Şimdi Ara

PUANLAR DÜŞTÜ MÜ ARTTI MI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istediğim bölüm geçen sene ygs-1 ek puanlı sıralamada 12540 ile almış ek puanlı sıralamam 11433 puan olarak geçen seneden hemen hemen 1 puan düşük olmama rağmen sıralamada 1107 kişi öndeyim olur mu sizce arkadaşlar bu duruma göre puanlarda azda olsa bi düşme olabilir.
  • Mf1 artmismidir azalmis mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2013 puan sıralama karşılaştırmasi yiginsal tablo yazarsaniz gecen sene hangi puan ne sıralamaya denk gelmiş öğrenebilirsiniz bu da size baya yardimci olur.

• Tm nasıl artar ya edebiyat flan zordu

• belli puan aralıklarında farklılık var. tm de özellikle bazı puan aralıklarında yığılma olmuş o yüzden sıralamalar farklılık gösteriyo.
  • lorient L kullanıcısına yanıt
    hedef bursa'da mı? girilir inşallah hocam ihtimaliniz bence yüksek. etkiliyor galiba puan artışı ama açıklamasını yapabilecek şekilde bilmiyorum.

Düzenleme: 2014 sınav sonu sayısal bilgilere göre benim önümde 60bin sözelci yahut sayısalcı var. Yani bu arkadaşlar kendi alanlarında tercih yaparlarsa ben 300 ve üstü yapmış olarak 75 binde falan oluyorum. Doğru mudur bu?
     PUANLAR DÜŞTÜ MÜ ARTTI MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyofobi -- 28 Haziran 2014; 4:57:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

hedef bursa'da mı? girilir inşallah hocam ihtimaliniz bence yüksek. etkiliyor galiba puan artışı ama açıklamasını yapabilecek şekilde bilmiyorum.

hocam valla sırlamayı etkilemiyorlar dediler puan artışı mühim olan sıralamaymış ama ben de pek bilmiyorum ama artık herşeyin hayırlısı nabalım :)
  • Tm1de 10 puan civarı yükselmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

Düzenleme: 2014 sınav sonu sayısal bilgilere göre benim önümde 60bin sözelci yahut sayısalcı var. Yani bu arkadaşlar kendi alanlarında tercih yaparlarsa ben 300 ve üstü yapmış olarak 75 binde falan oluyorum. Doğru mudur bu?
     PUANLAR DÜŞTÜ MÜ ARTTI MI

hocam sizce benim bölüm olurmu yukarda yazmıştım 2 senedir hemen hemen aynı sıralamayla almış.

• Puanim 234 Tm-1
    Mersin turizm i.o 236 ile almis gecen sene siralamada 10k gerideyim gelir mi ?

• Arkadaslar 368.979 kusurlu afam 111 bin . Benim 367.796 küsür ek puanli siralamam 31.000 . Normali 112 -113 bin olur mu .istediğim bolum 114 bin

• quote:

Orijinalden alıntı: EntelMaganda0

hala cevap alamadık

Kardeş hukukcu olcaksın ama daha googleda birşeyleri araştırıp cevap alamıyosun. Aç google yaz 2013 yükseköğretim programları kontenjan klavuzu diye. Ösymnin sitesinde alayı var. İndir bak hangi ünide hukuk kaç sıralama ile kapatmış geçen sene ve ona göre bi tahmin yap. Yani bukadar basit bişiyi bile yapamayıp burdan yazıyosanız işiniz var üniversitede.

• pesaction kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim çok zekisin
  • mf-4 puanları 2-3 puan artmış gibi ama yeni kontenjanlarla birlikte üni. alım puanlarının yükseleceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So Good. -- 28 Haziran 2014; 13:37:42 >
  • puanlar artıyo tamam da sadece size mi artıyo herkese artıyo
  • bu puanlar arttı azaldı muhabbeti nedir? bilmiyorum da. birisi açıklayabilir mi?
  • Bnce srttti

• 5-10 puan artabilir bütün üniversite ve bölümlerde.
    Ancak kontenjan artışından dolayı sabit kalabilir...
  • lorient L kullanıcısına yanıt
    girilir sanki
  • Ya lütfenn yardımcı olur musunuz? yani geçen sene 32500 ile kapatan bir okula bu sene 31700 ile girme şansı var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.