Bildirim
PTT KART İLE İLGİLİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ptt kart ile normal yurt içi alışveriş yapılmıyor. Ptt bir banka değil ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İninal kartla bile yurt dışı alışveriş yapılabiliyorken PTT ile yapılmaması saçma. Burada önemli olan Matercard-VISA olması, banka olup olmaması değil.quote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Ptt kart ile normal yurt içi alışveriş yapılmıyor. Ptt bir banka değil ,
Ama galiba PTT Kart "Maestro" logoluydu, bu yüzden olmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 21 Şubat 2019; 17:22:52 > -
Saçma yorum. Silinsin
Hocam ptt kart troy logolu. Bir anlam veremedim bende. Madem istediğim yerde kullanamayacağım ne diye bu kartı üretiyorlar anlam veremedim. -
Troy ise yurtdışında yapamamanız çok normal. Aliexpress sistemlerinde o ödeme anlaşması yoktur.
Konu sahibi konu dışına ne olur bir el atın diye yalvarıyordu, bende bir parmak attım , durum bundan ibaret, zaten ptt kart hakkında pek fazla bilgi sahibi değilim. Ama şundan eminim ptt bir banka kuruluşu değil herkes kendi işini yapsın.quote:
Orijinalden alıntı: circassianman
Saçma yorum. Silinsin
Saçma. Ödeme sisteminin banka olması mecburiyeti yoktur. Mastercard, visa vs. olmasıdır önemli olan.
-
Aliexpresste troy var demek. O zaman belki kartınız yurt dışı alışverişe kapalıdır. O da değilse müşteri hizmetleri ile görüşün bence.
Troy geçerli aliexpress'te(bynogame troy kartla 2-3 kere alışveriş yaptım)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X