Şimdi Ara

PUANLARIN İNANILMAZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler puanlar hunharca düşmüş de bu sıralamalar da mı aynı şekilde oynamıştır ki?

• hayır sıralamalar aşağı yukarı aynı.
    bu arada kardeş herkes sanıyor ki -seni bilmiyorum ama- puanlar çok düşmüş ben bu puanı çok kolay yapardım çok şanssızız falan. hayır efendim öyle bir şey yok. bu seneki sınav aşırı zordu ve puanlar doğal olarak aşırı derecede düştü. fakat değişen hiçbir şey yok. sonuçta bu bir sıralama sınavı.
  • aynen öyle.
  • Biraz incelersen birçok bölümde kontenjan artışı oldu hemde fazlasıyla.. Onun için sıralamalarda büyük oranda değişecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siaben33 -- 26 Temmuz 2013; 8:06:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lys fen ve ygs önceki yıllara göre çok çok kolaydı. mat2 de iyiki zor olmuş milletin ağzında hep

kontenjanlar arttı sıralamar kesinlikle düşmüştür yakında belli olur zaten
  • 357 puan alan biri sıralamada kaçıncı olmuştur? Ya da 60bininci kişi kaç puan almıştır? (mf4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hendese_ -- 26 Temmuz 2013; 8:42:15 >
  • tm 1 de. 45.500 üncüyüm ben.

mülkiye işletme geldi. 35 000

10 000 kadar düşmüş. gelmez diye yazmıştım

• erzincan hukuk:396.3 ben:396.7 29.8k yım hesaplayın ne kadar düşmüş sıra
  • yahu ben son tercihe 50 bin aşağıyı yazdım gelmedi bana ters tepti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadım

lys fen ve ygs önceki yıllara göre çok çok kolaydı. mat2 de iyiki zor olmuş milletin ağzında hep

yav he he. fizik daha zordu, kimya daha zordu. biyoloji daha kolaydı. Matematik daha zordu, geometri daha zordu. Türkçe daha kolaydı, matematik daha zordu, fen eşit gibiydi.

yani düzgün sallayalım
  • tıplar inanılmaz olmuş. inanamadım. Hele bu sene 30binden hukuka giren var. ilginç. bana yaradı ama. :)
  • 58k daydım.geçen sene 53k olan okula girdim bu kadar fark eder mi yahu
  • matematik mühendisliği yükselmiş valla 300 kişiyle kaçırıyordum giremedim tahminimce 2 bin falan ilerlemiş (ytü türkçe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygs2013 -- 26 Temmuz 2013; 9:30:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs2013

hayır sıralamalar aşağı yukarı aynı.
    bu arada kardeş herkes sanıyor ki -seni bilmiyorum ama- puanlar çok düşmüş ben bu puanı çok kolay yapardım çok şanssızız falan. hayır efendim öyle bir şey yok. bu seneki sınav aşırı zordu ve puanlar doğal olarak aşırı derecede düştü. fakat değişen hiçbir şey yok. sonuçta bu bir sıralama sınavı.

Dostum ben gecen sene 31 k dan alan ytü - siyaset bilimi ve uluslararasi iliskilere 41.5 k ile girdim. Siralamalarda da oynamalar var.

• agir psikotik kullanıcısına yanıt
    ben mf için söyledim genelde ama evet oluyor böyle oynamalar benim kasttetiğim puanların çok düşmesinin ana nedeni lys1in zorluğu
  • tm1 39 bin. 23 binlik marmara ing isletme 4 puanla kacmis. Simdi mi neredeyim.İstanbul ing isletme

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

quote:

lys fen ve ygs önceki yıllara göre çok çok kolaydı. mat2 de iyiki zor olmuş milletin ağzında hep

yav he he. fizik daha zordu, kimya daha zordu. biyoloji daha kolaydı. Matematik daha zordu, geometri daha zordu. Türkçe daha kolaydı, matematik daha zordu, fen eşit gibiydi.

yani düzgün sallayalım

egonu tatmin etmene gerek yok yerleşenleri de kıskanmıyorum ama bu senenin diğer senelerden kolay olduğunu herkes biliyor gülüm.
    bi kere fiz kim biy nin hepsi çok basitti bunu herkes söylüyor düşük puanla yerleştin diye benliğini okşama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

quote:

yani düzgün sallayalım

egonu tatmin etmene gerek yok yerleşenleri de kıskanmıyorum ama bu senenin diğer senelerden kolay olduğunu herkes biliyor gülüm.
    bi kere fiz kim biy nin hepsi çok basitti bunu herkes söylüyor düşük puanla yerleştin diye benliğini okşama

Egomu tatmin etmiyorum. Bu senenin diğer senelerden kolay olduğunu kim biliyor, senden başka birisi çıkıp da gelsin desin fizik ve kimya geçen seneden daha kolaydı diye. Bu seneki organik sorularını gördün mü ? Onu geçtim geçen senenin kimyası inanılmaz basitti zaten. Fizik 20 neti hedefleyenler için gayet kolaydı. Full çekmek için girdiysen geçen seneye göre daha zor bir sınavdı. Düşük puanla da bi yere girmedim. itü elektronik haberleşme geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygs2013

hayır sıralamalar aşağı yukarı aynı.

yok öyle bi şey 25 bin üzerimdeki yere girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir05 -- 26 Temmuz 2013; 10:43:47 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir05 -- 26 Temmuz 2013; 10:44:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.