migrosta iş bankası puanı geçmiyordu galiba ? Geçen gün kullandım gibi hatırlıyorum ama karıştırıyor olabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 20 Ağustos 2022; 18:55:18 > |
Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (234. sayfa)
-
-
Hocam kullanılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasadan alırken markette geçiyor da sanal markette olmuyor bu akşam denedim.
-
Hocam magaza da harcanır fakat sanal da harcanmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
LCW sitesinde bonus yada world puan kullanılır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibi bu ilk mesajı yada bir admin güncellese olmaz mı faydalı bir konu
-
ilk mesaj güncellenmesi lazım...
-
istanbulkart la anlaşmışlar.. çok güzel hareket. bir de hsbc puanları da dahil olmuş başka bir forumda okumuştum kartı olanlara duyurulur
-
paraf, migros'ta geçiyor.
-
4000₺ worldpuanım var, altın almak istiyorum, hangi siteden yapabilirim veya nasıl yapabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Altungold değerlendirilebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wp kullanılmıyor onlarda, bonus wings vs var diye gördüm?
Hepsiburada da kullanabilirsiniz geçen aldım sıkıntısız puanları görüyor
pardon yokmuş.
-
Hangi satıcıdan aldınız ben denedim olmadı?
Altında Fırsat 3 Kasım günü almışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 17 Kasım 2022; 16:31:29 >
puan harca uygulaması yatirimim.com ile anlaşmış. bir inceleyin isterseniz, özel talebe göre yüksek tutarlı çek tedarik ettiğini söylemişti birisi ama kimdi hatırlayamadım
-
Ne webden ne appden puan ile alım çıkmadı bende, satıcıya göre mi değişiyor acaba?
Amazon, HB, n11, Trendyol, Migros (online) gibi çoğu yeri denedim. Fakat online Vakıf world kullanılabilen bir site yok. Sadece Bim, A101, Migros, Şok ve LCW fiziksel mağazalarda geçerli sanırsam.
-
Puanharca uygulamasını kullandım memnun kaldım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X