Şimdi Ara

PUANLAR DÜŞTÜ MÜ ARTTI MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kırıkkale istiyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J.

gene bastık eksiyi

Kaderr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS'deki 10-15 puanlık (sıralama göre değişim gösterebilir tabiiki ben 50-70 arasından bahsediyorum) düşüşün ardından bu puanlara bakılıcak olursa sadece LYS'nin (ygs işin içine girmeden olanının hani bize açıklanmayan) yaklaşık sabit kaldığı görülüyor. Ama ikisinin ortalaması alındığında 40-50k arasında yaklaşık 5-8 puanlık artış var. Yani genel olarak konuşacak olursak arttı. 10kdaki adam için 1 puan artmıştır 200kdaki için 15 ama sonuçta arttı. Sınavın kolay olduğunu gösteriyor bu.
  • http://i.hizliresim.com/zRdLPB.png HUKUK İÇİN YORUMLARINIZ NELERDİR SİZCE NE VEYA NERELER GELİR??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EntelMaganda0 -- 28 Haziran 2014; 4:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

YGS'deki 10-15 puanlık (sıralama göre değişim gösterebilir tabiiki ben 50-70 arasından bahsediyorum) düşüşün ardından bu puanlara bakılıcak olursa sadece LYS'nin (ygs işin içine girmeden olanının hani bize açıklanmayan) yaklaşık sabit kaldığı görülüyor. Ama ikisinin ortalaması alındığında 40-50k arasında yaklaşık 5-8 puanlık artış var. Yani genel olarak konuşacak olursak arttı. 10kdaki adam için 1 puan artmıştır 200kdaki için 15 ama sonuçta arttı. Sınavın kolay olduğunu gösteriyor bu.

kardeşim ben şimdi 141 bininciyim geçen sene tm1de 144binle kapatan bir yere girme olasılığım nedir bir yorum yaparsan çok sevinirim
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Ulan adam ışte bu sene daha zormus

• aynen tahmin ettiğim gibi mf4 5 10 puan arası yükseldi.

• lorient L kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralamanız girmek istediğiniz yerin geçen seneki sıralamasından yüksekse kazanma ihtimaliniz oldukça yüksektir.
    Kazanmama ihtimalini düşüktür çünkü belli şartlar altında o sıralama yükselebilir. Bu şartlardan aklıma gelenler kontenjanların düşürülmesi, üniversitenin yeni olması ve puanının bir anda yükselmesi gibi mesela. Yada bölüme olan ilginin bir şekilde artması. Ama bunların hepsi olağanüstü şartlardır, yani %80 girebilirsin diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EntelMaganda0

http://i.hizliresim.com/zRdLPB.png HUKUK İÇİN YORUMLARINIZ NELERDİR SİZCE NE VEYA NERELER GELİR??

hocam bi bakar mısınız
  • quote:

Hocam sıralamanız girmek istediğiniz yerin geçen seneki sıralamasından yüksekse kazanma ihtimaliniz oldukça yüksektir.
    Kazanmama ihtimalini düşüktür çünkü belli şartlar altında o sıralama yükselebilir. Bu şartlardan aklıma gelenler kontenjanların düşürülmesi, üniversitenin yeni olması ve puanının bir anda yükselmesi gibi mesela. Yada bölüme olan ilginin bir şekilde artması. Ama bunların hepsi olağanüstü şartlardır, yani %80 girebilirsin diyorum ben.

eyvallah dostum yüreğime su serptin ben forumda puanlar arttı falan sınav kolaymış gibi şeyler söyleyince iyice korkmaya başlamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorient

quote:

eyvallah dostum yüreğime su serptin ben forumda puanlar arttı falan sınav kolaymış gibi şeyler söyleyince iyice korkmaya başlamıştım

Hocam puanların artması mevzusu aynı sıralamadaki birinin geçen seneki puanıyla bu seneki puanının kıyaslanmasıdır. Yani senin geçen sene 140k ile alan bölüm 300 puandır, bu sene sen 300 puanla 150k olmuşsundur. Puanın yetiyodur ama sıralaman düşüktür. Bu durum puanın yükselmesidir. Çünkü geçen sene 140kya 300 puan denk gelirken bu sene 305-310 olmuştur.
    *Rakamlar tamamen bi tarafımdan uydurulmuştur.*

Yani puan olarak baktığında bölüm tutmuyo yada çok daha yüksek bölümler tutuyo gözükebilir. Ama sıralama yanılmaz, 3klık bi farkla öndeysen büyük ihtimalle girersin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lorient

quote:

Hocam puanların artması mevzusu aynı sıralamadaki birinin geçen seneki puanıyla bu seneki puanının kıyaslanmasıdır. Yani senin geçen sene 140k ile alan bölüm 300 puandır, bu sene sen 300 puanla 150k olmuşsundur. Puanın yetiyodur ama sıralaman düşüktür. Bu durum puanın yükselmesidir. Çünkü geçen sene 140kya 300 puan denk gelirken bu sene 305-310 olmuştur.
    *Rakamlar tamamen bi tarafımdan uydurulmuştur.*

Yani puan olarak baktığında bölüm tutmuyo yada çok daha yüksek bölümler tutuyo gözükebilir. Ama sıralama yanılmaz, 3klık bi farkla öndeysen büyük ihtimalle girersin.

teşekkürler dostum bilgilerin için bazen sıralamalar da oynuyor ya ondan dediydim ama sıralamalar hiç yükselmemiş hep inmiş ondan da biraz rahatladım bir de siz böyle konuşunca tam oldu çok teşekkürler :)

• düşecek galiba puanzanın yalancısıyım geçen sene aynı puanla 15k geride gösteriyor beni
  • Kesinlikle artmış tm 3-4 puan

• Ben de başta azalmış gibi düşünsem de artmış maalesef tm-1 için. benim gibi 100-150k arasında fark edecektir şahsi fikrimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

Ben de başta azalmış gibi düşünsem de artmış maalesef tm-1 için. benim gibi 100-150k arasında fark edecektir şahsi fikrimce.

puanlar düşsede sıralama farketmez ama dostum dimi herkes öyle diyor
  • lorient L kullanıcısına yanıt
    sıralama esastır. ilginç olan yığınsala göre saf ham puanda daha belirgin obp ile daha az bir fark var kendi sonucuma göre. tam olarak ne olacak çok kavrayabilmiş değilim, daha iyi anlamış olan bi bilirkişi aydınlatsa bizi hiç fena olmaz hocam.
  • hiç beklemediğim şekilde puanlar artmış.. tm-1 deki yükselişi farkeden arkadaşlar puanların arttığını görecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

sıralama esastır. ilginç olan yığınsala göre saf ham puanda daha belirgin obp ile daha az bir fark var kendi sonucuma göre. tam olarak ne olacak çok kavrayabilmiş değilim, daha iyi anlamış olan bi bilirkişi aydınlatsa bizi hiç fena olmaz hocam.

sıralama esas ise millet puan artmış puan artmış diye ne dert yanıyor sıralaması kötü geldiğinden o zaman dimi? bir de sıralama esas ise o zaman ben boşuna hiç kafamı yormayım dimi 144binlik yere 141binle girilir gibi duruyor %90 yanılıyor muyum hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.