Şimdi Ara

Ptt Kargo Kitap Gönderim Kampanyası (1 Kitap 3 tl, Çoklu Kitap %50 İndirimli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
13
Favori
62.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynısı başıma geldi, sanırım gişe memurundan kaynaklanıyor. Bir kargom gelecekti, arkadaşın teslim ettiği memur -daha önce onlarca kargomun geldiği şubeye- işlemi gerçekleştiremedi bu yüzden. Aradan biraz vakit geçtikten sonra tekrar aynı yerden yolladı bu sefer kargom istediğim şubeye gelmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeye veya adrese hiç farketmez arkadaşlar çok defa gönderdim. Bazı çalışanların zoruna gidiyor ucuz göndermemiz sıkıntı o sadece.
  • Kapıda ödeme kalkmış. Daha doğrusu fatura olmadan almıyorlar...

• Uzun zamandır kapıda ödemeli göndermedim doğrudur. Karşı ödemelide de bir sözleşme imzalatıyorlar şimdi. Yani kargo geri dönerse ücreti sizden tahsil etmek için imza alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankaraharun A kullanıcısına yanıt
    Bende ne kapıda ödemeli yollamıyorum da bugün sahibinden den bişey sipariş ettim refaransı olmayınca kapıda ödeme istedim kalkmış oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Bende ne kapıda ödemeli yollamıyorum da bugün sahibinden den bişey sipariş ettim refaransı olmayınca kapıda ödeme istedim kalkmış oda

GET den başka çare yok.

• devam ediyor mu?
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Evet...
  • sagolasın
    (devam ettigini biliyordum ama arkadaş yok dedigi için sorayım dedim).

• Her sorunun cevabı insanı donanımhabere mi getirir :) Teşekkür ederim bilgiler için çok yardımcı oldu. Bende bu fırsattan yararlanacağım
  • Ptt zam yapmış bilginiz olsun. Tek kitap 3 tl oldu. Çoklu kitaplar da eskiye göre 1 tl falan fazla tutuyor.
  • Bugün bende duyuracaktım duyurmuşsun. Ayrıca artık 2 sene önceki sisteme dönmüşler alıcı ödemeli kargo kalkmış satıcıdan peşin alıyorlar. Bu çok saçma oldu.

• arkadaşlar sahibinden.com dan tanesi 5 tl 10 tl gibi bir çok roman almak istiyorum . bunu ptt kargo ile yapacam fakat merak ettiğim bir şey var, kişinin hesabına hem romanın parasını hem kargo parasını yatırırken havale ücreti mi neyse ondanda mı ödeyecem? bilgisi olan yardım edebilir mi ?ve örneğin tanesi 10tl felan olan bir roman için bu bana kaça gelir toplamda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzanr

arkadaşlar sahibinden.com dan tanesi 5 tl 10 tl gibi bir çok roman almak istiyorum . bunu ptt kargo ile yapacam fakat merak ettiğim bir şey var, kişinin hesabına hem romanın parasını hem kargo parasını yatırırken havale ücreti mi neyse ondanda mı ödeyecem? bilgisi olan yardım edebilir mi ?ve örneğin tanesi 10tl felan olan bir roman için bu bana kaça gelir toplamda ?

Çok cevaplı soru olmuş inanın :) Pm den cevap atıyorum.
  • quote:

Bugün bende duyuracaktım duyurmuşsun. Ayrıca artık 2 sene önceki sisteme dönmüşler alıcı ödemeli kargo kalkmış satıcıdan peşin alıyorlar. Bu çok saçma oldu.

Alıcı ödemeli gönderim kalkmadı ama ptt memurları nedense zorluk çıkarıyor bu konuda. Birkaç gün önce zamlı fiyattan alıcı ödemeli gönderim yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

quote:

Bugün bende duyuracaktım duyurmuşsun. Ayrıca artık 2 sene önceki sisteme dönmüşler alıcı ödemeli kargo kalkmış satıcıdan peşin alıyorlar. Bu çok saçma oldu.

Alıcı ödemeli gönderim kalkmadı ama ptt memurları nedense zorluk çıkarıyor bu konuda. Birkaç gün önce zamlı fiyattan alıcı ödemeli gönderim yaptım.

Allah Allah bu sefer kesin kalktı dedi arkadaş da ondan yazdım. Bizim burdakine 2 haftadır uğramıyorum eğer memur kaynaklıysa bende sıkıntı olmaz kadın tanıdık

• Valizin içine 4 5 adet kkitap koyarsak yüzde elli indirimden yararlanabilir miyim??

• Sağol kardeşim faydalanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkn-ctn

Valizin içine 4 5 adet kkitap koyarsak yüzde elli indirimden yararlanabilir miyim??

Kitapların olduğu pakete kürdan koysan %50 olayı iptal

• Devam ediyor mu kampanya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.