Şimdi Ara

Ptt Kargo Kitap Gönderim Kampanyası (1 Kitap 3 tl, Çoklu Kitap %50 İndirimli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
13
Favori
62.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ankaraharun

Arkadaşlar kampanya 2014 de son demişlerdi fakat devam etme kararı almışlar. Birkaç gönderim yaptım sıkıntı yok ve çok hızlandı ptt

Aynen bende yolladim devam ediyor ama son 2 gönderimde saçma sapan işler yaptılar pek memnun kalmadık hızında olumlu bir değişim görmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Arkadaşlar kampanya 2014 de son demişlerdi fakat devam etme kararı almışlar. Birkaç gönderim yaptım sıkıntı yok ve çok hızlandı ptt

Aynen bende yolladim devam ediyor ama son 2 gönderimde saçma sapan işler yaptılar pek memnun kalmadık hızında olumlu bir değişim görmedim

Ankara' dan İstanbul' a gönderilerim genelde bir günde ulaştı. İst. dan bana da genelde bir gün. Diğer illere de üç günü geçmedi hiç. Tabi bi aras,yurtiçi gibi de diyemem bazen bir haftayı geçtiği olmuştu

• quote:

quote:

quote:

Ankara' dan İstanbul' a gönderilerim genelde bir günde ulaştı. İst. dan bana da genelde bir gün. Diğer illere de üç günü geçmedi hiç. Tabi bi aras,yurtiçi gibi de diyemem bazen bir haftayı geçtiği olmuştu

Izmire gönderim 1 günde ulaştı ama dağıtıcı 1 hafta araçta dolaştırdi. Müşteri hergün şubeye gitti ordan alabilmek için ama arabada diye vermediler

• quote:

Bilgilendirme için teşekkürler. Yarın kitap göndereceğimde illada kampanyamız bitti derse ne yapmamı önerirsiniz. Devam ettiğine dair sitede bilgi var mı acaba
  • cordamauro kullanıcısına yanıt
    Farklı şubelerden yakın zaman içerisinde gönderim yapmış olan arkadaşlarım falan var deyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Farklı şubelerden yakın zaman içerisinde gönderim yapmış olan arkadaşlarım falan var deyin.

İlk mesajda link verdim

Birde ''ikaya_219'' arkadaşın söylediği gibi devamlı gönderen arkadaşlar var deyin ki yalan değil en az her hafta bir kitap gönderiyorum.
  • Bende haftada 2 3 kez gönderi yapıyorum. Hatta yarın 2 gönderi daha yapacağım. Yeni işe giren kargocu da alıştı artık bana. Yine mi kitap yolluyorsun ne çok kitabın var sat sat bitiremedin diyor.:))

• Üste taşıyım soran arkadaşlar oluyor
  • Ya bana bugün biri pmden ptt ile göndereceği kargoyu nasıl ambalaja koyayım gerek varmı kutuya filan diye sordu :))

• quote:

Ya bana bugün biri pmden ptt ile göndereceği kargoyu nasıl ambalaja koyayım gerek varmı kutuya filan diye sordu :))

Aynı şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya hala devam ediyor mu ? bi arkadaşıma kpss kitabı göndereceğim de çok fazla kitap var 15-20 tane
  • farukman F kullanıcısına yanıt
    Ediyor,ben birkaç gün önce gönderdim.
  • ilk defa kargoyla kitap göndereceğim arkaşım kpss hazırlanıyor kitapları koliyemi koyuyorsunuz nasıl gönderiyoruz ? ptt de kitap diye belirtcekmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukman

ilk defa kargoyla kitap göndereceğim arkaşım kpss hazırlanıyor kitapları koliyemi koyuyorsunuz nasıl gönderiyoruz ? ptt de kitap diye belirtcekmiyiz ?

Ptt bürosuna gidince bu kodla kitap yollamak istediğini belirtiyorsun, onlar da senin gönderini indirimli hale getiriyorlar sistem üzerinden. Hepsi bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamgen -- 4 Şubat 2014; 3:51:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim
  • Yılbaşından sonra birçok kargo geldi ve gönderim de yaptım. Şöyle bir durum var dikkatimi çeken ptt çok hızlandı. Birçok ile kargom 1 günde ulaştı ve bana gelenler de aynı şekilde 1 günde elime geçti. Hep böyle ol ptt bozma kendini
  • Üste taşıyım
  • Arkadaşlar adrese teslim gönderilerimde bir sıkıntı yok.

Ancak adres olarak PTT şubeyi gösterdiğimde kabul etmiyor.

PTT müşteri hizmetlerini aradım, öyle bir şey yok, kampanya her şekilde geçerli dediler. Durumu anlattım, şikayet formu düzenlediler ve ilgileneceklerini söylediler.

Ancak şubedeki çalışan anlamamakta ısrar ediyor. Ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Arkadaşlar adrese teslim gönderilerimde bir sıkıntı yok.

Ancak adres olarak PTT şubeyi gösterdiğimde kabul etmiyor.

PTT müşteri hizmetlerini aradım, öyle bir şey yok, kampanya her şekilde geçerli dediler. Durumu anlattım, şikayet formu düzenlediler ve ilgileneceklerini söylediler.

Ancak şubedeki çalışan anlamamakta ısrar ediyor. Ne yapmam lazım?

Biraz konudışı trollerinin cevabı gibi olacak ama söylemeden edemeyeceğim. Ona patronun kim olduğunu göster

Laftan anlamıyorsa yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 8 Mart 2014; 21:46:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Aynısı başıma geldi, sanırım gişe memurundan kaynaklanıyor. Bir kargom gelecekti, arkadaşın teslim ettiği memur -daha önce onlarca kargomun geldiği şubeye- işlemi gerçekleştiremedi bu yüzden. Aradan biraz vakit geçtikten sonra tekrar aynı yerden yolladı bu sefer kargom istediğim şubeye gelmişti.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.