Şimdi Ara

Pttcell yeni akıl karı tarifeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pttcell Akıl Kârı Kampanyasından faturalı Pttcell Mini 1GB Tarifesi, Pttcell Eko 3GB Tarifesi, Pttcell Süper 5GB Tarifesi ve Pttcell Yıldız 10GB Tarifesi’nde bulunan aboneler faydalanabilir.
    İlgili tarifelere numara taşıma, yeni hat tesisi ve Şirketimizce sunulan faturalı / faturasız tarifelerden geçiş yoluyla başarıyla dâhil olup, 12 fatura dönemi ilgili tarifelerde kalma taahhüdü veren müşterilerimize kampanya kapsamında taahhüt süresi boyunca tarifenin aylık sabit ücreti üzerinden vergiler dâhil 10 TL indirim hakkı sunulmaktadır.
    Anılan tarifelere başarıyla kaydolan müşteriler, SOZ yazıp 1788’e SMS göndererek ya da 444 6 788 müşteri hizmetleri yoluyla ilgili tarifede kalacaklarına dair taahhütte bulunabilirler.
    Taahhüt kaydının başarı ile tamamlanması akabinde, taahhüt alınan hatta SMS göndermek suretiyle bilgilendirme yapılacaktır.
    http://www.pttcell.com.tr/kampanya/pttcell-akil-kari-kampanyalari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah akil fikir versin bu tarifelere gecene, sinirsiz tarifeler cikarmadikca tutmaz eskisi kadar

• Sen tt vodafone degil pttcellsin versene 2yerine 3 500yerine 1000dk

• Bu tarifeye türk telekom tahatü biten kişiler hat taşıma ile faydalanır mı sizce ?

Sonuçta ikisi de türktelekom & avea alt yapısını kullanıyor ama farklı firmalar.

Bence fiyatlar mantıklı sayılır ama daha iyi olabilir di
  • kimliksiz41 kullanıcısına yanıt
    Hat taşıma değil tarife değişikliği gibi oluyor o yüzden fatura kesim tarihine göre geçmeniz iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimde 2 GB 500 dk 500 sms 18 TL diyor yazıda 1 gb diyor bir tutarsızlık var geçen oldumu hiç. Bu paket bana ve eşime yetiyor ve buna geçmeyi düşünüyoruz.
  • Sırf 1 gb aknli internet için kullanırım, Yoksa tırt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmaganT

Resimde 2 GB 500 dk 500 sms 18 TL diyor yazıda 1 gb diyor bir tutarsızlık var geçen oldumu hiç. Bu paket bana ve eşime yetiyor ve buna geçmeyi düşünüyoruz.

Sorunuzun cevabı burdahttp://www.pttcell.com.tr/kampanya/pttcell-akil-kari-internet-kampanyasi

• Teşekkürler başvuruyu yaptım
  • Türk telefon faturalıdan Pttcell geçsem +1gb verirmi? Tahhüt bitti başka bir ücret çıkmaz heralde.

• Iyimis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 lira indirim hangi fiyatlara olacak onu anlamadım . 34 24 mü olacak 25 15 mi olacak , 18 8 lira mı olacak , hayatımda böyle karışık açıklama görmedim . bunun taahhütsüz fiyatı şu taahhütlü fiyatı şu diye yazmak çok mu zor lan pttırt
  • Pttcell faturalıya numara taşıyan varmı? İkametgâh isteniyormuş. Yada adına kayıtlı bir fatura. Her PTT merkezi bunları şart koşuyorum? Sadece kimlikle faturalıya geçme imkanı yokmu?

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Benden istediler ikametgah ben bimcell faturasızdan pttcell faturalıya geçmiştim edevlet'ten ikametgah çıktısı alın veya dedikleri gibi fatura götürün.
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum. E-devlet aklıma gelmedi benim. Uğraşmak zor gelmişti o yüzden.

Hocam hat açılınca +1gb hediyesini verecekmi onu yazarsanız bana. Sırf o hediye için 90gunu Vodafone da tamamlasammı diye düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Pttcell faturalıya numara taşıyan varmı? İkametgâh isteniyormuş. Yada adına kayıtlı bir fatura. Her PTT merkezi bunları şart koşuyorum? Sadece kimlikle faturalıya geçme imkanı yokmu?

PTT ye has bişi değil mi faturalı aldığın her hatta isterler başka faturalı hattın varsa o operatörde onu referans alıp istemezler belge sadece

Hocam bana hiç hediye vs. verilmedi yeni bir kampanyaysa haberim yok.
    Akıl karı tarifelerine geçenlere +1gb hediye veriyor. Siz hangi tarifeye geçtiniz.

Ben yeni abone değilim yeni dünya mini tarifesi kullanıyorum 1 yıllık taahhütüm bu ay doldu turkcell'e geçicem türk telekom tat vermiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.