Şimdi Ara

PUANLARIN İNANILMAZ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tıp fakültelerine olan talep azalmış gibime geldi, mühendisliğe kayılmış olabilir mi acaba. Geçen sene 4300 ile kapatan yere 5390 ile girdim; gerçi yaklaşık 5500 ile kapatmış okul ama
  • emir05 E kullanıcısına yanıt
    MF için dediğimi belirttim altta sonradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadım

lys fen ve ygs önceki yıllara göre çok çok kolaydı. mat2 de iyiki zor olmuş milletin ağzında hep

kontenjanlar arttı sıralamar kesinlikle düşmüştür yakında belli olur zaten

yav he he. fizik daha zordu, kimya daha zordu. biyoloji daha kolaydı. Matematik daha zordu, geometri daha zordu. Türkçe daha kolaydı, matematik daha zordu, fen eşit gibiydi.

yani düzgün sallayalım

Aynen öyle

2012 ygs ve lys gibi olsaydı bu yıl benim için herşey farklı olacaktı. Ahh salak kafa çalışmadı 2012'De

• Kardeşim sıralamasından düşük 10 bölüm yazdı. Sonuncu bölüm de 50bin daha düşük ama yerleşemedi. Tercihleri genelde okul öncesi öğretmenliği. Nasıl oluyor anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Kardeşim sıralamasından düşük 10 bölüm yazdı. Sonuncu bölüm de 50bin daha düşük ama yerleşemedi. Tercihleri genelde okul öncesi öğretmenliği. Nasıl oluyor anlamıyorum.

hocam demek ki okul öncesine çok talep vardı ki sıralamaları pek oynamadı
  • quote:

lys fen ve ygs önceki yıllara göre çok çok kolaydı. mat2 de iyiki zor olmuş milletin ağzında hep

kafan çok güzelmiş güle güle kullan
  • Tablo4 ü inceledim de okul öncesine bu sene aşırı talep olmuş son sıradaki tercihini 2 puanla kaçırmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

quote:

yav he he. fizik daha zordu, kimya daha zordu. biyoloji daha kolaydı. Matematik daha zordu, geometri daha zordu. Türkçe daha kolaydı, matematik daha zordu, fen eşit gibiydi.

yani düzgün sallayalım

Biyoliji gecen yıl 69 full bu yıl 63 full
    Ve matematik daha zordu lafi fil öglenadan biraz daha büyüktür gibi oluyir :D

• tm dibe vurmuş hukuk 30binlere dayanmış.mülkiye iktisat 50binlerde galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Tablo4 ü inceledim de okul öncesine bu sene aşırı talep olmuş son sıradaki tercihini 2 puanla kaçırmış.

ondandır kardeşim hayırlısı olsun inşallah ek yerleştirmede yer olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: siaben33

Biraz incelersen birçok bölümde kontenjan artışı oldu hemde fazlasıyla.. Onun için sıralamalarda büyük oranda değişecektir
    adam hakliymis tebrik ederim kardesim dicle hukuk da hayirli olsun :)

400 puana düsmüs dicle 26binde giren tanidiğim var 30binle devlete yerlesen adam da var neyse ki benim de istediğim oldu psikolojiye yerlestim
    puanlar harbiden hunharca düsmüs bu iyi mi kötü mü orasini kestiremiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizacleonameless

adam hakliymis tebrik ederim kardesim dicle hukuk da hayirli olsun :)

400 puana düsmüs dicle 26binde giren tanidiğim var 30binle devlete yerlesen adam da var neyse ki benim de istediğim oldu psikolojiye yerlestim
    puanlar harbiden hunharca düsmüs bu iyi mi kötü mü orasini kestiremiyorum ama.

eyw kardeşim sağol sanada hayırlı uğurlu olsun
  • siabend S kullanıcısına yanıt
    şukular şelale
  • beyler bu düşüş inşallah seneye giren arkadaşlara geri tepmez
  • Puanlarda düşmüş sıralamalarda. Bazı yerler de sıralamalarda oynama olmamıs o kadar. Mesela ben 10k ile alan bölüme 13k ile yerleştim.
  • 392 puan yaklaşık olarak sıralamada kaçıncıdır?
  • quote:

yoo bence mat2 de baya basitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee12

tm dibe vurmuş hukuk 30binlere dayanmış.mülkiye iktisat 50binlerde galiba

Tm de neler olmuş anlamadım gitti. 28 bin ilerime yerleştim
  • quote:

sabah sabah ne içtin de bu hale geldin kardeş? Egosunu tatmin eden sensin şuanda. Mühendisliklerin sıralaması da yükseldi bu arada (İtü ve Odtü).
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.