Şimdi Ara

PUBG’nin geliştiricisinin yeni oyunu Dark and Darker Mobile'ın Beta'sı erişime açıldı: 10 kişiye hediye kodu dağıtıyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PUBG’nin geliştiricisinin yeni oyunu Dark and Darker Mobile'ın Beta'sı erişime açıldı: 10 kişiye hediye kodu dağıtıyoruz!
    Oyunun küresel beta testleri Türkiye, Güney Kore, ABD ve Japonya’da 11 Ağustos’a kadar gerçekleştirilecek. Oyunun küresel beta testlerinin başlaması şerefine Krafton iş birliği ile 10 kişiye oyun içi hediye dağıtıyoruz.

Dark and Darker oyunun mobil uyarlaması olan Dark and Darker Mobile için şu tanımlama yapılıyor:

Oyuncuları korkunç yaratıklardan ve diğer oyunculardan gelen tehditleri savuştururken zindanların derinliklerine dalmaya ve taşıyabildikleri kadar çok hazineyle kaçmaya zorlayan bir extraction (çıkarma) RPG'si olarak tanımlanabilir. Her yeni zindan keşfi sırasında maceracılar, canavarlarla savaşırken, hazine sandıklarını karıştırırken ve rakiplerinin yolculuklarına son verirken yeni ekipman ve ganimet edinme fırsatlarına sahip. Dark and Darker Mobile'da oyuncılar beş farklı sınıf (Fighter, Barbarian, Ranger, Rogue ve Cleric) arasından seçim yapıyor.

Oyunun beta testine katılmak için resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

https://dndm.krafton.com/tr

Ayrıca Bkz.Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi!

10 kişiye oyun içi hediye kodu dağıtıyoruz

PUBG’nin geliştiricisinin yeni oyunu Dark and Darker Mobile'ın Beta'sı erişime açıldı: 10 kişiye hediye kodu dağıtıyoruz!
    Küresel Beta Testi'nin şerefine 10 kişiye hediye kodu dağıtıyoruz. Hediye kodu ile ücretsiz olarak 2 adet Precious Equipment Chest ve 1 adet Escape Stone elde edebilirsiniz. Hediye kodu edinmek için bu içeriğin altına hediye kodu istediğinizi ifade eden herhangi bir yorum atmanız yeterli. İlk 10 kişiye kod göndereceğiz.

• Deneyelim bakalım. Hediye kodu alabilirsem sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deneyelim bakalım, indirmede şuan. Hediye kod veren elleriniz dert görmesin 😊

• Bende hediye kod almak isterim

• Tüylerim diken diken oldu, harika bir telefon RPG si , ayrıca hediyeckodu isterim.

• Denemek istiyorum

• Hediye kodu gönderir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler

• bende isterim hediye kodu nasipse

• hediye kod istiyorum

• Bakalım bu defa şans yüzüme gülecek mi?

• hediye kodu istiyorum

• hediye kodu istiyorum

• Oyun guzel ama kod daha guzel inşaallah cikar banada

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederiz.

İlk 10 kişiye kodları gönderdik. Özel Mesaj kutunuzu kontrol edebilirsiniz.

(addidas_85 nickli üyeye kadarki ilk 10 kişiye gönderim yapıldı)

Eğlenceli oyunlar diliyorum

• Oyunu indirdim medya içeriği için izin istedi bunu sadece kendi dosyalarına bakmak için istiyormuş izni vermediğinde açılmadı bende sildim. Benzer bir sürü online tabanlı oyun oynadım bu izin gerekli demesinler. Uygulama içi indirme yapmak için falan bu izin gerekmiyor.

Hangisi hatırlamıyorum bir oyunda sadece ekran görüntüsü alacağın zaman kaydetmen için medya izni istiyordu eğer izin vermezsen ekran görüntüsünü kaydetmiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta testi Bitti kapandı oyun. Güzeldi

• barlas_dnz B kullanıcısına yanıt

Orjinali ne zamanmış ki acaba.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.