale ücreti internette farklı yazıp ptt de farklı söyleyecekler mahalle bakkalı mı bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebay kargo ücreti?
    14 yıl önce açıldı
    Ptt kargo...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Selamlar Arkadaşlar

İnternetten alışveriş Yapmayı Düşünüyorum Ptt havale Ücretleri Ne Kadar Acaba?

Eğer posta çeki hesabına yatırmayacaksan, PTT'ye hiç bulaşma bence. 9 TL havale ücreti mi olur.
  • quote:

quote:

quote:

Ne kardeşimi ne bilip bilmeden yazıyonu bebe adam zannediyor kendini.Neyi bilip bilmeden yazmışım yaprak,bize öğretiyor birde.İnternette ne yazıyorsa o havale ücreti internette farklı yazıp ptt de farklı söyleyecekler mahalle bakkalı mı bu.

He he

• Arkadaşlar Teşekkürler Babamı İkna Ettim Kredi Kartıyla Alıcam.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.