Arkadaşlar tercih listemde puanımdan 5-10 puan yüksek yerleri yazmak istiyorum.Ancak bir arkadaşım puanımdan yüksek yerleri yazarsam sistemin otomatik olarak alttaki tercihe geçtiğini söyledi. Bu olayı tam olarak bilen birisi varsa yardımlarını bekliyorum.Teşekkürler.
Yaz tabiki! Otomatik olarak alta falan geçmiyor, eğer tercih edenler senden yüksekteyse ve kontenjan dolarsa sen giremiyorsun o kadar
Senin arkadaş kontenjan boşaltıyor :D Sen yaz hele geçen sene sorular falan zordu bazı bölümlerde sıralamalar 40000 falan oynadı.
Teşekkürler arkadaşlar.Bir sorum daha olacak. Ben meslek lisesi mezunuyum ve YGS 1 ile YGS 6 dan ek 20 puan geldi ve sıralamalarım değişti.Üniversitelerin girmek istediğim bölümlerinde ek puanlı sıralama yazıyor ve benim sıralamam tutuyor ancak bildiğim kadarıyla sadece lisede okuduğum bilgisayar bölümleride işe yarıyormuş.Yani YGS 6 dan alan bankacılık bölümlerinin ek puanlı sıralamasını tutturmama rağmen yazamıyormuşum.Doğru mu acaba ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme