Şimdi Ara

PUANLAR YÜKSELECEK Mİ DÜŞECEK Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene puanlar yükselecek mi düşecek mi? Stresten kafayı yemek üzereyim uykularım kacıyor. Yok mu sağlam bir yerden bir rehber öğretmeninden aldığınız duyumlar fln.. Başarı sıralamalarına bakıyorum her yıl değişmiş.
    Girmek istediğim yer TM2 Puan türünden alıyor. 2011'de 149 binle kapatırken 2012'de 129 binle kapatmış. Geçen senede 139 binle kapatmış. Benim sıralamam ise 136 bin. Girebilir miyim sizce? Kontenjanların her yıl arttığı halde sıralamalarda nasıl böyle büyük dalgalanmalar yaşanıyor?

• puanın hiç bir önemi yok düşçek zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said43

puanın hiç bir önemi yok düşçek zaten

hocam evet puan önemi yok ama sıralamada pek doğru söylemiyor. Baksana bir yılda 15 bin yükselip diğer yılda 10 bin düşmüş.
  • tercih meselesi kimin nereyi istediği değişir
  • Sıralamanın düşmesiyle puanların hiç alakası yok. Bu sene puanlar yükseldi fakat geçen sene gibi sıralamaların biraz düşmesi bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siralamalar dusecek dedi bizim rehberlikci. Atiyorum 190 bininci olan adam 170 binlik yere girebilecek gibi.. %10 kontenjanlar arttu cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.multicultural

Siralamalar dusecek dedi bizim rehberlikci. Atiyorum 190 bininci olan adam 170 binlik yere girebilecek gibi.. %10 kontenjanlar arttu cunku.

inşallah dostum ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.