Şimdi Ara

Pttcell yeni akıl karı tarifeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Ben yeni abone değilim yeni dünya mini tarifesi kullanıyorum 1 yıllık taahhütüm bu ay doldu turkcell'e geçicem türk telekom tat vermiyor

Ben pttcell ilk kullananlardanım, mayıs ayında bimcelle geçtim şimdi ise 10 gündür turkcellliyim. 25TL ye 500dk 2gb 1000sms eko2gb tarifesini aldım. Turkcell deli hediye veriyor, şimdiye kadar 10gb interneti geçmiştir, özellikle dergilik uygulaması nı çok beğendim, ücretsiz günlük gazete ve dergileri okuyabiliyorsun. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seknyr S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle taahhüt verdim diye kullanıyorum 1 yıldır yoksa şimdiye kadar çoktan geçerdim
  • Eko3 gb İnternet tarfiesine geçtim çok memnunum 25 tl 3 gb İnternet 750 dk

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Tavsiye kampanyasından 6 ay 1gb hediye kampanyası var, forumda kod paylaşan arkadaşlar var, geçme niyetin varsa aklında bulunsun.

• seknyr S kullanıcısına yanıt
    Turkcell'de arkadaşlarım var o kampanyayı biliyorum birinin kodunu kullanıcam
  • eski sınırsiz beklenen tarife taahüt bitti. bugün aradılar 1gb+500dk+500 sms 12.6tl 3gb 750dk 16 tl önerdiler. ancak kota bitince 128kb devam etmiyormuş. eski beklenen tarife gibi sınırsız kotalarda 128kb olayı varmış. vodafone turkcell de aynı diyor.
    bu konuda bilgisi olan varmı, doğrumu bu? ne anladım btk nın bu kararından o zaman. önerisi olan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

eski sınırsiz beklenen tarife taahüt bitti. bugün aradılar 1gb+500dk+500 sms 12.6tl 3gb 750dk 16 tl önerdiler. ancak kota bitince 128kb devam etmiyormuş. eski beklenen tarife gibi sınırsız kotalarda 128kb olayı varmış. vodafone turkcell de aynı diyor.
    bu konuda bilgisi olan varmı, doğrumu bu? ne anladım btk nın bu kararından o zaman. önerisi olan varmı?

128 Kbit olayı Beklenen Tarifede geçerli. Sana ise farklı bir tarifeyi önermişler, dolayısıyla o tarifede 128 Kbit hız sınırlamalı devam yok demek ki. Eğer Beklenen Tarifede kalmak istiyorum dersen, devam edebilirsin derlerse yine hız sınırlamalı kullanabilirsin. Bana da farklı tarifeleri önerdiler ama ben internetin durduğu veya sürpriz faturalı paketler istemedim.

• farkındayımda 300mb +128kb hızla hiç bişey olmuyor. 1gb kotayı tercih ettim o yüzden. btk 128kbit olayını bizim beklenen tarife gibi tarifeler için çıkardıysa komik gerçekten. ben tüm kotalılar için düşünüldüğüne eminim ama üzerinde duran yok. neyse artık. en azından 1gb bitince kesiyor, 1gb 10tlye satıyor hala şer......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün taahhütüm bitti. Pttcell gurur tarifesi kullanıyordum %25 indirimli , buna bide 1gb sınırsız akn'li internet ekletiyordum telsiz dahil 29,64 tl ödüyordum. Tabi benim için önemli olan gece 2 den sonra sınırsız olması.

Önceden aldıklarım = 1250dk her yöne 1250 her yöne sms pttcell içi 3500dk 2gb internet + 1gb aknli internet gece 2 den sonra sınırısız

Yeni tarifem

Pttcell Akıl Kârı mini 1gb tarifesi %25 indirimli 12 ay. Buna yine 1gn sınırısız akn'li internet ekleticem. Yeni fiyat telsiz dahil 22,64 tl.

Şimdi alacaklarım

500dk her yöne - 500 sms - Pttcell içi sınırısız dk - 1gb internet - 1gb aknli internet gece 2 den sonra sınırısız.

Faturayı 7 tl düşürdük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taktaktikitikitak -- 27 Aralık 2017; 2:10:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.