Şimdi Ara

Puanla Yaşayanlara ==> ( PS3 FNR3 vs xbox 360FNR ) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepiniz birazdan donup kalacak adeta ŞOK geçireceksiniz
    Dünyanın en iyi oyun sitesi olarak bilinen IGN evet yanlış duymadınız ( IGN ) , Kalkıp PLAYSTATION 3 'te çıkan FNR3'ün grafiğinie ( 8.5 ) verirken , Xbox360 ta çıkan FNR3'ün grafiğine ( 9.5 ) verebiliyor Bu kadar rezillik , kepazerlik ben görmedim ömrü hayatımca , artık sizi bilmem ama ben nerem ile güleceğime şaşırdım

İsterseniz resimlere hep beraber bir daha bakalım,belki de benim gözümde bir sorun vardır !!! Kimbilir

Xbox360 - FNR 3

PLAYSTATION 3 - FNR 3

NOT & UYARI : HEP KARŞIMIZA ZIRT PIRT PUANLARLA GELEN XBOX FANLARI ,
    SÖZÜM SİZLERE !!!!! BUNDAN SONRA KIYASLAMA YAPARKEN PUANLA ÇIKMAYIN KARŞIMIZA ( ORYANTAL STAR DEĞİL BURASI ) ONA GÖRE HAAAAAAAAAAAA

EVET ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN KENDİ GÖZÜNÜZ İLE OYUN BEĞENİN BUNDAN SONRA , BAŞKALARININ ( BEĞENİSİ ! ) İLE DEĞİL

KAYNAK : IGN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SONYMANIA -- 5 Aralık 2006; 15:25:53 >

• her ne kadar x360 ı sevsemde FNR3 te Ps3 açık ara farkla geçiyor x360 ı. IGN ya taraflı vermiş puanları ya da adamların gözleri bozuk başka birşey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTACON

her ne kadar x360 ı sevsemde FNR3 te Ps3 açık ara farkla geçiyor x360 ı. IGN ya taraflı vermiş puanları ya da adamların gözleri bozuk başka birşey demiyorum
    çok abarttınız ama, sanki babanızın şirketi
    onlar sizle dalga geçiyor diye sizin de onlarla dalga geçmeniz gerekmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTACON

her ne kadar x360 ı sevsemde FNR3 te Ps3 açık ara farkla geçiyor x360 ı. IGN ya taraflı vermiş puanları ya da adamların gözleri bozuk başka birşey demiyorum
    yav dostum bırak XBOX cıları eğleniyor onlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _cerberus_

Alıntıları Göster
    Ps3 versiyonunda karakterler cok daha gercekci ve adamlar en ufak ayrıntıya bile acaip ozen gostermisler gercekcilik üst düzeyde.X box 360 versiyonunda fazla detaylara inilmemis ve daha soluk bir goruntusu var ama X box 360 versiyonu daha cok puan almıs göz var nizam var bariz sekilde Ps3 versiyonu daha iyi.

Bana kalırsa X box 360 cevrenin daha iyi gorunmesinden dolayı puan aldı zaten bunun baska acıklaması yok.Boksorler Ps3te cok ama cok daha fazla gercekci.

• quote:

Orijinalden alıntı: _cerberus_

Alıntıları Göster
    Demekki Xbox 360'daki FNR3 daha iyi.. Ztn grafikleri görenin ağzı açık kalıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4GE

Demekki Xbox 360'daki FNR3 daha iyi.. Ztn grafikleri görenin ağzı açık kalıyor..

Alıntıları Göster
    ps3 teki seyircilerle xboxdaki seyircilere bakarsan anlarsın puanların niye böyle olduğunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    XBOX 360 ORJİNAL OYUNLAR
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrima

ps3 teki seyircilerle xboxdaki seyircilere bakarsan anlarsın puanların niye böyle olduğunu.

Alıntıları Göster
    mantığa bak ya. aralarında 1 seneden fazla süre olan iki oyunun incelemesinden bahsediyoruz. 1 senede neler değişti. fnr3 xbox360ın çıkış oyunuydu ve grafik olarak gerçekten iyiydi. o yüzdende 9.5 aldı. ama şu anda gears of war ve bunun grafiklerine yakın bir sürü oyun var. xbox360daki fnr3 bu grafiklerle şu anda çıksaydı 9.5 alamazdaki tabiki. herkes neden bahsettiğimi anlamıştır umarım. (xbox360daki çevre çok daha iyi bu arada ama ps3deki ter ve damar efektinede sözüm yok)

• quote:

Orijinalden alıntı: onurbass

mantığa bak ya. aralarında 1 seneden fazla süre olan iki oyunun incelemesinden bahsediyoruz. 1 senede neler değişti. fnr3 xbox360ın çıkış oyunuydu ve grafik olarak gerçekten iyiydi. o yüzdende 9.5 aldı. ama şu anda gears of war ve bunun grafiklerine yakın bir sürü oyun var. xbox360daki fnr3 bu grafiklerle şu anda çıksaydı 9.5 alamazdaki tabiki. herkes neden bahsettiğimi anlamıştır umarım. (xbox360daki çevre çok daha iyi bu arada ama ps3deki ter ve damar efektinede sözüm yok)

Alıntıları Göster
    Hmm demek resimlere bakarak not verecegiz, siteler bizzat oyunları oynuyor sen gelmişsin concept, reklam amaçlı resimlere bakarak daha dogru hüküm verebiliyorsun yani.
    Bu arada bu resimlerden frame düşmesinide anlayabiliyormusun hakikaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Hmm demek resimlere bakarak not verecegiz, siteler bizzat oyunları oynuyor sen gelmişsin concept, reklam amaçlı resimlere bakarak daha dogru hüküm verebiliyorsun yani.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: korayg

+1.

Killzone resimlerini de gördük.Siteler oynuyorlar oyunu en azından değil mi?

Belki bu notlar yine vaadler nedeniyle indirildi.

quote:

Orjinalden alıntı: onurbass

Hep bunu söyledik.Oyun 1 sene sonra çıkınca bu normal birşey.Grafikler gelişmese ayıp diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 5 Aralık 2006; 17:48:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Alıntıları Göster
    birebir oyun screenshotlarindan karsilastirma yapmayin . Mesela video goruntuleri varsa birebir o zaman arada ne kadar fark oldugunu anlarsiniz, 1 sene sonra cikmis oyunda tabiki fark olacaktir eger olmazsa bir gariplik var demektir zaten... Ama sanmiyorum screenshotlardaki gibi fark olacagini, aldigi puanlarda bunu gosteriyor zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

birebir oyun screenshotlarindan karsilastirma yapmayin . Mesela video goruntuleri varsa birebir o zaman arada ne kadar fark oldugunu anlarsiniz, 1 sene sonra cikmis oyunda tabiki fark olacaktir eger olmazsa bir gariplik var demektir zaten... Ama sanmiyorum screenshotlardaki gibi fark olacagini, aldigi puanlarda bunu gosteriyor zaten...

Alıntıları Göster
    yanlış yapıyorsunuz ... 360 bu kasları falan cıkaramaz demeyin yaw komik boyle sacma sapan topicler... 1 sene once cıkmıs bir oyun ile yeni cıkmıs bir oyun dogal olarak bir kac eklenti olacak .. bu ps3 un gucu degil yapımcıların kıyagıı

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfclk

yanlış yapıyorsunuz ... 360 bu kasları falan cıkaramaz demeyin yaw komik boyle sacma sapan topicler... 1 sene once cıkmıs bir oyun ile yeni cıkmıs bir oyun dogal olarak bir kac eklenti olacak .. bu ps3 un gucu degil yapımcıların kıyagıı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ysfclk

İnsanlar işlerine eldikleri gibi konuşuyor.GOW'daki kasları çıkarmış adamlar.

Yani oyun 1 snee sonra çıkmış,tabiki iyi grafikli olacak.Geçen seneki grafiklerle çıksa daha düşük grafik notu da alırdı.Ki bu resimlerin doğruluğundan hala emin değiliz.Sonuçta oyunu oynamadık PS3'te....

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Orjinalden alıntı: ysfclk

İnsanlar işlerine eldikleri gibi konuşuyor.GOW'daki kasları çıkarmış adamlar.

Yani oyun 1 snee sonra çıkmış,tabiki iyi grafikli olacak.Geçen seneki grafiklerle çıksa daha düşük grafik notu da alırdı.Ki bu resimlerin doğruluğundan hala emin değiliz.Sonuçta oyunu oynamadık PS3'te....

Alıntıları Göster
    @ Sonymania

Bir fanboy'un cinneti :), Artık Killzone ve Motorstorm da fos çıkarsa herhalde Xbox 360 sahiplerinin evlerini filan basmaya başlarsın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Alıntıları Göster
    Benim merak ettiğim şu,iki konsolda da dayak yeyip,dayak atıyor muyuz.

Adamları bir güzel benzetiyor muyuz.

Benzetiyor ve benzetiliyorsak benim için olay bitmiştir.

Yerim ben biri 100 not almış da,diğeri 90 almış da,diğeri 1 sene sonra çıkmış da,diğeri 1 sene önce.mış mış muş,başka bir şey yok ortalık da.

Ne bu kardeşim ya,amaç üzüm yemek mi,bağcıyı dövmek mi,varsın olsun bütün konsollarda farklıklar canım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rashamon

Yerim ben biri 100 not almış da,diğeri 90 almış da,diğeri 1 sene sonra çıkmış da,diğeri 1 sene önce.mış mış muş,başka bir şey yok ortalık da.

Ne bu kardeşim ya,amaç üzüm yemek mi,bağcıyı dövmek mi,varsın olsun bütün konsollarda farklıklar canım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rashamon

IGN'e göre Playstation 3 sürümünün önemli eksileri;

Combo yumruklar atarken ve özel kamera açılarına geçildiğinde frame oranında çok büyük düşüşler oluyormuş.

Seyirciler ve Ring 360 sürümüne göre son derece detaysızmış ki hatta seyirciler 2d yapılmış nedense.

Ve gamepad den kaynaklanan bir yavaşlama söz konusu ama bu önemli değil bir update ile çzöülür rahatlıkla.

Arkadaşlar yapabileceğiniz en büyük hata ekran görüntülerinden oyun yorumculuğu yapmak olabilir, bir oyunu görmeden onu oynamadan bir screenshot a göre "ohhh ps3" " Xbox 360 ps3'ü emule edecek" tarzı yorumlarla en fazla fanboy olarak Sonymanyaa olursunuz, XBox360mania olursunuz. Eğer ki Fanboyluktan uzak mantıklı görüşler okumak istiyorsanız size tavsiyem oyunu kendi gözünüzle görmeniz olacaktır, eğer bu mümkün değilse IGN Gamespot gibi GÜVENILIR sitelerdeki yazıları okumanız olacaktır ve en sonunda notlara bakmanız olacaktır.

Yoksa igndeki yazının başlığını bile okumadan neden düşük puan verildiğini anlamadan saçma konular açmaktan öteye de gitmeniz bana göre zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliBurak87

quote:

Combo yumruklar atarken ve özel kamera açılarına geçildiğinde frame oranında çok büyük düşüşler oluyormuş.

Seyirciler ve Ring 360 sürümüne göre son derece detaysızmış ki hatta seyirciler 2d yapılmış nedense.

Ve gamepad den kaynaklanan bir yavaşlama söz konusu ama bu önemli değil bir update ile çzöülür rahatlıkla.

Arkadaşlar yapabileceğiniz en büyük hata ekran görüntülerinden oyun yorumculuğu yapmak olabilir, bir oyunu görmeden onu oynamadan bir screenshot a göre "ohhh ps3" " Xbox 360 ps3'ü emule edecek" tarzı yorumlarla en fazla fanboy olarak Sonymanyaa olursunuz, XBox360mania olursunuz. Eğer ki Fanboyluktan uzak mantıklı görüşler okumak istiyorsanız size tavsiyem oyunu kendi gözünüzle görmeniz olacaktır, eğer bu mümkün değilse IGN Gamespot gibi GÜVENILIR sitelerdeki yazıları okumanız olacaktır ve en sonunda notlara bakmanız olacaktır.

Yoksa igndeki yazının başlığını bile okumadan neden düşük puan verildiğini anlamadan saçma konular açmaktan öteye de gitmeniz bana göre zor.

Alıntıları Göster
    hemde nasil fanboy ya.artik sikici olmayabasladi

• quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

hemde nasil fanboy ya.artik sikici olmayabasladi

Alıntıları Göster
    AliBurak87;

Ger.ekten XBOX 360 emule etse ne iyi olur diyenler vardı.Ne kadar güldüm yahu.

Gene frame düşmesi.PS3 tarafsızı arkadaşlar her oyunda frame düşmesi var falan diye koz kullanıyorlardı,demek ki her makinada olabiliyormuş bu sorunlar.

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/746/746831/fight-night-round-3-20061120104022684.jpg

Arka plandaki seyircilere bakın.

http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/686/686515/ea-sports-fight-night-round-3-20060207003326703.jpg

Bu da XBOX 360 FNR3'ün seyircileri.PS3'teki seyirciler hakikaten iğrenç.

Gerçi bu oyunlarda benim için seyircinin falan pek bir önemi yoktur.Ama buradan bunu anlıyoruz ki,demek ki oyun hakkında fazla bilgi sahibi olmadan atıp tutmamak lazımmış.Dmeek ki kusur var ki adamlar puan kırmışlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: AliBurak87

quote:

Alıntıları Göster
    @AliBurak87

Muhakkak söylediğin anlamda hatalar vardır,onda bu eksik vardır,şunda bu fazlalık vardır,ona bilmem kaç puan vermişlerdir,buna bilmem kaç puan,

Kim puanlara bakarak oyun alıyor ki sanki.

Bu zamana kadar hiç bir oyuna,a bakayım bunun grafiklerine kaç vermişler,oynanışına kaç vermişler,müziklerine kaç vermişler diye bakıp almadım,bakmam da
    anlamsız çünkü,hoşuma giderse,zevk alıcağıma inanırsam alır oynarım,iyi kötü herkes oyun seçmesini biliyor yani bir takım kriterlere göre.
    bunlar yeter de artar bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

AliBurak87;

Ger.ekten XBOX 360 emule etse ne iyi olur diyenler vardı.Ne kadar güldüm yahu.

Gene frame düşmesi.PS3 tarafsızı arkadaşlar her oyunda frame düşmesi var falan diye koz kullanıyorlardı,demek ki her makinada olabiliyormuş bu sorunlar.

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/746/746831/fight-night-round-3-20061120104022684.jpg

Arka plandaki seyircilere bakın.

http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/686/686515/ea-sports-fight-night-round-3-20060207003326703.jpg

Bu da XBOX 360 FNR3'ün seyircileri.PS3'teki seyirciler hakikaten iğrenç.

Gerçi bu oyunlarda benim için seyircinin falan pek bir önemi yoktur.Ama buradan bunu anlıyoruz ki,demek ki oyun hakkında fazla bilgi sahibi olmadan atıp tutmamak lazımmış.Dmeek ki kusur var ki adamlar puan kırmışlar....

Alıntıları Göster
    Yuh yaa,bu kadarda olmaz.Sen nasıl PS3'sün?O nasıl bir çevre,o nasıl bir seyircidir öyle.PS2'de seyirciler böyleydi ya,bu ne iştir?Damar yapacağına biraz çevre yap atmosfere katkıda bulun.Yazık etmişler oyuna,yazık...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.