Şimdi Ara

PUBG oynarken kasa uçak gibi ses çıkarıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cpu soğutucunun fanlarını biraz yandan çeker misiniz? Dikine anlaşılmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önden arkaya doğru

Arkadaki yine dışarı doğru.

Üstteki yukarı

Alttaki de yukarı

PUBG oynarken kasa uçak gibi ses çıkarıyor

Fanın üstündeki oklara bak. Nereyi gösteriyorsa oraya dönüp üflüyordur.

Bu arada stok fan montajı, pastası vs bir takım unsurlar var 7500F cpu'nun o kadar ısınması sanki bazı hataları işaret ediyor.

Bios'dan otomatiğe bıraktıysan cpu sürekli aşırı voltaj yiyecek, otomatiğin güç yönetimi bok gibi, cpu hiç susmaz ara ara bağırır durur.

Zaten yeni nesil sistemler hep sıcak çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Temmuz 2024; 3:41:48 >

• Ryzen 7500 işlemcilere sıvı soğutma şart. Stok fan soğutmaz. 5500-5600 işlemci olsa gerek yok derdim. Uygun çift fanlı sıvı soğutucu alabilirsiniz.

• Arkadaşlar yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sonradan yararlanmak isteyen arkadaşlara bilgi amaçlı bırakayım. Dün ilk kez soğutucuyu kurduğumda fanları ters takmışım. 60-70 derece arasında değişiyordu fakat kasa ayreten ısınıyordu. Bugün fanları düzelttim. Şu an Pubg yüksek ayarlarda ortalama 60-65 derecelere yükseliyor. Orta üst ayarlarda ise 55-60 arasında. Ayrıca ciddi anlamda çok sessiz. Montajı da yukarıda tavsiye edildiği gibi YouTube dan izleyerek yaptım. Ben şahsen memnunum. Sıvı soğutmanın alternatifi olarak fiyat açısından da son derece uygun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.