Arkadaşlar gözümüz aydın internet normale döndü nihayet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pttcell Beklenen Tarife kullananlar buraya (3. sayfa)
-
-
-
benim ki de anlık düzelmiş bulunmakta ama wifi a bağlıydı şimdi fark ettim. faturaya yansıyan bir şey görmedim yukarıda ama temkinli olmakta fayda var. Açıldığından beri kullanıp faturasında bir değişiklik olan var mı varsa bilgilendirebilirse sevinirim. Durduk yere faturayı yükseltip birde onunla uğraşmayalım malum güven sıfır.
-
Arkadaşlar selam, bugün fark ettim uzun süredir 200tl civarı olan faturam ekim ayında 350 tl civarına, bu ay içinde bulunduğum faturada da 500 tl'ye çıkarılmış. siz de güncel faturalarınızı kontrol eder misiniz. yıllar önce fiyat performans diye 14 lira ücret verdiğimiz tarife 4 hanelere doğru ulaşacak bu gidişle. @atakan8 hocam bakar mısınız siz de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumashi -- 1 Kasım 2024; 13:41:5 >
-
sınırsız internete 500 TL veriyorsunuz, sizin yerinizde olmak isteyen çok kişi var :)
bu arada evet telekom iyi zamlar yaptı bu ara, 20gb+sınırsız sosyal paket taahhütsüz kullanıyordum 120 liraydı, 420 lira oldu. yine de bu fiyata böylesi yok diye kalıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 1 Kasım 2024; 14:11:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
195 liradan 500 liraya çıkmasını yerinizde olmak isteyen çok demek mantıklı değil. Yarın 1500 lira olursa da isteyen olacak mı? Taahhüt almıyorlar bu tarifeye. Sonuçta 300 dk ve 300 SMS i olan bir tarife. Fahiş zamlara herkesin dur demesi gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarife 500 liraya yükseltildi. Pttcell konusunda konuşuldu.
Bir anda çok zam yapıldı bu kadar yapılamaması lazım doğru, ben de muzdaribim 120 den 3 katına çıktı. ama bu bize dışardan bakan birinin keşke ben de 500 versem de sınırsızım olsa diyeceği gerçeğini değiştirmiyor.
Vodafone, eski müşterilerine aynı fiyatlardan devam ediyor, ancak Turkcell ve Türk Telekom acımasızca zam yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman 1000 lira yapsınlar, superbox 2000 civarı sanırım. Biz 10 senedir bu paketteyiz. 14 liraya 300 dk, 300 SMS ve 3 GB olarak geçtik ve kullandık. 2019 yılından beri geçişlere kapalı bir tarife. Arkadaşlarım gülüyordu bana pttcell neymiş diye. Kimsenin bir şey demeye hakkı yok.
Hocam sen bana niye kızıyorsun zamı ben mi yapıyorum :) şu an 500 liraya sınırsız internet uygun, benim dediğim bu kadar. Sakin olun.
195 liradan 500 liraya çıkarılan hizmetin cinsi ne olursa olsun uygun değil. Normalleştirmeye gerek yok.
Yıllardır tarifelerin muslukları açık, sonsuza kadar böyle gitmez. Ülkede bedavaya ne kaldı?
Ne şimdi bu, yorum mu, fikir mi. Blok.
boşamı taşıdık 9 yıllık hattımı pttcellden bıktım bende...
-
521 lira fatura geldi. Taahhütle düşürebiliyor miyiz? ... Geçenlerde müşteri hizmetleri 8gb teklif ediyordu ben tarifeden memnunum dedim fakat banka ödemeyince 350 lira ödüyorum deyince zaten tahahhütsüz 520 gibi birşey demişti ve bu ay öyle geldi . Taahhüt veriliyor mu diye sormamıştım zaten 200 civarı diye
yıllar önce allem edip kullem edip Beklenen tarifeden çıkarmıştı beni müşteri hizmetleri. Taahüt mü demişti bişeyler deyip kandırmıştılar, itiraz edince de yapableceğimiz birşey yok demiştiler.
Diğer hattım bu tarifede devam ediyor 515 tl lere çıktı.
Taahüt yada itiraz eden varmı. Ben aramaya korkuyorum bunları, telefonlarını açmıyorum
Taahhüt almadıklarını biliyorum. 195 liradan 500 liraya çıkardılar. Altyapım olmadığından devam. İtiraz nereye edicez ki, boynumuz bükük.
Arkadaşlar merhaba, konu ile sıkıntı, fatura arkasında taahhütsüz fiyat 500 TL, taahhütlü 390 TL, yazıyor. Tamam diyoruz taahhüt verelim yazlı bildirdiğini uygula diyoruz. Olmaz diyor müşteri hizmetleri. Neden diyorum, işte müşteri alımına kapalı diyor. Ne alaka, yazdığında müşteri alımına kapalı tarifeye taahhüt falan yazmıyor. Uygulanmayacak niye böyle fiyat açıklıyorsun diyorum. Aynı şeyleri ekrandan tekrar tekrar personel okuyor. Yetmiyor fatura arkası tarife detaylarını yeniden okuyorum. "Bu fiyatlar taahhütdü olan müşterilerin süresi bittikten sonra uygulanacak" muhteviyatında bildirim var. Ben mi okuduğumu anlamıyorum yoksa başka bir durum mu anlatılmak isteniyor bilemedim. Bu taahhütü kimlere uyguluyorsunuz nasıl bir değerlendirme yapılıyor diyorum, yine ekrandan aynı metin okunuyor. Konu sadece fiyat artışı değil. Şirketin istediği eski müşteriyi taahhütlü, istemediğini taahhütsüz kullandırılması şeklinde anlıyorum ben. Tabi buda benim geri zekalı anlayışım beni bağlar vesselam. Çözüm bence basit, yazıyorsan uygula, uygulamayacaksan yazma, kimseye uygulama yada tarifeyi iptal ettim de herkese kapat bişey diyen mı var. Zaten 100 lira indirim için bu kadar değerli hissettirmeye gerek yok. Başka operatöre numara taşıyıp konuyu kapatalım arkadaşlar, firma çalışanlarını müşteri şikayetlerini denetleyen olduğunu düşünüyorum. İyi akşamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X