Şimdi Ara

PTT Kargo ile Yurtdışına yolladığım kargom kayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amerikada kardeşime hediye yolladım ptt kargo ile. Ülkeden cıkmıs ve amerikanın posta servisi olan usps e teslim edilmiş ama 3ay oldu kargo ortada yok. Ne yapmam gerek başına böyle bir olay geleniniz var mı? Kimi aramalıyım kimi şikayet etmeliyim? Hani Amerikadan gelse Türkiye de kaybolsa anlarım da Amerika da kayboldu işin tuhafı.

• FBI ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: USA Online

FBI ara

forumu inci'ye çevirmesek kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapenguen

quote:

Orijinalden alıntı: USA Online

FBI ara

forumu inci'ye çevirmesek kardeş.

İncicilerden tiksinirim

• sanırım kimsenin bi fikri yok...
  • Takip kodu almadınmı

• yurtiçi paketi teslim etmekte zorlanan kargo ile yurtdışna gönderi büyük cesaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

Takip kodu almadınmı

takip kodu var amerikada gözüküyor kargo ama 3 aydır teslim edilmedi
    quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

yurtiçi paketi teslim etmekte zorlanan kargo ile yurtdışna gönderi büyük cesaret

başka nasıl yollayabiliriz ki :)
  • Tazminat davası aç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yurtiçi paketi teslim etmekte zorlanan kargo ile yurtdışna gönderi büyük cesaret

Yurtdışına çıktıktan sonra ptt'den de çıkıyor. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Ptt'nin ne işi var amerikada?

Teslim edilen firmaya (ups mi ne) mail, mesaj falan atın takip no ile birlikte, sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Yurtdışına çıktıktan sonra ptt'den de çıkıyor. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Ptt'nin ne işi var amerikada?

Teslim edilen firmaya (ups mi ne) mail, mesaj falan atın takip no ile birlikte, sorun.

evet USPS Tracking™
    konuyu açarkende yazdım zaten usps diye.

sitesinde aratınca en son işlemde şu yazıyor
    February 28, 2015 , 8:38 am Out for Delivery
    ozamandan beri ses seda yok

• keşke burdan direk upsye verseydiniz. ptt upsye teslim etmiş yapacak birşey yok hocam. kardeşiniz upsyi arasın.
  • Başlığa ptt yazmışsın fakat sınırdan sonra iş ptt den çıkıyor hangi firma devraldiysa onu aramayı dene

• Merhabalar;
    Bende benzer bir durumla karşı karşıyayım. Amerika ya kargo gönderdim ve yaklaşık 1 ay önce kargo Amerikaya ulaştı. Fakat sadece ulaştığı gözüküyor sonrasında herhangi bir işlem yapılmamış bir kargo hareketi yok. Ptt yi aradığımda kargo bizden çıkmış artık Amerika tarafında bekliyor deniyor reklamasyon başlatın diyorlar. Benzer durumla karşılaşan var mı? Konuyu açan arkadaşın sonucu ne oldu acaba?
  • Mrblithe kullanıcısına cevap olarak özelden cvp problem verdi o yüzden buradan yazıyorum. Öncelikle merhabalar usps kargo çok sorumsuz çalışıyor benim kargomun hareketlerine baktığımda hala gümrüğü geçtiği gözüküyor usps ten sorgulayınca hala bir hareket yok ama gönderdiğim yer ulaştığına dair bilgi verdi. Takip numaranızı dilerseniz söyleyin öyle de bir bakayım bildiğim kadar yorumlamaya çalışırım benimkiyle aynı mı durum diye. yada şöyle sorayım gümrükten problemsiz geçti mi? Hareketleri paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.