Bildirim
Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hepsiburada.com da alisveris tutarinizdan daha fazla puan yoksa kullandirtmiyor. -
vatanbilgisayarda da kullanmıştım zamanında.quote:
Orijinalden alıntı: Sefa
hepsiburada.com da alisveris tutarinizdan daha fazla puan yoksa kullandirtmiyor. -
faydalı bir konu ...
takip etmekte fayda var.... -
World puanları ADIOS ile x3.5'a kadar kullanmak varken sanırım kimse bu sitelerde harcamaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SupremeXXL
World puanları ADIOS ile x3.5'a kadar kullanmak varken sanırım kimse bu sitelerde harcamaz.
süreli play kart puanları acaba adıosa çevrilip kullanılabilir mi sonra.adıosta da süresi geçmesin -
quote:
World puanları ADIOS ile x3.5'a kadar kullanmak varken sanırım kimse bu sitelerde harcamaz.
Vakıf, Teb, Anadolu world kartı olanlar ne yapacak?
Dikkat edilirse başlıkta süreli puanlar ya da nakite çevirme yazdım.Forum üyelerinden acaba kaç kişi hiç uçağa binmemiştir ya da yılda 1-2 kez biniyordur.Kaç kişinin arabası vardır veya düzenli akaryakıt alıyordur?
Ama herkesin kartı vardır ve mutlaka bir şekilde puan kazanıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 23 Ocak 2012; 13:03:37 > -
Hepsiburada'dan alışveriş yapmayı önermem zaten, puanla yaparsanız sıkıntı çıkarsa daha çok sürünürsünüz. Böyle bir konunun olması güzel ama birkaç siteyle kalmayıp geliştirilirse hiçte fena olmaz. thundere arkadaşın dediği gibi herkes uçakla yolculuk yapmıyor. Ankara'da yaşıyorum, gittiğim şehirler Çankırı ve Konya, bunlar dışına nadiren. Bu şehirlerede uçakla gidemeyeceğime göre puanın 3 kat yada 5 kat olması beni ilgilendirmiyor. Bazen kampanya puanı oluyor, harcamak zorundasınız ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: thunderequote:
Vakıf, Teb, Anadolu world kartı olanlar ne yapacak?
Dikkat edilirse başlıkta süreli puanlar ya da nakite çevirme yazdım.Forum üyelerinden acaba kaç kişi hiç uçağa binmemiştir ya da yılda 1-2 kez biniyordur.Kaç kişinin arabası vardır veya düzenli akaryakıt alıyordur?
Ama herkesin kartı vardır ve mutlaka bir şekilde puan kazanıyordur.
Alıntıları Göster
-
quote:
neden ? bu nası bi yaklaşım anlam vermek zor.
sağa sola uçmak zorunda mıyım :) -
çok faydalı bir konu olacaktır takip edelimquote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRDquote:
neden ? bu nası bi yaklaşım anlam vermek zor.
sağa sola uçmak zorunda mıyım :)
Alıntıları Göster -
Faydalı..quote:
Orijinalden alıntı: cancan_burak
çok faydalı bir konu olacaktır takip edelim
Alıntıları Göster -
faydalıquote:
Orijinalden alıntı: cagdascac
Faydalı..
Alıntıları Göster -
Tam da böyle bir konua ihtiyacım vardı. Hızlıal.com'da maximum kart kullanılabiliyor mu? Sitesinde yazıyor ama ben beceremedim.quote:
Orijinalden alıntı: cagdascac
Faydalı..
Alıntıları Göster -
quote:
hepsiburada.com da alisveris tutarinizdan daha fazla puan yoksa kullandirtmiyor.
karta göre değişiyor hocam axess de kullanabiliyorsunuz mesela ama maksimumda izin vermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 23 Ocak 2012; 14:00:29 > -
takipquote:
Orijinalden alıntı: enemyquote:
hepsiburada.com da alisveris tutarinizdan daha fazla puan yoksa kullandirtmiyor.
karta göre değişiyor hocam axess de kullanabiliyorsunuz mesela ama maksimumda izin vermiyor
Alıntıları Göster -
thundere teşekkürler konu için. gerçekten lazım.quote:
Orijinalden alıntı: yesil-111
Tam da böyle bir konua ihtiyacım vardı. Hızlıal.com'da maximum kart kullanılabiliyor mu? Sitesinde yazıyor ama ben beceremedim.
Alıntıları Göster
konuyu güncel tutabilirsek faydalı olacaktır. -
quote:
dostum sen bu mesajı sil, yoksa burnundan getirirler söylemiş olayım :) -
Hepsiburadaquote:
Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCequote:
dostum sen bu mesajı sil, yoksa burnundan getirirler söylemiş olayım :)
Alıntıları Göster
quote:
Sitemizde Sadece Puanlarınızla ya da Bir Kısmını Puanlarınız, Geri Kalan Tutarı Kredi Kartınızla alışveriş yapabileceğiniz kredi kartlarımız:
Bonus Kart : Kredi kartı ve puanlarınızı tek siparişte birlikte kullanabilirsiniz.
İdeal Kart : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.
Card Finans : Puan kullanılamamaktadır.
HSBC Advantage : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.
Koçbank : Kredi kartı ve puanlarınızı tek siparişte birlikte kullanabilirsiniz.
WorldCard: Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.
Maxsimum Kart : Puan kullanılamamaktadır.
Axess Kart : Puan kullanılamamaktadır.
Bank Asya:Kredi kartı ve puanlarınızı tek siparişte birlikte kullanabilirsiniz.
-
hızlıal maxipuan kullandırmıyor daha önce vardı.Müşteri hizmetlerinin cevabı:
Soru: Daha önceleri iş bankası maximum kredi kartları puan kullanımı vardı sitenizde ama şimdi yok galiba yeniden iş bankası puan kullanımının sitenizde açılmasını rica ediyorum. iyi günler.
Müşteri Hizmetleri
Cevap: Şuan için banka tarafında alt yapı çalışması nedeni ile kullanılamamaktadır. Bilginize. -
quote:
Orijinalden alıntı: enemy1980
quote:
yapı kredi de izin vermmiyor.
Bu lanet worldpuanları kullanabileceğim bir site buldum sonunda.
www.joker.com.tr Çocuklara bez aldım Ekleme: Malesef joker de de artık worldpuan kullanılmıyor. |
Puan Harca'da Ahbap ve Kızılay a bağış için deprem kartlarını satışa açmışlar. Paylaşalım arkadaşlar çok değerli.. |
Gittigidiyor da word puan gecer fakat tek urun olacak sepette ve puandan fazla olmayacak urun fiyati
|
Hocam Mediamarkt ve Vatan Bilgisayar'da World puanlarınızı kullanabilirsiniz ayrıca Migros sanal market banka puan kullanımında sepetin yarısını kullandırıyor fakat mağazalarda World puanınızın tamamını kullanabilirsiniz. |
Hocam sanal market sepetin yarısı kadar kullandırdığı için bu sorun var siz 88 TL sepet yaptığınız için 44 TL puan kullanmaya izin veriyor 138 TL sepet oluşturursanız 69 TL puanınızı kullanabileceksiniz.
|
arkadaşlar sürekli uçan biriyseniz puanınızı turna.com a aktarın. orada dursun ne zaman kullanırsanız kullanın. hem süresi dolmadan bir an önce aktarmış olursunuz. iddiali bir site tavsiye ederim. hem diğer indirim kodları ile birleşiyor.
https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari edit : yazım hatası |
ben müşteri hizmetleri ile bu konuda görüştüm world puan ları alışveriş sitelerinde kullanılmadığını sadece fiziksel olarak alışveriş yaparken kullanılabileceğini ifade ettiler.
|
Paraf paralar n11 uygulamasında kullanılabiliyor. Yalnız 50 tl paraf para varsa sepet tutarı 50'yi geçmeyecek.
|
En son 26 Kasım 2018 de GittiGidiyorda worldpuan kullanarak bir alışverişim oldu. Şuan denediğimde worldpuan ile ödeme seçeneği gözükmüyor.
|
Benzer içerikler
- ucaklar hk dolandiriciliği
- çek kazan referans kodu
- asya türkiye beden ölçüleri
- yapı kredi yıllık kart ücreti iptali
- apg nedir
- telefon iade edilir mi
- amazon müşteri hizmetleri
- amazondan nasıl alışveriş yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X