Denemedim ama bildiğim kadarıyla kullanılabiliyor. |
Puan Harca App (8. sayfa)
-
-
Banka kartı puanları geçiyor. Garantiyi denemedim ancak o da geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet yapı kredi, ziraat, garanti, işbank hepsinin banka kartı puanını kullanıyorum ben
200 tl migros çek alıyorum genelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Ocak 2023; 19:44:48 > -
Param yüzde 4 kesiyor
İyzico hepsine işlemiyor
Ben de gereksiz diyordum ancak çok kullanışlı.
iyizico da nasıl puan cekılıyor uygulamada
-
Kartınızı kaydedin.
Sonra yükleme adımlarını tekrar edin. Tik attığınızda bazı kredi kartlarında puan gözükür. Orayı seçersiniz ve yüklenir
Yükleme en fazla puan kadar olabilir.
Mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43CAFBB96 -- 17 Ocak 2023; 20:6:52 >
peki nakıt cekılebiliyor mu puan
-
Kredi kartı yükleme prosedürleri geçerli. Çekilmez.
teşekkurler
-
-
Ben aralık ayında kullandım 2-3 saat sonra kod aktif olmuştu üzerini kk ile tamamlayıp 1 gr altın almıştım. stok yoktu üzün süredir bu koddan, yeterli puanım olsa hemen alırdım.
-
Sorun yok güvenli uygulama kendilerini çok geliştirdiler uzun zamandır kullanıyorum.
Günden güne yeni hediye kodları ekleniyor
-
İyzico da bankamatik kart puanları da kullanılsa başka yere ihtiyaç kalmayacak.Öneri olarak iletebilirsiniz iyzico kullanıyorsanız canlı destek kısmında.ben ilettim ne kadar çok talep gelirse o kadar hızlı değişim olur.
-
Takip
Puan harca candır. Hayat kurtarır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Qnb Finansbank banka kartındaki para puanlar ile kullanılmıyor. Kredi kartı oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pekşin -- 10 Şubat 2023; 16:28:24 >
Puan Harca'da Ahbap ve Kızılay a bağış için deprem kartlarını satışa açmışlar. Paylaşalım arkadaşlar çok değerli..
-
dün/bugün migros kodu alan var mı? dün sabah aldığımdan beri kod yanlış/geçersiz uyarısı veriyor, whatsapp destek numaraları migros sistemlerinde sorun var diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Şubat 2023; 14:24:10 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X